Blues Brothers
Elita
- Poruka
- 19.101
Ovo vise nije ni smesno. Definitivno nepomeniku nije dobro, paranoidna sizofrenija je uzela maha.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danke Deutschland & sus(j)edstvo ga napadaju a Hil ga podržava.И никако да објасни које западне службе га руше, кад је он лега са свима њима: Сорош, Шваб, Блер, Макрон, Меркел, Шредер, Шолц... Да нису службе Сан Марина, Андоре, Лихтенштајна? Њих није спомињао никад.![]()
mozes misliti kada se mi srbi koji smo normalni sada stidimo od vas hrvata sa kojima se politicki sukobimo, kada nas aljek aka hulja ovako brukaŠ O K A N T N O ! ! !
Snimljeni hrvatski operativci SOA-e kako gledaju u precednika Vučića iz fakulteta koji su zauzeli i pretvorili u antisrpsku utvrdu. Spremili se za dugu opsadu Kobri sa brdom hrane i pića.
Priča se da ima i talaca Srba koji su naivno upali u antisrpsku klopku namamljeni pićem i ićem.
Legitiman ili ne, kako to da zagrebačka Mreža mladih može u sred noći na ETF a neko ko tamo studira ne može?Zar se i dalje polemiše u ovoj temi? Informer nije transparentan i legitiman.
halo mandoljinko, kst je verovatno privatizovan klub, si bio ti tamo ikada? nocu se izlazi, a ne danju, au gde si ti odrastao, mandoljnko?Legitiman ili ne, kako to da zagrebačka Mreža mladih može u sred noći na ETF a neko ko tamo studira ne može?
Ma jeste.
Mreža mladih Hrvatske i Fond aktivnih građana Vam predstavljaju svoj tim: Marko Jurić, Ela Kumer, Antionio Damjanović, Marin Capan, Katarina Pešić, Lovro Raguz, Luka Zadro, Karla Baričević.Sto ne kaze imena i prezimena?
Pa ko kaže da je Hrvatska neprijateljMreža mladih Hrvatske i Fond aktivnih građana Vam predstavljaju svoj tim: Marko Jurić, Ela Kumer, Antionio Damjanović, Marin Capan, Katarina Pešić, Lovro Raguz, Luka Zadro, Karla Baričević.
Pogledajte prilog 1664749
Telefon: +385 1 4573 937
E-mail: info@mmh.hr
Žiro račun: HR 70 2360000 1101695137
OIB: 25858858563
Adresa: Selska cesta 112c, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Aha, nije smela da se pomene Mreža mladih Hrvatske?Po celom svetu ima lažova, ali u Informeru im je izgleda centrala.
DŽegi, pa ti si se vratila? Kakvo iznenađenje.Pa ko kaže da je Hrvatska neprijatelj
To te je naučio taj isti Aleksandar Vučić, 1991. išao na Maksimir da sabotira bratstvo i jedinstvo
Ima li zorta u SNSDŽegi, pa ti si se vratila? Kakvo iznenađenje.
Sorošev Fond aktivnih građana koji deci plaća ekskurzije nam svima želi dobro…Dobro je sto si ih prepoznao kao noz u telu srpskog drustva...
....
Reci mu ti, mene ste proterali.Ima li zorta u SNS
Priča se da Huljesku beži u roku od 3 meseca od ove poruke
Ti sediš u SNS hangaru botovaReci mu ti, mene ste proterali.
Strašno. Šokantno. Postoji autobuska linija imeđu ZG i BG. Ko je to dozvolio? Iz te linije je izašlo 5 profesinoalaca, koji ruše Srbiju. Šta je BiA uradila da to spreči? UžasLegitiman ili ne, kako to da zagrebačka Mreža mladih može u sred noći na ETF a neko ko tamo studira ne može?
Pogledajte prilog 1664740
Pogledajte prilog 1664741
Pogledajte prilog 1664742
Mreža mladih Hrvatske koristi organizacijsku podršku Fonda za aktivno građanstvo, u razdoblju od 01.09.2022. do 30.04.2024.Strašno. Šokantno. Postoji autobuska linija imeđu ZG i BG. Ko je to dozvolio? Iz te linije je izašlo 5 profesinoalaca, koji ruše Srbiju. Šta je BiA uradila da to spreči? Užas
Užas! Šta ćemo sada?Mreža mladih Hrvatske koristi organizacijsku podršku Fonda za aktivno građanstvo, u razdoblju od 01.09.2022. do 30.04.2024.
Telefon: +385 1 4573 937
E-mail: info@mmh.hr
Žiro račun: HR 70 2360000 1101695137
OIB: 25858858563
Adresa: Selska cesta 112c, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Pogledajte prilog 1664797
Msm strašno, ja sam zapanjen.Užas! Šta ćemo sada?
ko te proterao? djilas?Reci mu ti, mene ste proterali.
ŠTa rade naši obaveštajci? Nisu sprečili upliv stranih službi.Nisu sprečili Vučićevića da ih zapiša sa informacijama loje oni nemajuMsm strašno, ja sam zapanjen.
pa kezual je obavestajac, a ja ga pratim, na repu sam muŠTa rade naši obaveštajci? Nisu sprečili upliv stranih službi.Nisu sprečili Vučićevića da ih zapiša sa informacijama loje oni nemaju
sad ste gotovi, svo neprijateljsko okruzenje je protiv vasDŽegi, pa ti si se vratila? Kakvo iznenađenje.
Hulja se ljulja, nešto ga žulja.sad ste gotovi, svo neprijateljsko okruzenje je protiv vas