ŠOK: Tramp optužuje Bajdena da je pedofil!

Samo da se podsetimo da je vladika Artemije skinut za mesta vladike raskoprizrenskog jer nije hteo da primi pedofila Bajdena u Decanima i da mu se pokloni....

Americki pedofil Bajden je direktan uzrocnik raskola u SPC i odlaska par stotina monaha i monahinja i slabljenja nase crkve....

https://www.blic.rs/vesti/hronika/artemije-progone-me-jer-sam-bajdenu-zabranio-posetu/kjlrzjw
Ti na osnovu trabunjanja Trampa,odmah si prihvatio da je Bajden pedofil. Ti ocigledno nisi ni svestan,koliko politicari lazu i kradu,da bi se domogli
vlasti.

Pa to sto imas fikciju,da si lekar neurolog,to te kandiduje da se pridruzis ljudima niscim duhom,kako su zvali takve kao sto si ti,u nekadasnjoj Rusiji....

Ja pitam imas li jos pitanja, ti potvrdis a na kraju ne pitas nista nego konstatujes neke fantazije iz svoje kockaste glave.
Ne treba MRT da se vidjelo da ti je lobanja prazna.
I nema na cemu, dijagnoza ne kosta nista.

Ovim svojim poslednjim prljavim propagandnim bljuvotinama,Tramp samo potvrdjuje,opste prihvaceno misljenje,ogromne vecine ljudi,da je veoma
primitivan,veoma prizeman i duboko izkvarena osoba.Neverovatno me potseca,na jednog politicara iz Srbije,koji uvek govori prostakluke,pise neke
bolesne knjige,sa jos bolesnijim naslovima.Takvim ljudima,ne bi trebalo dozvoliti,da se bave javnim poslovima,a najmanje politikom,jer su stetni
i opasni,ne samo za svoju zemlju,nego ako dodju do poluga visoke vlasti,opasni su za celo covecanstvo !

Vi milogorski guzicarri podrzavate Bajdena ne?

Pa da vi ste i legalizovali homoseksualne brakove skoro

Znas pricu , doso ti brat sa Cetinja kod djeda i veli , "djede zenim se!"

A djedo ce "E kure djedovo svaka ti cas'! A mlada kako se zove?"

A siljokuran djedov ce "Lazar djede!"

A djedo ce na to ljutito i razocarano "Pa dje nadje Srbina - oca ti hebem"

z:D

Vi milogorski guzicarri podrzavate Bajdena ne?

Pa da vi ste i legalizovali homoseksualne brakove skoro

Znas pricu , doso ti brat sa Cetinja kod djeda i veli , "djede zenim se!"

A djedo ce "E kure djedovo svaka ti cas'! A mlada kako se zove?"

A siljokuran djedov ce "Lazar djede!"

A djedo ce na to ljutito i razocarano "Pa dje nadje Srbina - oca ti hebem"

z:D
Ej prijatelju.Mi crnogorci,za vas zaguljene turske dupelisce,mi smo svi plemici.Mozete da se obesite,al gospoda ka sto smi mi,nikada postat necete ..

Ej prijatelju.Mi crnogorci,za vas zaguljene turske dupelisce,mi smo svi plemici.Mozete da se obesite,al gospoda ka sto smi mi,nikada postat necete ..

A nisi ti prijatelju Crnogorac. Crnogorac je pre svega Srbin.

Ti si crveni Hrvat Milov ustasa. Samo to mozes da budes posto si se odrekao i pravoslavlja, i Gorskog Vijenca, i Njegosa , i prihvatio antisrpsku ideologiju u zamenu za prljave americke dolare stecene prodajom droge....

Pradjedovi ti se u grobu prevrcu zbog toga.

Poslednja izmena:
Ovo je slucaj za....

@Gusan

fd1f7959f0f25950119b121eacaf1728.jpg
Mene stra da se ne spoje Tramp i naftas Juric...Da se Juric kandiduje za predsednika Srbije...Ionako vec kako se suska petlja sa lopinom Djilasom i ekipom...

Ti na osnovu trabunjanja Trampa,odmah si prihvatio da je Bajden pedofil. Ti ocigledno nisi ni svestan,koliko politicari lazu i kradu,da bi se domogli
vlasti.
tramp nema veze sa ovim videom; pogledaj sam pa reci da li nije matori pedofil... komentara se secam u stilu, da je mom detetetu tako odmah bih ga na licu mesta pesnicom u vugla

ali mi cemo tek da imamo problem kada se pedofilija legalizuje... vi nemate pojma zasto se ovaj gad potura, da bi nam svima pedofilija bila kao dobar dan... vec sada u nekim zemljama pedofili traze svoja ''prava''
Pogledaj sta Bajden radi malim devojcicama i to dok su kamere upaljene. Seksualno ih napada, unosi im se u lice, pipka, mirise kosu.....

A zamisli sta tek to matoro djubre radi kad se kamere ugase....

#sickdemocrats

Jedini koji tamo valja je Berni Sanders i ona veteranka iz irackog rata.

Ne znam ko finansira Diznilend, cija je institucija, Trampova ili Bajdenova.

Dizni prvi put ima glavni LGBT lik, reč je o biseksualnoj devojčici

Dizni je dobio prvi glavni lik koji je biseksualne orijentacije, i to zahvaljujući seriji "The Owl House" (Sovina kuća) koja se prikazuje na kanalu Dizni, piše Dejli mejl. Autorka serije Dejna Teras na Tviteru je otkrila da je glavni lik serije dominikansko-američka devojčica Luz Noseda definitivno biseksualna.

"The Owl House" je prvi put prikazana u januaru. Serija se bavi 14-godišnjom devojčicom koja pronalazi vrata za čarobni svet i pokušava da ispuni svoj san da postane veštica dok boravi tamo, prenosi Index.hr.

U ranijim epizodama Luz su privlačili dečaci, dok u nedavno prikazanoj epizodi "Enchanting Grom Fright" Luz počinje daa istražuje svoj odnos s drugom učenicom u školi Amiti Blajt. U toj epizodi Amiti kaže da ima osećanja prema Luz i da želi da je pita da ide s njom na Grom, događaj nalik na matursko veče.

:rotf: “President Obama knew everything. Vice President Biden, as dumb as he may be, he knew everything… And Comey and Brennan and Clapper, they all were terrible and they lied to Congress,” the president added. https://www.infowars.com/report-many-more-indictments-expected-in-durhams-obamagate-investigation/

'apsana bre ima da radi

Remember, these Deep State perpetrators are fighting to stay out of prison, and given this especially unprecedented situation where their control of the government bureaucracy is threatened by a political outsider like Trump, they will fight even harder than in 2016 to hold onto power.

Tramp optužuje Bajdena da je pedofil

Donald Tramp objavio još jedan u nizu video-snimaka koji su kombinacija predizbornih spotova i podrugljivih šala usmerenih prema njegovom rivalu Džou Bajdenu.
IZVOR: INDEX.HR ČETVRTAK, 13.08.2020. | 17:48

Podeli

Getty Images/Tasos Katopodis

Getty Images/Tasos Katopodis

U animiranom video-snimku vidimo voz koji juri prugom. Voz na vagonima ima ispisano "KAG 2020", što je skraćeno za Trampov slogan "Keep America Great" (Zadržimo Ameriku velikom) i natpis "Trump Pence".

Nakon toga vidimo kako istom prugom prolazi Dž Bajden železničkim vozilom na ručni pogon, dok u isto vreme čujemo audio-snimak bizarnog Bajdenovog monologa o njegovom iskustvu iz mladosti kad je bio spasilac na javnom bazenu, prenosi Indeks.

U tom monologu Bajden među ostalim kaže: "Volim kad mi deca skaču u krilo."

Takođe, na kolicima ispod natpisa "Bajden predsednik" stoji i natpis "Tvoja kosa miriše odlično", što je aluzija na brojne slučajeve kad bi Bajden na javnim nastupima ulazio u lični prostor žena i devojčica, mirisao im kosu, milovao, držao im ruke na ramenima i leđima, ljubio ih, šaputao na uvo ili im na drugi način pokazivao nežnost.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=08&dd=13&nav_category=78&nav_id=1718918

Posle Bila Klintona imamo dokaze i da je Dzo Bajden pedofil.....

Bolesna ekipa americkih demokrata....

@Nosferatu___2 na aparatima

Sta mu dodje onda Kamala Harris? Pedofilova drugarica?

Na demokratsku žalost, Tramp kad nešto izjavi tu bude i kraj polemike.
Znači ima dovoljno materijala...

:rotf: “President Obama knew everything. Vice President Biden, as dumb as he may be, he knew everything… And Comey and Brennan and Clapper, they all were terrible and they lied to Congress,” the president added. https://www.infowars.com/report-many-more-indictments-expected-in-durhams-obamagate-investigation/

'apsana bre ima da radi

Remember, these Deep State perpetrators are fighting to stay out of prison, and given this especially unprecedented situation where their control of the government bureaucracy is threatened by a political outsider like Trump, they will fight even harder than in 2016 to hold onto power.

Obama je voleo dečake, crnac pa zato...

Back