ancika
Iskusan
- Poruka
- 5.442
Zar smo zaista posle Drugog svetskog rata hteli da uzmemo Bugarima Sofiju? 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
ancika:Mislim da treba da se izvinim za ono "zestoki". :wink:
ancika:Gde se nalazi sta?
ancika:Dimitrovgrad? Na jugoistoku Srbije- na samoj granici sa Bugarskom.![]()
Srbija je bila uzela i Dragoman, i krenula ka Slivnici, ali je u bici kod Slivnice 1885.g dozivela tezak poraz, pa su onda Bugari povratili i Dimitrovgrad u svoje okvire i on je tu ostao sve do 1918.god.analiticar:....zašto si potegla ovu temu, kada ja do sada nisam naišao ni na jedan primjer da je Srbija imala teritorijakne pretenzije ka Bugarskoj uopšte, a naročito prema Sofiji....
A što je Dimitrovgrad, i Bosilegrad u sastavu Srbije (iako je većinsko stanovništvo bugarsko, nije kriva Srbija...)No, Bogu Hvala, bugarska manjina u Srbiji uživa sva prava, i ti Bugari su sastavni dio, znači potpuno integrisani u Srpsko društvo...
![]()
ancika:Srbija je bila uzela i Dragoman, i krenula ka Slivnici, ali je u bici kod Slivnice 1885.g dozivela tezak poraz, pa su onda Bugari povratili i Dimitrovgrad u svoje okvire i on je tu ostao sve do 1918.god.analiticar:....zašto si potegla ovu temu, kada ja do sada nisam naišao ni na jedan primjer da je Srbija imala teritorijakne pretenzije ka Bugarskoj uopšte, a naročito prema Sofiji....
A što je Dimitrovgrad, i Bosilegrad u sastavu Srbije (iako je većinsko stanovništvo bugarsko, nije kriva Srbija...)No, Bogu Hvala, bugarska manjina u Srbiji uživa sva prava, i ti Bugari su sastavni dio, znači potpuno integrisani u Srpsko društvo...
![]()