Šokantan transparent navijača grčkog AEK-a na meču sa Ajaksom: Razvili natpis "Kosovo je Albanija"

...ne komentarisem ja o radu i neradu jer znam odnos Albanaca prema radu i poslodavcima
to izlazi iz kontexta Teme...i nemam nikakvih aspiracija za iznosenje svog stava osim u datom Slucaju koji svakako
moze biti uslovljen, placen, ucijenjen i budi Bog zasto jos...da ili ne...ne ulazim...
Njihov odnos prema radu je turski, ali baš takav. Na građevini se vidi ako neko zabušava, inače, “vrednih naroda” nema, samo ima nezaposlenosti, pardon, i slučaj ovog Guslara.

Albanski jezik je odvratan,siptar (skiptar) je albanska rec (odvratna i ruzna),zato ja pisem "Albanac".
Mbreti,grndza,shkint....:dash:
Postoje jezici koji ako nestaju,svet bi bio bolji:cool:
Зато сте ви бугари на време заборавили свој изворни језик и преузели говор источних Срба уз граматичке грешке

Ne pravi nove neprijatelje tamo gde ih nema.
Ма ево толико сам утицајан да ћу да променим однос два народа једним постом.
Причам ти историју, причам ти стање иза завесе....да не буде после ишчуђавања шта како и зашто као што се сад народ ишчуђава за овај транспарент....

То што се АЕК као клуб ограђује од транспарента је друга ствар......ај да видимо реакцију тих истих навијача.....

https://www.telegraf.rs/sport/fudba...-sa-ajaksom-razvili-natpis-kosovo-je-albanija
Zapravo ne znam kakav je stav Grka o Kosovu, pa me ovo iznenadilo, tojest zanima me srpsko objašnjenje...
Navijači AEK-a izrazili su jučer privrženost ideji da je Kosovo Albanija...
Čega je ovo posljedica...?
Pogledajte prilog 1423014
Циганска посла. Толико сам шокиран да нисам спавао до подне него само до 10.

Jesu, baš tvoja braća Šiptari. Zabranjen im ulaz na stadion, a otkrivena i imena. :per:

Hebote, Srbi ovdje tvrde da grčki navijači nisu bili u stanju primjetit transparent koji je stajao u njihovom kopu...
Da rezimiramo, grčki navijači AEK-a nemaju veze s ovim?

.

Генерално нас гледају као народ изнад којег су бар један левел у цивилизацијском смислу.....
Не треба им то замерати. Грци у школи уче да су колевка европске цивилизације, односно да су они исти ти Грци који су подигли Партенон, а ми у школи учимо да смо овде дошли у раном средњем веку из неких недефинисаних мочварних подручја тамо негде из Карпата ...

Back