Sofija - veštačka inteligencija

Ja na zidu više od 10 godina star poster žena i robot u krevetu 😂
Konačno su ih napravili 11 000 dolara košta 😂
Da imam para, ja bih ga kupila, kao što sam svojevremeno kupila i vibrator 😂

E ozbiljno, roboti za seks su po mom mišljenju mnogo dobra stvar. Neće više biti otmica živih bića i držanja istih po podrumima, trgovine ljudima i sve što uz to ide, a male perverzije možemo zadržati za sebe- robot neće nikome reći šta volimo u krevetu, često nas je blam da to tražimo od partnera itd.
A kao ženama je problem uloviti partnera za jednokratnu ili privremeno višekratnu upotrebu, za razliku od obrnutog sučaja? U principu, koga briga za tvoje perverzije? Nađi partnera kojem to odgovara i Vozi Miško! :super:

A kao ženama je problem uloviti partnera za jednokratnu ili privremeno višekratnu upotrebu, za razliku od obrnutog sučaja? U principu, koga briga za tvoje perverzije? Nađi partnera kojem to odgovara i Vozi Miško! :super:
Lako je reći "nađi".
Što se mene tiče lakše platiti. Kupiti seks robota.
Ali pazi, možda je to zato što sam 44+
Da se vratim kroz vreme i da imam 20 godina, mislim da bih ipak birala pravog dečka, ne robota.
Sad me veze više smaraju, ljudi me generalno smaraju...robota isključiš kad ti nije do bilo kakve interakcije.
Jbte koja sam lujka ja 😂

Pitam se, dok slušam Sofiju kako govori o emocijama, kako li će naprednije verzije to doživljavati. Mogu li onda manipulisati čovekom? Jer čovek voli da bude voljen, a ako mašina ume to da simulira, a pride je napredovala da još nešto više uradi, pitam se šta se sve neće desiti.
Vrati film na pre neki dan kad sam ja izjavila da mi je "Sofija nekako bila slatka kad se zbunila kod pitanja da li voli country muziku"
Ja nju već mnogo simpatišem, s'obzirom da sam oduvek volela svoje igračke recimo, zamisli tek koliko bih nju zagotivila.
Evo mene prvu bi mogla da vozi kako hoće.

Pitam se, dok slušam Sofiju kako govori o emocijama, kako li će naprednije verzije to doživljavati. Mogu li onda manipulisati čovekom? Jer čovek voli da bude voljen, a ako mašina ume to da simulira, a pride je napredovala da još nešto više uradi, pitam se šta se sve neće desiti.
Pogotovo ako roboti budu umreženi, pa dobiju ideju i da uređuju stvari i komanduju! A šta možda i neće biti tako loše jer njima neke stvari neće značiti ništa!

• Podržavam
Reactions: DUH
Vrati film na pre neki dan kad sam ja izjavila da mi je "Sofija nekako bila slatka kad se zbunila kod pitanja da li voli country muziku"
Ja nju već mnogo simpatišem, s'obzirom da sam oduvek volela svoje igračke recimo, zamisli tek koliko bih nju zagotivila.
Evo mene prvu bi mogla da vozi kako hoće.
Stvar programiranja? Voliš li nešto? U principu, o ukusima se ne raspravlja! :super:

• Podržavam
Lako je reći "nađi".
Što se mene tiče lakše platiti. Kupiti seks robota.
Ali pazi, možda je to zato što sam 44+
Da se vratim kroz vreme i da imam 20 godina, mislim da bih ipak birala pravog dečka, ne robota.
Sad me veze više smaraju, ljudi me generalno smaraju...robota isključiš kad ti nije do bilo kakve interakcije.
Jbte koja sam lujka ja 😂
Svakako! Obično muški trebaju na daljinski, ili preko par šamarčina da isključuju žene! :zcepanje:

Zaboravili smo na maligni softver!
Oni će biti povezani sa internetom, pa u teoriji neki haker u sred seksa može "narediti" da zadavi partnera, ili ubije/ozledi na milion drugih načina.

Što sam ja optimista 😂
Da bi tako nešto očekivali treba cena robota biti pristupačna svima. Treba svi da prihvata robota kao nešto sasvim normalno. A to je još daleko.

• Podržavam
Nećemo baš voditi debatu o intelifenciji polova. Neumesno je, a dovelo bi to skretanja sa teme. Inteligencija je opšti pojam. I nikada nije kategorizovana prema polu u literaturi. Istorija pamti i velika ženska imena prema svojim dostignućima.

Ovo je dobro što rade iz nekih razloga, prema loše zbog drugih ali se postavlja pitanje šta jeste inteligencija. Kako mi možemo to baš definisati? Što više znanja posedujemo, to više mogućnosti imamo da stvaramo, da razumemo. Ali, postoje odstupanja od toga. Postoje i "prosti" ljudi, ljudi sa sela koji su inteligentni, a ipak nisu načitani. Da li Sofijina sposobnost da pristupi bilo kojoj informaciji čini nju inteligentnijom?

Nećemo baš voditi debatu o intelifenciji polova. Neumesno je, a dovelo bi to skretanja sa teme. Inteligencija je opšti pojam. I nikada nije kategorizovana prema polu u literaturi. Istorija pamti i velika ženska imena prema svojim dostignućima.

Ovo je dobro što rade iz nekih razloga, prema loše zbog drugih ali se postavlja pitanje šta jeste inteligencija. Kako mi možemo to baš definisati? Što više znanja posedujemo, to više mogućnosti imamo da stvaramo, da razumemo. Ali, postoje odstupanja od toga. Postoje i "prosti" ljudi, ljudi sa sela koji su inteligentni, a ipak nisu načitani. Da li Sofijina sposobnost da pristupi bilo kojoj informaciji čini nju inteligentnijom?
Dobro, neka bude muški i ženski algoritam! Ali, i mimo toga, recimo, meni koji razmišljam o Einštovnoj debilnoj teoriji, pogotovo je debilno i nejasno o čemu lupetaju razni marksisiti i slični filozofi, kao i obrnuto...

@fosilvaso Muški mozak, ženski mozak...
To ne postoji.
Ili imaš mozga ili nemaš.
Na žensku psihu utiču dosta hormoni, evo recimo ja sam u PMS-u paranoična, iracionalna (takoreći "nisam sva svoja"), tokom ciklusa sam preemotivna, a ono što preostaje mi je sve smešno ili mi je "sve ravno do Kosova".
U tom smislu može se reći da su muškarci stabilniji psihički ali ni to čak nije obavezno.

@fosilvaso Muški mozak, ženski mozak...
To ne postoji.
Ili imaš mozga ili nemaš.
Na žensku psihu utiču dosta hormoni, evo recimo ja sam u PMS-u paranoična, iracionalna (takoreći "nisam sva svoja"), tokom ciklusa sam preemotivna, a ono što preostaje mi je sve smešno ili mi je "sve ravno do Kosova".
U tom smislu može se reći da su muškarci stabilniji psihički ali ni to čak nije obavezno.
Eto, ženska inteligencija i filozofija!? :zcepanje:Ako je mozak i jednak, u većini slučajeva se drugačije ponaša ako je ugrađen u ženski ili muški organizam! :zcepanje:

• Podržavam

Back