- Poruka
- 20.839
Vi znate da bi izgubili.A što savetodavni? Plašite se da ne izgubite, i onda da imate izlaz: "Pa dobro rekli smo nije obavezujući"
99 za vucica 1 njet vucicu haha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi znate da bi izgubili.A što savetodavni? Plašite se da ne izgubite, i onda da imate izlaz: "Pa dobro rekli smo nije obavezujući"
U privatnom sektoru imaju redovan sastanak sa udbasom iz SNS-a kojem moraju da odgovaraju.mafijasi su podjedanko svuda, jer osim sto su me krali u drzavnim institucijama kradu me i u privatnom sektoru gde sam cesto radio .. Privatni sektor je pun opozicionara i nisu stedeli da mi daju malu platu da mi ne uplacuju u PIO itd, a stalno gledaju N1...licemeri belosvetski ...
Ja mislim da bi im na zapadu preseo jutrić.Ја мислим да ће бити како каже трампова администрација.
Има пуно проблема по свету, овај додатни им није потребан.
Замисли, ови наши студенти науче студенте по осталим земљама како сте праве блокаде:"Јутрић, кафица, цигарица, блокадица".
То није добро за бизнис.
Predsednik Srbije Aleksandar Vucic pozvao je na raspisivanje savetodavnog referenduma o njegovoj smeni.To bese u novembru.
I sta bi
ma netacno ...u vreme dos a masovno su me privatnici krali ... davali mi 10 dana godisnjeg odmora!?U privatnom sektoru imaju redovan sastanak sa udbasom iz SNS-a kojem moraju da odgovaraju.
Ko ne ide na taj sastanak ne dobija najbolje dilove i trzista, i mora sam da se bori na slobodnom trzistu, bez podrske SNS udbaske sekte.
Da su teroristi, mafijaši i paravojne formacije htele da povredjuju i ubijaju ljude oni ne bi ko kokoška na jajima bili nepokretni u Pionirskom parku nego bi došli tamo gde su ti ljudi " za ubijanje i povredjivanje". Elementarna logika, prvi razred osnovne.Ko je zabranio policiji da upadne i uhapsi teroriste, mafijase i paravojne formacije u Pionirskom Parku koje su se spremale da povredjuju i ubijaju ljude?
E pa ako im se plan teroristickog prebijanja nije ostvario, onda nisu nista lose napravili, i sasvim je normalno da postoji mafijaski, teroristicki i paravojni Park u centru glavnog gradaDa su teroristi, mafijaši i paravojne formacije htele da povredjuju i ubijaju ljude oni ne bi ko kokoška na jajima bili nepokretni u Pionirskom parku nego bi došli tamo gde su ti ljudi " za ubijanje i povredjivanje". Elementarna logika, prvi razred osnovne.
Biće da su oni bili tu da drugari Velje nevolje i ostali iz opozicije ne bi napali i unakazili ove mlade cure i momke iz parka i sad ne možete da prežalite što se to nije desilo. Bem ti, i ovi drugi imaju batinaše, ne samo mi , nepravda pa to ti je, što bi rekao Kalimero.
Prihvatamo predsedničke izbore.Vi znate da bi izgubili.
99 za vucica 1 njet vucicu haha
E pa ako im se plan teroristickog prebijanja nije ostvario, onda nisu nista lose napravili, i sasvim je normalno da postoji mafijaski, teroristicki i paravojni Park u centru glavnog grada![]()
Cool story bro.On je takav kakvim ga ti bojiš samo za one koji su imali nameru da prodru u Pionirski park i polupaju lobanje onima unutra. Druge koji nisu imali tu nameru savršeno nije briga ko se nalazi tamo u tom parku. Mogu da stoje i mitraljezi, śta to njih briga kad neće ići tamo.
Znači stvar je jasna. Batinaši sprečili druge batinaśe, baš tužna priča.
Шта је Вучићу проблем са прелазном владом?
Postoji li jedna stvar koje se SNSovci na nekoj funkciji stide?
Hajde da tipa govorimo hipoteticki, cega bi oni uopste mogli da se stide?
Ne valja ti naslov teme.
Ništa ne svedoči da su SNS-ovci hrabri.
Uglavnom su siledžije; mentalitet krda. Kriju se iza masa, batinaša, zloupotreba institucija i policije, itd.
Bukvalno ništa ne ostavlja utisak da su naprednjaci hrabri. Eno, čak i Vučić kao bajagi najavio odlazak u Niš, pa ništa.
Ne znam da li bih da me neko pita mogao pronaći 3 primera hrabrosti.
SNS mafijasi i kriminalci hrabro drze vlast u svakom gradu u Srbiji, tako sto imaju policiju i Sluzbu koja im cuva stranu.Zato ste vi hrabri. Hrabro obarate bake na ulicama, hrabro igrate kolca po blokiranim ulicama u znak pijateta prema žrtvama u N. Sadu, hrabro u gomili gadjate ljude jajima i kamenjem, hrabro prskate trudnicu biber sprejom u Skupštini i tako dalje i tako bliže.
Opoziciona hrabrost je zaista legendarna.
Tvoj Vesić je narodni herojZato ste vi hrabri. Hrabro obarate bake na ulicama, hrabro igrate kolca po blokiranim ulicama u znak pijateta prema žrtvama u N. Sadu, hrabro u gomili gadjate ljude jajima i kamenjem, hrabro prskate trudnicu biber sprejom u Skupštini i tako dalje i tako bliže.
Opoziciona hrabrost je zaista legendarna.
saopštenja osoba pod kliničkom terapijom nemojte postavljati po ovom forumuМинистре прелазне Владе ће предложити студентски пленуми, а ут неће бити места за чланове зелено левог фронта и Микија Алексића.
Одабраће их народни посланици, једногласно.
Влада припрама терен за слободне изборе, на јесен поново можемо да градимо нормалну државу, а студенти ће моћи да уче на миру, у слободи.
Pa to važi za apsolutno svaku državu na svetu.SNS mafijasi i kriminalci hrabro drze vlast u svakom gradu u Srbiji, tako sto imaju policiju i Sluzbu koja im cuva stranu.
Lako je biti hrabar kada imas Sluzbu i vise desetina milijardi evra iza sebe.
A u stvari si samo hteo da insinuiraš da su 2/3 SNS-a velike patrioteUbedjen sam da trećina SNS ste vi antisrbi
Ima tu i povratne sprege. Vi ste uspostavili strahovladu, pa zato onaj Ciga što vodi emisiju na B92 s olovkom mora da priča vaše lažiPa to važi za apsolutno svaku državu na svetu.
Moć svake vlasti je u dobijenim izborima i službama države Iza sebe. Nisu službe i policija Iza njega zato što je lep i harizmatičan već zato što je predsednik.![]()
@Stojkov Menidjer Ovaj nesto o tebi!!!Ubedjen sam da trećina SNS ste vi antisrbi, zato se i maskirate i ta trećina nema obraza. Do juče demokrate, od juče SNS i sede na svojim administrativnim poslovima, jer po navici samo menjate partiju da zadržite mesto....znači sve istina ....
ti se ne nalaziš? znači iz albanije lažeš ovaj narod....@Stojkov Menidjer Ovaj nesto o tebi!!!
U stvari samo odgovaram na generalnu tvrdnju da su svi SNS ovci kukavice, a hteo sam da kažem da svi blokaderi su nasilnici koji napadaju žene i decu....a od pristojnog naroda beže....a da, napadaju i cigane koji ne mogu da im vrate, kao fašisti...u kamarili.A u stvari si samo hteo da insinuiraš da su 2/3 SNS-a velike patriote