Šokantan transparent navijača grčkog AEK-a na meču sa Ajaksom: Razvili natpis "Kosovo je Albanija"

Putnik iz Međugorja

Ističe se
Banovan
Poruka
2.152
https://www.telegraf.rs/sport/fudba...-sa-ajaksom-razvili-natpis-kosovo-je-albanija
Zapravo ne znam kakav je stav Grka o Kosovu, pa me ovo iznenadilo, tojest zanima me srpsko objašnjenje...
Navijači AEK-a izrazili su jučer privrženost ideji da je Kosovo Albanija...
Čega je ovo posljedica...?
1696611753284.png

Poslednja izmena od moderatora:
Da vrlo je tesko platiti nekome da uradi ovo...nice try ;)

"AEK Athens expresses its disgust at the 'extreme nationalist' Kosovo Is Albania banner that appeared at its game against Ajax. The club states the banner has 'nothing to do with its history' and reiterates its pride at playing in Belgrade during the NATO bombing."

:mazi:

"AEK Athens expresses its disgust at the 'extreme nationalist' Kosovo Is Albania banner that appeared at its game against Ajax. The club states the banner has 'nothing to do with its history' and reiterates its pride at playing in Belgrade during the NATO bombing."

Karam-Đorđ, ako sam te dobro shvatio, ti tvrdiš da navijači AEK-a ne misle ozbiljno?

.

Autorska tema
Zapravo ne znam kakav je stav Grka o Kosovu, pa me ovo iznenadilo, tojest zanima me srpsko objašnjenje...
Pogledajte prilog 1423014
tvoje niske razime inteligencije.Neko je uneo natpis i po automartizmu Grci podrzvaju Kosova? Koliko gluposti samo moze da stane u jednu lobanju,neverovatno

tvoje niske razime inteligencije.Neko je uneo natpis i po automartizmu Grci podrzvaju Kosova? Koliko gluposti samo moze da stane u jednu lobanju,neverovatno
Ako sam te dobro shvatio, ti tvrdiš da grčki navijači ne stoje iza transparenta koji su stavili, tojest netko ga je prokrijumčario na tribinu?
Inspektor Rex...

1696617937406.png

Autorska tema
Mozda neki od njih malo bolje upoznali Srbe…
Svi protiv nebeskog naroda. Strasno sta se radi.
Најпоштованији страни радници у Грчкој.
He he, to su ovi isti Grci koje ste pred mjesec dana oduševljeno podržavali...

Истина је неоспорна

https://www.sport-fm.gr/article/pod...-anakoinwsi-gia-to-pano-gia-to-kosobo/4936779

ПАЕ АЕК огласио се саопштењем о транспаренту који је подигнут у „ОПАП арени“ током утакмице против Ајакса . "Црно-жути" изјављују да се згражају над транспарентом "Косово је Албанија" , поручујући да неће дозволити да се нешто слично поново подигне са "екстремним националистичким садржајем".

Истовремено, истиче да ће пронаћи одговорне и трајно им забранити улазак на стадион.

Саопштење детаљно:

ПАЕ АЕК изражава гађење и недвосмислено осуђује појављивање, макар и на неколико секунди, транспарента екстремног националистичког садржаја на нашем стадиону. Што нема апсолутно никакве везе са историјским пореклом нашег удружења, нити наравно са оним за шта се оно залаже од свог оснивања.

АЕК не мора ништа да доказује речима, јер је то учинио на делу на начин који се не може оспорити и иницијативама које ниједна друга група није предузела, против рата.

Поводом конкретног тужног и огорченог инцидента, ПАЕ АЕК наводи да овако неће остати. Већ покрећемо акције за додељивање одговорности чак и за тренутну – понављамо – слику која је с правом узнемирила велику масу нашег навијачког света, што је такође оштро одбацило.

Одговорне ћемо свакако пронаћи и биће им трајно забрањен улазак на наш стадион.

Poslednja izmena od moderatora:
Da stvar bude jos smesnija i da si samo malo ukljucio mozak pre nego sto si postavio temu shvatio bi da transparent ustvari negira Kosovo kao nezavisnu drzavu

Karam-Đorđe tvrdi da je transparent TRIK grčkih navijača kojim zapravo podlo negiraju Kosovo, što nitko ne razumije osim najoštroumnijih...

.

Karam-Đorđe tvrdi da je transparent TRIK grčkih navijača kojim zapravo podlo negiraju Kosovo, što nitko ne razumije osim najoštroumnijih...

.

A ne, najostroumniji otvore temu kako Grci podrzavaju Kosovo negirajuci njihovu nezavisnost. Hajde odmori ;) Dzabe se trudis, na more vam necu doci:P

Autorska tema
U grčkoj ima more albanaca koji vredno rade slabije plaćene poslove i jako su odgovorni. To što su političari trgovali sa živim mesom, jedni drugi i treći pa i AMERIKANCI ne znači da su ljudi loši. Loša je politika a ne narod.

Sad kao narod bira ne pitaju se oni nizašta. Sem kada uzmu puške u ruke i pobiju gamad.

Није једна ..... види колико ј еглупана

Истина је неоспорна

https://www.sport-fm.gr/article/pod...-anakoinwsi-gia-to-pano-gia-to-kosobo/4936779

ПАЕ АЕК огласио се саопштењем о транспаренту који је подигнут у „ОПАП арени“ током утакмице против Ајакса . "Црно-жути" изјављују да се згражају над транспарентом "Косово је Албанија" , поручујући да неће дозволити да се нешто слично поново подигне са "екстремним националистичким садржајем".

Истовремено, истиче да ће пронаћи одговорне и трајно им забранити улазак на стадион.

Саопштење детаљно:

ПАЕ АЕК изражава гађење и недвосмислено осуђује појављивање, макар и на неколико секунди, транспарента екстремног националистичког садржаја на нашем стадиону. Што нема апсолутно никакве везе са историјским пореклом нашег удружења, нити наравно са оним за шта се оно залаже од свог оснивања.

АЕК не мора ништа да доказује речима, јер је то учинио на делу на начин који се не може оспорити и иницијативама које ниједна друга група није предузела, против рата.

Поводом конкретног тужног и огорченог инцидента, ПАЕ АЕК наводи да овако неће остати. Већ покрећемо акције за додељивање одговорности чак и за тренутну – понављамо – слику која је с правом узнемирила велику масу нашег навијачког света, што је такође оштро одбацило.

Одговорне ћемо свакако пронаћи и биће им трајно забрањен улазак на наш стадион.

За овај 'добар покушај' требало би оне изнад тебе ( не тебе ) наградити бановањем и брисањем боот и трол налога ...

АЕК може да избаци такве 'навијаче' али не са Крсте усташе балије и балисте

Aleksa tvrdi da stav grčkih navijača AEK nije stvarni stav navijača tog kluba, nego je priopćenje kluba stvarni stav Grka okupljenih oko tog imena...

.

Back