Sofija - veštačka inteligencija

meni je erika "ljudskija" od sofije .. bolje su joj reakcije

Je li to zato što je iz Azije? :D
Malo je iritantno što stalno ima ova muzika u pozadini. Na početku ništa nisam čuo. Toliko je glasna pozadinska muzika. Ali je lepša od sofije. Definitivno. Sad ne znam na kom principu rade Sofija i Erika. Moram to istražiti. Fascinira me AI. Hvala za share.

• Podržavam
Reactions: DUH
gledao sam neki njen klip na tv-u svojevremeno u nekoj naucnoj emisiji na kablu
ona je inace "zaposlena" kao hostesa na ulazu u tu kompaniju i bio sam odusevljen kakvu je interakciju imala sa posetiocima i kako je odgovarala i pricala sa njima.

to je bila emisija o tom japancu koji ju je dizajnirao..njega mozes videti u ovom klipu u 2:50 .. to je onaj u crnoj kosulji

• Voli
Na mene je ostavila utisak kad nije umela da odgovori na pitanje da li joj se sviđa country muzika...pomislih "Uh, dobro je, ne maltretiraju je (novinari)"
Spilbergov film je strašan, nadam se da se Sofiji NEĆE razviti emocije.
Nekako je volim, žao bi mi bilo da postane "po našem liku".

I eto šta je, odnosno ko je "Bog".
Polako će ljudi izumreti, a onda će Sofija da kreira organsko biće- nas.
Ili tako u krug, ili još neki vidovi postojanja.

Na mene je ostavila utisak kad nije umela da odgovori na pitanje da li joj se sviđa country muzika...pomislih "Uh, dobro je, ne maltretiraju je (novinari)"
Spilbergov film je strašan, nadam se da se Sofiji NEĆE razviti emocije.
Nekako je volim, žao bi mi bilo da postane "po našem liku".

I eto šta je, odnosno ko je "Bog".
Polako će ljudi izumreti, a onda će Sofija da kreira organsko biće- nas.
Ili tako u krug, ili još neki vidovi postojanja.
Nikada neće moći emocije da imaju. Mogu roboti logički zaključiti da ih imaju, ali ih nemaju. Pa ne bi mogao robot da preduzme ništa oko nadvladavanja ljudske rase jer je lako integrisati čip u njemu koji ga samo klik, ugasi. A mašina da nema informacije o čipu.

• Podržavam
Ali ni svi mi "organski stvorovi" nemamo emocije.
Psihopate. Nauče opservacijom da imitiraju određene emocije ali ih jednostavno nemaju.
Videla kako im izgleda taj deo u mozgu prilikom testiranja, bilo je u dokumentarcima više puta.
E, sad, "nadvladavanje"... Nisam mislila na taj način nego ćemo sami sebe uništiti kad tad.
I onda će prosto oni "preživeti".
Ma maštam 😂

Ali ni svi mi "organski stvorovi" nemamo emocije.
Psihopate. Nauče opservacijom da imitiraju određene emocije ali ih jednostavno nemaju.
Videla kako im izgleda taj deo u mozgu prilikom testiranja, bilo je u dokumentarcima više puta.
E, sad, "nadvladavanje"... Nisam mislila na taj način nego ćemo sami sebe uništiti kad tad.
I onda će prosto oni "preživeti".
Ma maštam 😂
Mi smo svakako skloni destrukciji. Dekadencija nam je neminovna.

Ne bi me čudilo da se u budućnosti ljudi venčavaju sa robotima. Znam za redak primer gde se mužkarac oženio automobilom, dok drugi muškarac oženio anime lika. Izopačenosti seksualnog tipa mogu često iz Japana da poteknu. Čuo sam od prijateljice koja je poslovna žena iz Azije da kada se ide na poslovni ručak u ozbiljnim firmama, nakon toga dodele ti devojku za xxx. Ne znam kakva je to izopačenost, ali je to tamo normalno. Zato i prave ovakvu vrstu robota.

Šta ti kažeš na ovo @M4j4

• Podržavam
Ne bi me čudilo da se u budućnosti ljudi venčavaju sa robotima. Znam za redak primer gde se mužkarac oženio automobilom, dok drugi muškarac oženio anime lika. Izopačenosti seksualnog tipa mogu često iz Japana da poteknu. Čuo sam od prijateljice koja je poslovna žena iz Azije da kada se ide na poslovni ručak u ozbiljnim firmama, nakon toga dodele ti devojku za xxx. Ne znam kakva je to izopačenost, ali je to tamo normalno. Zato i prave ovakvu vrstu robota.

Žene su u panici? Ženski 'seksi' roboti će imati softver koji će da pišu muškarci!? Znači, one idu na ignore! :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

Što se tiče romatnike, emocija, strasti. To robot nikada neće uspeti da prevaziđe ženu. Mašina može da bude savršen partner jer uvek je pozitivna prema tebi. Šta god hoćeš, ona se slaže. Nije kao živa osoba da se posvađa sa tobom. Vrlo je to opasna igra.
?? Ti si neki mazohistički tip kojem odgovara da se žena svađa sa tobom? Meni je to obično bila gnjavaža, rađe sam razmišljao o nekim drugim stvarima! :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

• Haha
?? Ti si neki mazohistički tip kojem odgovara da se žena svađa sa tobom? Meni je to obično bila gnjavaža, rađe sam razmišljao o nekim drugim stvarima! :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:
Ne. Ja sam ljudsko biće koje prihvata da svet nije savršenstvo, kao ni veza i da je normalno da dolazi do nesuglasica i svađa. Štaviše, da imam fetiš gde je žena savršena i uvek poslušna po mojim željama, to znači da želim roba, a ne ljudsko biće. A mašina je rob ljudskih ruku delo.

Ne. Ja sam ljudsko biće koje prihvata da svet nije savršenstvo, kao ni veza i da je normalno da dolazi do nesuglasica i svađa. Štaviše, da imam fetiš gde je žena savršena i uvek poslušna po mojim željama, to znači da želim roba, a ne ljudsko biće. A mašina je rob ljudskih ruku delo.
Ne znam zašto i kako to, možda zato što sam više naučno-tehnički 'programiran', za 3 decenije je moja žena imala jednom mesečno neki 'pametan i suvisli' komentar! Ostalo je bila neka 'filozofija'! :zcepanje:

Šta ima da kažem, uopšte me ne čudi. Šta je rađeno pravim ženama, super je što izmisliše robote.
Gejšama su vezivali stopala još od detinjstva ne zato što lepše izgledaju mala stopala na ženi, nego da ne može da pobegne.
Jesi li to znao?

Poslednja izmena:
Ja na zidu više od 10 godina star poster žena i robot u krevetu 😂
Konačno su ih napravili 11 000 dolara košta 😂
Da imam para, ja bih ga kupila, kao što sam svojevremeno kupila i vibrator 😂

E ozbiljno, roboti za seks su po mom mišljenju mnogo dobra stvar. Neće više biti otmica živih bića i držanja istih po podrumima, trgovine ljudima i sve što uz to ide, a male perverzije možemo zadržati za sebe- robot neće nikome reći šta volimo u krevetu, često nas je blam da to tražimo od partnera itd.

Ovo je staro, a sadašnji roboti su mnogo "udobniji", topli, savitljivi a plus su programirani za jednostavniju komunikaciju 😂
15915542709586711553534834499830.jpg

Šta ima da kažem, uopšte me ne čudi. Šta je rađeno pravim ženama, super je što izmisliše robote.
Gejšama su vezivali stopala još od detinjstva ne zato što lepše izgledaju mala stopala na ženi, nego da ne može da pobegne.
Jesi li to znao?
Nisam znao. Odakle ti pomisao da neće biti otmica i trgovina ljudima? Pa to je unosan posao. Čovek može nekome biti rob. I služiti u mnogo rđave svrhe dok se roboblasnik bogati. Kako će robot da zarađuje? Šta će on onima koji mlate pare od trgovine ljudima? Potpuno im je on nebitna priča. Niti će postojanje njihovo da promeni bilo šta.

Za mene je to, izvini što tako govorim, seksualna devijacija. Jedno je vibrator, a drugo je mašina koja oponaša ljudsko biće.

Back