СНСД је непогода која годинама пустоши Српску

S 29 500 poginulih.Nisu Srbijanci ginuli za Republiku Srpsku.

Било је и тога али сте највећу цену ви платили. Но, нисам на то него на оно што се може платити новцем. Колико је дрвне грађе отишло у Србију, војска пробијала пут кроз шуме. "видим" ја све

Било је и тога али сте највећу цену ви платили. Но, нисам на то него на оно што се може платити новцем. Колико је дрвне грађе отишло у Србију, војска пробијала пут кроз шуме. "видим" ја све
:hahaha:
Видиш ти к... што би рекао твој надређени ! ....

То је Караџићева странка изворно?
:fdlan: ... персонализација, политички примитивизам, трћ-прћ квази Републике ... :kafa: ... итд клановске антирепублике

Када људи само тупе и немају способности изаћи из тог кола па кажу - тако је то

S 29 500 poginulih.Nisu Srbijanci ginuli za Republiku Srpsku.
Oко 500 Србијанских добровољаца и нешто око 200 црногорских су (нажалост) дали своје животе борећи се за Караџићеву непризнату државу Републику Српску (данашњи мањи босанско-херцеговачки ентитет који се исто зове није настао на бојном пољу већ су га Американци направили 1995-те у Дејтону).

Платили сте ви то поштено.
Тако су "поштено платили" да Србијанским добровољцима који су погинули у рату у БиХ нису ни споменик подигли.

Oко 500 Србијанских добровољаца и нешто око 200 црногорских су (нажалост) дали животе борећи се за Караџићеву непризнату државу Републику Српску (данашњи мањи босанско-херцеговачки ентитет који се исто зове није настао на бојном пољу већ су га Американци направили 1995-те у Дејтону).

Тако су "поштено платили" да Србијанским добровољцима који су погинули у рату у БиХ нису ни споменик подигли.

Ми Србијанци не тражимо хвала ако помажемо.

Ми Србијанци не тражимо хвала ако помажемо.
Србијанци не траже нити су тражили од Бањалуке да подигне споменик погинулим добровољцима из Србије. Али, њихово је било да се сами те жртве сете и споменик сазидају; Босанци, међутим, на Србију гледају само као на краву музару.

Oко 500 Србијанских добровољаца и нешто око 200 црногорских су (нажалост) дали своје животе борећи се за Караџићеву непризнату државу Републику Српску (данашњи мањи босанско-херцеговачки ентитет који се исто зове није настао на бојном пољу већ су га Американци направили 1995-те у Дејтону).

Republiku Srpsku je stvorila VRS, ništa Srbima nije poklonjeno od nikog.

Ne budi nezahvalan!
Ni ti ne budi nezahvalna.Vidi kako sam te pazio kad si bila mala.
images (16).jpeg

Back