Postoji li jedna stvar koje se SNSovci na nekoj funkciji stide?
Hajde da tipa govorimo hipoteticki, cega bi oni uopste mogli da se stide?
Sustina je da imaju drzavne organe iza sebe.
Vrlo je bitno da se shvati da Vucic uopste vlada, a onda i da vlada OVAKO KAKO vlada, upravo i samo zahvaljujuci tome sto drzavni organi ne rade svoj posao, ili ga rade onako kako ne treba (npr. hapseci i zatvarajuci ljude za nepostojeca krivicna dela).
Zato se ja sve vise nosim mislju da najstrozije ne treba kazniti samog Zv@l@vog - ne da ga branim, ali nije on nikoga tukao, ubio, hapsio, osudjivao bez osnova itd itd. To su radili ili neki kriminalci koji za njega rade, ili sluzbena lica (koja su takodje kriminalci zapravo) zloupotrebljavajuci svoj polozaj.
Ja to zovem "efekt Hitler" - sva povika na Hicu, a covek nije u WW2 verovatno nikog licno ubio, niti mu uradio nazao. U najgorem slucaju je tukao svoju (nevencanu) zenu Evu Braun (malo karikiram, ali to je to). A gomila vojnika Vermahta i danas zivi, eno daju interjvjue, ovo, ono, morali smo itd.
Vrlo losa kaznena politika.
Znaci SNS-ovci nisu hrabri, vec imaju zaledjinu celog drzavnog aparata. U tom slucaju bi, sto se kaze, i moja baba bila hrabra. Ali za to je najkrivlji KADAR TIH DRZAVNIH SLUZBI. Ne moze tebi niko da naredi da krsis zakon - u krajnjoj liniji das otkaz ili neka ti ga oni daju, to je jos bolje jer posle mozes da ih tuzis.