ne znam sta je problem.
45.000 za sedam dana je oko 6.500 dnevno a u tu cenu je uracunat prevoz, nastavnici i pun pansion.
ti realno da sad odes u neki hotel na zlatiboru tesko ces pun pansion naci ispod 30€ po osobi dnevno i to samo prenociste i jelo.. prevoz dodatno placas.
Ima neki motel izmedju kaludjerice i vince, ne znam tacno gde je ali vidim reklamu na kombiju....eto tu osim ako nije neki ku.rvarluk, sigurno nije 6500 vec 5300 ili manje...
Sta znam...ja sam imao placeno onu nastavu kad sam bio 3 ili 4 razred u prirodi...a to je dobra stvar....potrebno je...pazi kad sam ja toliko osamostaljen kao dete bio da sam sam isao na letovanja i Grcku , ali smatram da je ta skola u prirodi dobra stvar...
Ekskurzije se vec mogu preskociti , to je vise dogodovstine, ko se ne izivi ovako pa da ne bude papan ceo zivot...lepo je, ali je drugi smisao...
A za osnovno vaspitanje, skole u prirodi su potrebna stvar...odvajanje od porodice, totalno , 3 razred, dovoljno je...daje ti ideju da kasnije sam sebi stvaras prilike za putovanja, razvoj...a ne da budes poslusno kuche roditelja...
Ako se to sad ne placa, ja bih da urgiram da se svoj deci obezbedi skola u prirodi , 3 ili 4 razred, 10 dana...naravno bez roditelja, samo uciteljica...
A ekskurzije, to necu nista da urgiram...nego grebite kod roditelja...emotivna ucena, ako bas mora...bolje vam je da naucite na vreme...