SNSovci su najhrabriji ne zato sto se nicega ne boje, vec zato sto se nicega ne stide

mafijasi su podjedanko svuda, jer osim sto su me krali u drzavnim institucijama kradu me i u privatnom sektoru gde sam cesto radio .. Privatni sektor je pun opozicionara i nisu stedeli da mi daju malu platu da mi ne uplacuju u PIO itd, a stalno gledaju N1...licemeri belosvetski ...
U privatnom sektoru imaju redovan sastanak sa udbasom iz SNS-a kojem moraju da odgovaraju.

Ko ne ide na taj sastanak ne dobija najbolje dilove i trzista, i mora sam da se bori na slobodnom trzistu, bez podrske SNS udbaske sekte.

Ја мислим да ће бити како каже трампова администрација.

Има пуно проблема по свету, овај додатни им није потребан.

Замисли, ови наши студенти науче студенте по осталим земљама како сте праве блокаде:"Јутрић, кафица, цигарица, блокадица".

То није добро за бизнис.
Ja mislim da bi im na zapadu preseo jutrić.

U privatnom sektoru imaju redovan sastanak sa udbasom iz SNS-a kojem moraju da odgovaraju.

Ko ne ide na taj sastanak ne dobija najbolje dilove i trzista, i mora sam da se bori na slobodnom trzistu, bez podrske SNS udbaske sekte.
ma netacno ...u vreme dos a masovno su me privatnici krali ... davali mi 10 dana godisnjeg odmora!?

Ko je zabranio policiji da upadne i uhapsi teroriste, mafijase i paravojne formacije u Pionirskom Parku koje su se spremale da povredjuju i ubijaju ljude?
Da su teroristi, mafijaši i paravojne formacije htele da povredjuju i ubijaju ljude oni ne bi ko kokoška na jajima bili nepokretni u Pionirskom parku nego bi došli tamo gde su ti ljudi " za ubijanje i povredjivanje". Elementarna logika, prvi razred osnovne.

Biće da su oni bili tu da drugari Velje nevolje i ostali iz opozicije ne bi napali i unakazili ove mlade cure i momke iz parka i sad ne možete da prežalite što se to nije desilo. Bem ti, i ovi drugi imaju batinaše, ne samo mi , nepravda pa to ti je, što bi rekao Kalimero.

Da su teroristi, mafijaši i paravojne formacije htele da povredjuju i ubijaju ljude oni ne bi ko kokoška na jajima bili nepokretni u Pionirskom parku nego bi došli tamo gde su ti ljudi " za ubijanje i povredjivanje". Elementarna logika, prvi razred osnovne.

Biće da su oni bili tu da drugari Velje nevolje i ostali iz opozicije ne bi napali i unakazili ove mlade cure i momke iz parka i sad ne možete da prežalite što se to nije desilo. Bem ti, i ovi drugi imaju batinaše, ne samo mi , nepravda pa to ti je, što bi rekao Kalimero.
E pa ako im se plan teroristickog prebijanja nije ostvario, onda nisu nista lose napravili, i sasvim je normalno da postoji mafijaski, teroristicki i paravojni Park u centru glavnog grada :cepanje:

Bold- Mislis ovi sto su rusili u Hercegovackoj po nalogu SNS-a?

Niko drugi nema organizovane mafijaske batinase osim SNS-a. Fora je samo u tome sto ih Sluzba stiti. Nacin na koji oni prete je legendaran, klasicne SNS mafijaske jajare, lako je pretiti kada imas SLuzbu iza sebe.

E pa ako im se plan teroristickog prebijanja nije ostvario, onda nisu nista lose napravili, i sasvim je normalno da postoji mafijaski, teroristicki i paravojni Park u centru glavnog grada :cepanje:

On je takav kakvim ga ti bojiš samo za one koji su imali nameru da prodru u Pionirski park i polupaju lobanje onima unutra. Druge koji nisu imali tu nameru savršeno nije briga ko se nalazi tamo u tom parku. Mogu da stoje i mitraljezi, śta to njih briga kad neće ići tamo.
Znači stvar je jasna. Batinaši sprečili druge batinaśe, baš tužna priča.

On je takav kakvim ga ti bojiš samo za one koji su imali nameru da prodru u Pionirski park i polupaju lobanje onima unutra. Druge koji nisu imali tu nameru savršeno nije briga ko se nalazi tamo u tom parku. Mogu da stoje i mitraljezi, śta to njih briga kad neće ići tamo.
Znači stvar je jasna. Batinaši sprečili druge batinaśe, baš tužna priča.
Cool story bro.

Шта је Вучићу проблем са прелазном владом?

Očekivao sam da će neko imati ideju pa da organizujemo kviz :per:

Ok, moje skromno mišljenje je da su u pitanju pre svega FINANSIJE

Nije Vučiću problem ni nadstrešnica, ni izbori, ni RTS, ni to što će neki "vanstranački" likovi biti u vladi, problem je što novi ministar finansija i novi premijer imaju puni i direktni uvid u kompletne finansije zemlje u roku od 24 časa i što će brzo utvrditi faktički ali neproglašeni bankrot. Zato uvid u tako osetljive stvari ima samo Siniša Mali i niko više.

Režim neće dopustiti bilo kome uvid u finansije dok ne budu na sigurnom u inostranstvu.

Postoji li jedna stvar koje se SNSovci na nekoj funkciji stide?

Hajde da tipa govorimo hipoteticki, cega bi oni uopste mogli da se stide?

Ne valja ti naslov teme.

Ništa ne svedoči da su SNS-ovci hrabri.

Uglavnom su siledžije; mentalitet krda. Kriju se iza masa, batinaša, zloupotreba institucija i policije, itd.

Bukvalno ništa ne ostavlja utisak da su naprednjaci hrabri. Eno, čak i Vučić kao bajagi najavio odlazak u Niš, pa ništa.

Ne znam da li bih da me neko pita mogao pronaći 3 primera hrabrosti.

Ne valja ti naslov teme.

Ništa ne svedoči da su SNS-ovci hrabri.

Uglavnom su siledžije; mentalitet krda. Kriju se iza masa, batinaša, zloupotreba institucija i policije, itd.

Bukvalno ništa ne ostavlja utisak da su naprednjaci hrabri. Eno, čak i Vučić kao bajagi najavio odlazak u Niš, pa ništa.

Ne znam da li bih da me neko pita mogao pronaći 3 primera hrabrosti.

Zato ste vi hrabri. Hrabro obarate bake na ulicama, hrabro igrate kolca po blokiranim ulicama u znak pijateta prema žrtvama u N. Sadu, hrabro u gomili gadjate ljude jajima i kamenjem, hrabro prskate trudnicu biber sprejom u Skupštini i tako dalje i tako bliže.
Opoziciona hrabrost je zaista legendarna.

Zato ste vi hrabri. Hrabro obarate bake na ulicama, hrabro igrate kolca po blokiranim ulicama u znak pijateta prema žrtvama u N. Sadu, hrabro u gomili gadjate ljude jajima i kamenjem, hrabro prskate trudnicu biber sprejom u Skupštini i tako dalje i tako bliže.
SNS mafijasi i kriminalci hrabro drze vlast u svakom gradu u Srbiji, tako sto imaju policiju i Sluzbu koja im cuva stranu.

Lako je biti hrabar kada imas Sluzbu i vise desetina milijardi evra iza sebe.

Tvoj Vesić je narodni heroj

Министре прелазне Владе ће предложити студентски пленуми, а ут неће бити места за чланове зелено левог фронта и Микија Алексића.

Одабраће их народни посланици, једногласно.

Влада припрама терен за слободне изборе, на јесен поново можемо да градимо нормалну државу, а студенти ће моћи да уче на миру, у слободи.
saopštenja osoba pod kliničkom terapijom nemojte postavljati po ovom forumu

- menidjment Krstarice -

SNS mafijasi i kriminalci hrabro drze vlast u svakom gradu u Srbiji, tako sto imaju policiju i Sluzbu koja im cuva stranu.

Lako je biti hrabar kada imas Sluzbu i vise desetina milijardi evra iza sebe.
Pa to važi za apsolutno svaku državu na svetu.😅
Moć svake vlasti je u dobijenim izborima i službama države Iza sebe. Nisu službe i policija Iza njega zato što je lep i harizmatičan već zato što je predsednik.😁

Pa to važi za apsolutno svaku državu na svetu.😅
Moć svake vlasti je u dobijenim izborima i službama države Iza sebe. Nisu službe i policija Iza njega zato što je lep i harizmatičan već zato što je predsednik.😁
Ima tu i povratne sprege. Vi ste uspostavili strahovladu, pa zato onaj Ciga što vodi emisiju na B92 s olovkom mora da priča vaše laži

A u stvari si samo hteo da insinuiraš da su 2/3 SNS-a velike patriote
U stvari samo odgovaram na generalnu tvrdnju da su svi SNS ovci kukavice, a hteo sam da kažem da svi blokaderi su nasilnici koji napadaju žene i decu....a od pristojnog naroda beže....a da, napadaju i cigane koji ne mogu da im vrate, kao fašisti...u kamarili.

Back