a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 34.713
Па, у тим годинама- свакако испада педофил; матор к'о Дунав...
jos ako oce se kandiduje za presednika..................
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па, у тим годинама- свакако испада педофил; матор к'о Дунав...
U moje vreme da nekom opsuješ majku rizikuješ boks meč, a ako mu kažeš pe**ru jedan!Davno je to bilo, ma, ti nikada nisi bio mlad. Izvini na sali,nisam mogao odoleti.
Ovde si u pravu 100%.Ako je Tramp moodo neka otvori istragu o ,,Picagejtu ,, , a ako ne sme onda nek ucuti ......
Znali ste kako da se ponasate, bili ste vaspitani. Dobro domace vaspitanje ne bi nam skodilo.U moje vreme da nekom opsuješ majku rizikuješ boks meč, a ako mu kažeš pe**ru jedan!
Boks meč ti je zagarantovan!
To je bila smrtna uvreda.
To je bilo kasnije, kad sam bio stariji omladinac i već smo načuli šta to znači.
Klinton je perverznjak, za Ruzvelta ne znam, a Kenedi je gledao zene, ne devojke (pa ipak nije ni docekao drugi mandat iz nekih sasvim trecih razloga).Како не може, а Клинтон?
А Кенеди?
А Рузвелт?
Tramp je u normalnom svetu poznat pod nadimkom ''Vašingtonski klovn'' tako da od njega više ništa ne može da šokira. To što mu je protivnik po nekoj mojoj proceni priličan zloćko ne menja stvari.
Dobro, to je za sada optuzba, nije dokazano, ali jeste ruzno i sumnjivo sto se unosi toliko devojcici u kosu da joj je postalo neprijatno.Biti klovn nije krivicno delo.
A biti pedofil bogami jeste i to jedno od najtezih.
Bajden je ko sto vidimo bolesni pedofil a neki ga ovde podrzavaju....
Svi to cuvaju za foto finis izbora !Ovde si u pravu 100%.
To visi u vazduhu kao neka tabu tema i niko je ne pokreće.
Kad sam ja slušao onog Noga nisam mogo da verujem svojim ušima!
Zato ce da izgoribolesna amerika
USA bolestna i perverznaSvi to cuvaju za foto finis izbora !
Kakvog ce tu prljavog vesa da bude !!!!
Bar jenki ne oskudevaju u tome !
Jer za njih pusenje qrca nije prevara i uobicajna je stvar za lecenje stresa predsednika
A pedofilija im dodje kao popodnevni odmor
Da, očekujem da septembra krene žurka.Svi to cuvaju za foto finis izbora !
Kakvog ce tu prljavog vesa da bude !!!!
Bar jenki ne oskudevaju u tome !
Jer za njih pusenje qrca nije prevara i uobicajna je stvar za lecenje stresa predsednika
A pedofilija im dodje kao popodnevni odmor