ŠOK: Tramp optužuje Bajdena da je pedofil!

Tramp je u normalnom svetu poznat pod nadimkom ''Vašingtonski klovn'' tako da od njega više ništa ne može da šokira. To što mu je protivnik po nekoj mojoj proceni priličan zloćko ne menja stvari.

Biti klovn nije krivicno delo.

A biti pedofil bogami jeste i to jedno od najtezih.

Bajden je ko sto vidimo bolesni pedofil a neki ga ovde podrzavaju....

Ovo je slucaj za....

@Gusan

fd1f7959f0f25950119b121eacaf1728.jpg

U tim videima se jasno vidi da taj poremećeni i teško oboleli stvor doživljava uzbuđenje dok prilazi toj deci i tinejdžerima. Slobodno možemo reći nečastiva sila to jest totalno degradirana je u njemu..
Mada je praksa takvih poznata još od pre 2000 godina, ima knjiga sa stidljivo provučenom, tom tematikom..sve su radili i izgleda i dan danas rade s v e za taj trill silovanja dece i seksualnog uznemiravanja i nažalost ubijanja..zato što ih eto uzbudjuje..kao što ih je uzbudjivalo da nas bombarduju..naravno..poremećeni.
109320900_950943228702525_3563349869170354964_n.jpg

Poslednja izmena:
Ovde si u pravu 100%.
To visi u vazduhu kao neka tabu tema i niko je ne pokreće.
Kad sam ja slušao onog Noga nisam mogo da verujem svojim ušima!
Svi to cuvaju za foto finis izbora !
Kakvog ce tu prljavog vesa da bude !!!! :fdlan:

Bar jenki ne oskudevaju u tome !
Jer za njih pusenje qrca nije prevara i uobicajna je stvar za lecenje stresa predsednika
A pedofilija im dodje kao popodnevni odmor :namcor:

Ovim svojim poslednjim prljavim propagandnim bljuvotinama,Tramp samo potvrdjuje,opste prihvaceno misljenje,ogromne vecine ljudi,da je veoma
primitivan,veoma prizeman i duboko izkvarena osoba.Neverovatno me potseca,na jednog politicara iz Srbije,koji uvek govori prostakluke,pise neke
bolesne knjige,sa jos bolesnijim naslovima.Takvim ljudima,ne bi trebalo dozvoliti,da se bave javnim poslovima,a najmanje politikom,jer su stetni
i opasni,ne samo za svoju zemlju,nego ako dodju do poluga visoke vlasti,opasni su za celo covecanstvo !

Back