Šok-plan iz Vašingtona: Tramp pravi svoje Ujedinjene nacije

Gazda Zica

Primećen član
Banovan
Poruka
717
U Davosu Tramp promovise novu medjunarodnu organizaciju

Svako ko uplati milijardu dolara je dobrodosao u klub

Sta mislite o ovoj inicijativi

Šok-plan iz Vašingtona: Tramp pravi svoje Ujedinjene nacije​

Američki predsednik Donald Tramp planira formiranje nove međunarodne organizacije koja bi mogla da konkuriše Ujedinjenim nacijama, uz uslov da države članice plate ulaznicu od najmanje milijardu dolara, dok bi gotovo svu moć zadržao u svojim rukama.

Američki predsednik Donald Tramp se, ne zaustavlja. Sada želi da stvori sopstvenu verziju Ujedinjenih nacija, uz ulaznu cenu od milijardu dolara za države koje bi želele da se uključe u novi projekat.

Osnova nove inicijative je Odbor za mir za nadzor Gaze, koji je osnovao Tramp, a koji bi, prema osnivačkoj povelji u koju je imao uvid izraelski dnevni list Haaretz, mogao da dobije znatno širi mandat i preraste u telo koje bi konkurisalo UN-u i posredovalo u drugim globalnim sukobima.

https://www.b92.net/info/svet/199634/sok-plan-iz-vasingtona-tramp-pravi-svoje-ujedinjene-nacije/vest

Srbija ce biti prvi i pocasni clan.

1819611_ejoj.jpg

Srbija ce biti prvi i pocasni clan.

1819611_ejoj.jpg
Pozvan i Putin
Odbor je prvotno pokrenut radi Pojasa Gaze, no svjetski mediji, pozivajući se na nacrt njegove osnivačke povelje, pišu da ga je Trump zamislio kao dugotrajnije tijelo koje bi bilo alternativa Ujedinjenim narodima.

Brojni svjetski čelnici već su dobili poziv da se pridruže, a Kremlj je danas objavio da ga je dobio i ruski predsjednik Vladimir Putin.

Odborom će predsjedati Trump, a u njemu su i bivši britanski premijer Tony Blair, američki državni tajnik Marco Rubio, Trumpov zet Jared Kushner te posebni američki izaslanik Steve Witkoff.

pa kada su postojece ukinute jos 1999 jer su nas bombardovali bez odobrenja UN, cetvrt veka mi nemamo UN, red da ih Tramp napravi sada bar, samo skupe ulaznice, ali neka ih troluje za sve pare, ja ocu dva mesta evo 2 milijarde za ta dva mesta, i onda imam pravo duplo da glasam

Auuu brate koja prsotina, ovaj je puko ko grisina, više i ne zna de udara , ono kako vreme sve više gubi dodir sa stvarnošću, mislim kakav predsednik Amerike kakvi bakrači, njega bi trebalo smestiti u neku ustanovu ili mu barem dodeliti nekog staratelja jer očigledno mu je mentalno zdravlje ozbiljno narušeno.
Lud a na mestu gde su mu dostupne mnogo opasne alatke za opstanak covecanstva..

Auuu brate koja prsotina, ovaj je puko ko grisina, više i ne zna de udara , ono kako vreme sve više gubi dodir sa stvarnošću, mislim kakav predsednik Amerike kakvi bakrači, njega bi trebalo smestiti u neku ustanovu ili mu barem dodeliti nekog staratelja jer očigledno mu je mentalno zdravlje ozbiljno narušeno.
Ne veruj u sve napisano.
Mujo i ograda su ti dokaz.

U Davosu Tramp promovise novu medjunarodnu organizaciju

Svako ko uplati milijardu dolara je dobrodosao u klub

Sta mislite o ovoj inicijativi

Šok-plan iz Vašingtona: Tramp pravi svoje Ujedinjene nacije​

Američki predsednik Donald Tramp planira formiranje nove međunarodne organizacije koja bi mogla da konkuriše Ujedinjenim nacijama, uz uslov da države članice plate ulaznicu od najmanje milijardu dolara, dok bi gotovo svu moć zadržao u svojim rukama.

Američki predsednik Donald Tramp se, ne zaustavlja. Sada želi da stvori sopstvenu verziju Ujedinjenih nacija, uz ulaznu cenu od milijardu dolara za države koje bi želele da se uključe u novi projekat.

Osnova nove inicijative je Odbor za mir za nadzor Gaze, koji je osnovao Tramp, a koji bi, prema osnivačkoj povelji u koju je imao uvid izraelski dnevni list Haaretz, mogao da dobije znatno širi mandat i preraste u telo koje bi konkurisalo UN-u i posredovalo u drugim globalnim sukobima.

https://www.b92.net/info/svet/199634/sok-plan-iz-vasingtona-tramp-pravi-svoje-ujedinjene-nacije/vest
pametan korak....

Trampara zove dvojicu autokrata , jer je to i sam. Ne u svojoj nego u tudjim zemljama. Podseća me na Veliku Srbiju retoriku. Samo je ovde Velika Amerika.
pa neka raspisu briselske kuckice haski nalog za hapsenje, kao za tog 1 autokratu, pa da balkanizujemo konacno i to osinje gnjezdo, evo nasi borbeni avioni se vec gomilaju na grenlandu, sta je problem, fale jaja?

trampe, srbine!

Back