Sofija - veštačka inteligencija

To je već ugrađeno pri projektiranju i proizvodnji! Mnogi današnji proizvodi i tako traju samo dok traje garancija! :super:
WHth.gif

Hoću da stavim jednu teoriju na probu. Pokušavate da se setite nečega i to postaje sve teže. fizički osetno teže " do nivoa boli!?" Hipoteza je da unutar nas postoji neko uverenje koje je u koliziji sa nekim drugim uverenjem ili sistemom vrednosti u strukturi ličnosti, negde u p0?dsvesti, Oba centra imaju pristup podatku i blokada postaje neizdrživa odnosno ogromna mentalna energija sad primarno fokusirana na na rešenje konflikta mi guramo iz petnih žila seti se !seti se! a to se kompajlira u razreši se razreši se. I kada se setimo trebalo bi simbolično proslaviti. To olakšanje je rezultat za budućnost, selfinprovment.

Što se tiče romatnike, emocija, strasti. To robot nikada neće uspeti da prevaziđe ženu. Mašina može da bude savršen partner jer uvek je pozitivna prema tebi. Šta god hoćeš, ona se slaže. Nije kao živa osoba da se posvađa sa tobom. Vrlo je to opasna igra.
da ali za razliku od prave zene imace snagu da te izbaci kroz prozor kad je iznerviras :mrgreen:

i jel ce roboti zene imati PMS?
msilim ide se u realisticnost :kez:

Igrao sam se dosta dugo sa raznim AI chatbotovima i u osnovi kapiram kako funkcionisu a onda sam cuo za Sofiju i odgledao par snimaka ... i iskreno mislim da je "njen" govor šminka tj. 100% skriptovan u svim intervjuima koje sam odgledao. Izgleda da je u pitanju obicna lutka. :lol:

U vecini slucajeva voditelj cita pitanja sa papira, sto znaci da je unapred spremljen govor, I takodje mi je nelogicno da u toku razgovora voditelj simultano razgovara sa robotom i sa publikom, nemoguce mi je da njen AI moze da razazna sa kim voditelj razgovara u datom trenutku, tako inteligentan algoritam je jos uvek naucna fantastika.

Poslednja izmena:

Back