Quantcast

Содома и Гомора по Београду

Honduras

Veoma poznat
Poruka
11.178
Hahaha, kakva tema. E, srećna je zemlja kojoj je ljubakanje na javnom mestu najveći problem...

Kome smeta nek ne gleda, ako dete pita ti mu kažeš neki muškarci vole muškarce, neke žene vole žene, deci je to svejedno (provereno), a ako vam i dalje smeta - pa nije obaveza da se živi u velikom gradu, sela su napuštena i željno vas očekuju :bye:
 

milsu

Ističe se
Poruka
2.259
Ево, чак и у Америци. (Мада не знам какве ово има везе са MGTOW.) Жена је дошла у ресторан да најнормалније наручи храну и обедује, а не да јој се мајМУни жвалаве испред носа док једе. И апсолутно је у праву. Младе генерације немају ни мало обзира нити образа нити културе нити поштовања за друге људе, размажени нарцисоидни дегенерици који мисле да имају право да на сваком месту раде било шта што им се свиђа. И фрикови јој се наравно ругају да је љубоморна зато што нема и она са ким да се жвалави на јавном месту. Содома и Гомора.

 

cronnin

Ističe se
Moderator
Poruka
2.069
Сасвим је реално да вируси сексуално преносивих болести делују на центре у мозгу који стимулишу сексуални нагон јер ће тако лаше да пређу на дугог носиоца. То је малтене извесно понашање, према теорији еволуције. Нисам видео да се ико чуди зашто кожна инфекција сврби? На исти начин, не треба да буде чудно ни ово друго.
 
Top