so kiss me

Jesam ribala...Al ovo je redovna opravka...I ja sam opterecena pranjem zuba al geni...
ma i ja imam shit zubne gene realno ali pola zivota visim po zubarskim ordinacijama za ispravljanje,vadjeje,operacije kojekakve,zastite,desni mislim uzas
ali bar nemam kljove ko sto sam mogla da imam da sam to pustila da raste onako kako je krenulo ili bih bila ko moj stari,on svake nedelje ide nesto da mu drndaju zube,opravljaju,ciste.
al ja uspevam da opstanem sa zdravim zubima jako dugo jer sam opterecena istim od pasti za zube,preko raznih cetkica obicnih,elektricnih,konaca,pumpica za ispiranje itd.gotovo da su mi jednlicno dosadni i pravi zubi sada,mislim bolje naravno nego ko ajkula da imam u nekoliko redova ili fudbalsku loptu u ustima ne daj boze :lol:

Moj zubar je odusevljen mojim zubima,lep i pravilan raspored kaze al...Kad bi batalila cigare i kafu ne bi bilo kamenca,karijasa itd...A toga se vec teze odreci lakse otici svakih 6 meseci da cika zuba da bonu...:)

ma i ja imam shit zubne gene realno ali pola zivota visim po zubarskim ordinacijama za ispravljanje,vadjeje,operacije kojekakve,zastite,desni mislim uzas
ali bar nemam kljove ko sto sam mogla da imam da sam to pustila da raste onako kako je krenulo ili bih bila ko moj stari,on svake nedelje ide nesto da mu drndaju zube,opravljaju,ciste.
al ja uspevam da opstanem sa zdravim zubima jako dugo jer sam opterecena istim od pasti za zube,preko raznih cetkica obicnih,elektricnih,konaca,pumpica za ispiranje itd.gotovo da su mi jednlicno dosadni i pravi zubi sada,mislim bolje naravno nego ko ajkula da imam u nekoliko redova ili fudbalsku loptu u ustima ne daj boze :lol:

mmmmm, kako je ovo seksi zar ne:)

čeznete li za nečijim poljupcem?
volite li da se ljubite?

čeznete li da budete sa voljenim bićem, a nešto ne ide?

srećno ili nesrećno zaljubljeni?

može li se biti srećno zaljubljen ako je ljubav neuzvraćena?

sva ta ljubav...

ipak je ovo ljubav i seks forum...

meni se nakupilo ljubavi, dala je...
i nije mi se baš vratilo...
pa se mislim...

Vratice se...Jednom...neko ce ti je vratiti...Nemoj da zalis sto si je dala,budi ponosna na to...Jer malo ljudi zna da pruzi ljubav a jos manje zna da je primi i vrati:-(
A to je njihova greska i oni gube...
Zato sam ja nesrecno zaljubljena samo zato sto se on plasi da vrati... a opet srecna sam jer volim...On to zna i postuje...Mozda jednog dana uzvrati a mozda i ne....Al necu zaliti...;)

Moj zubar je odusevljen mojim zubima,lep i pravilan raspored kaze al...Kad bi batalila cigare i kafu ne bi bilo kamenca,karijasa itd...A toga se vec teze odreci lakse otici svakih 6 meseci da cika zuba da bonu...:)
ja ne pijem kafu skoro nikad i ne pusim,nisam ni razmisljala koliko do moze da unisti zube :?
Imate zdravlje,pa o zubima..
Ovde se ispituju lingvalne sposobnosti. ;)
zubi i ljubljenje su direktno povezani.
mmmmm, kako je ovo seksi zar ne:)
oces jos da ti pricam :lol:

Poljubac.
Ne treba mi onaj koji moram da zasluzim.
Necu onaj pro forme.
Gadim se onog sto sluzi da se razoruza "protivnik" i otupi oshtrica.
Muka mi je od onog shto simbolizuje vezu.
Uzasavam se onog shto me obelezava kao vlasnishtvo.

Ovih dana sam odbijala da se ljubim,to je sve.

@meni se nakupilo ljubavi, dala je...
i nije mi se baš vratilo...
pa se mislim...

Mhm. ti zapravo ovo pitash...evo ti odgovori na temi "cena ljubavi je smrt" i "Sirena" bilo ih je josh,ali sam zaboravila naslove.

Back