Šok u Palati pravde! Vučićević ispred sudnice naleteo na blokadera: Sav zalizan, ovome se nije nadao

Mecenaa

Iskusan
Poruka
5.773
Izvor
https://informer.rs/politika/vesti/1076816/dragan-j-vucicevic-palata-pravde-jovan-rajic
Screenshot_20251223_175356_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20251223_175420_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20251223_175424_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20251223_175428_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20251223_175438_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20251223_175443_Samsung Internet.jpg

Samo za komšiju i drustvo u ćošku.:orkestar:

Poslednja izmena od moderatora:
pa čekaj jel bilo pa nemoj pa ...mator čovek imam šuljeve i bububljice po leđima, pa nije u redu mene ovako konjoglavog i malog da diraš...planetarni krindž :hahaha:
Hehe gledali smo direktan meč ovde taj dan na krsti.
Zunjic vs Vučićević.
Tako da djabe ti sve.

Hehe gledali smo direktan meč ovde taj dan na krsti.
Zunjic vs Vučićević.
Tako da djabe ti sve.
pa da taj lik mu je došao na noge i zvao ga na fer, Vučićević je onda postao mala maca i krenuo sa diplomatijom kao nisam jači ali sam pametniji, onda je otišo u studio i mudrooserao kao i njegov posilni. Što bi se reklo od mudroseranja nema selameta mislim može ali te onda žene degažiraju u bulju na ulici...jadan čovek :hahaha:

pa da taj lik mu je došao na noge i zvao ga na fer, Vučićević je onda postao mala maca i krenuo sa diplomatijom kao nisam jači ali sam pametniji, onda je otišo u studio i mudrooserao kao i njegov posilni. Što bi se reklo od mudroseranja nema selameta mislim može ali te onda žene degažiraju u bulju na ulici...jadan čovek :hahaha:
:rotf:
Ja ti ponavljam gledali direktno sve bili.
Zunjic kao popisan bio.
Onaj Vučićević je sitan ali dinamitan.:mrgreen:

:rotf:
Ja ti ponavljam gledali direktno sve što bili.
Zunjic kao popisan bio.
da, ali nije fora biti pametniji o Žunjića, Žunjić je hteo fer na ruke, a ne na mozak, ali Vučićević se usro. Čak Žunjić nije ni mnogo veći od konjoglavog tako da bi borba bila ravnopravna, ali Vučićević je tog dana bio na poštedi... :kafa:

pa da, gledanost je najbitnija...:mrgreen:
само би информер профитирао, зна вучићевић шта ради само изгледа да ви не знате
ја сам убеђен да је информер гледанији и од пинка

za ovo se u americi na licu mesta dobije tuzba (contempt in court ili te nepostovanje suda) krivicnog nivoa, ode baja u zatvor

al pazi ovo, cudi se covek sto nije nasrnuo na njega u sred suda...slabiji je pol od zenskog pa covek bi zavrsio 10 god iza resetaka!

само би информер профитирао, зна вучићевић шта ради само изгледа да ви не знате
ја сам убеђен да је информер гледанији и од пинка
Jeste, gledaju se klipovi sa te tv umesto kursadžija :D

џабе се вадиш 🤣
Što bih se vadila, ja nemam problem da pogledam sve moguće medije ako me nešto interesuje, nisam ograničena poput pojedinih, tako da meni smešno reći nekome da se vadi ako želi da bude dobro inforimisan da bi mogao da proceni šta može biti istina a šta laž.

Back