- Poruka
- 20.314
Dobro. I šta s time ima veze ova vlada koja drži preživjele i potomke kao taoce?Српска Република БиХ ( с почетка) је жеља Срба тих крајева.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro. I šta s time ima veze ova vlada koja drži preživjele i potomke kao taoce?Српска Република БиХ ( с почетка) је жеља Срба тих крајева.
Платили сте ви то поштено.Ništa Srbija nije opremila,nego ostalo od JNA.
Vi Srbijanci ste nebitni za stvaranje Republike Srpske.
Mene si dzaba tagovao.Ne pratim politiku.Ја не знам, зато сам таговао вас који знате више.
S 29 500 poginulih.Nisu Srbijanci ginuli za Republiku Srpsku.Платили сте ви то поштено.
Misti dao, pa se pokajao!Ако си дао није пристојно да сада пребацујеш.
Не знам брате.Dobro. I šta s time ima veze ova vlada koja drži preživjele i potomke kao taoce?
Vjerujem ti. Ono što si pisala na političkim temama nema veze s mozgom.Mene si dzaba tagovao.Ne pratim politiku.

S 29 500 poginulih.Nisu Srbijanci ginuli za Republiku Srpsku.
Ništa Srbija nije opremila,nego ostalo od JNA.
Vi Srbijanci ste nebitni za stvaranje Republike Srpske.
Било је и тога али сте највећу цену ви платили. Но, нисам на то него на оно што се може платити новцем. Колико је дрвне грађе отишло у Србију, војска пробијала пут кроз шуме. "видим" ја све

Видиш ти к... што би рекао твој надређени ! ....

Ko mu je nadređeni? Šeško?
Видиш ти к... што би рекао твој надређени ! ....
То је Караџићева странка изворно?
... персонализација, политички примитивизам, трћ-прћ квази Републике ...
... итд клановске антирепубликеAha.Samo i ovako bez mozga raskrinkavam tebe i takve koji se lazno predstavljate.Vjerujem ti. Ono što si pisala na političkim temama nema veze s mozgom.![]()
Жена. Ал сам се ослободио и именовао је сестром.Ko mu je nadređeni? Šeško?
Gluposti i demagogija.Нетачно !
То ти је објашњено, када је Ђинђић био у ЦИА пре ликвидације
Oко 500 Србијанских добровољаца и нешто око 200 црногорских су (нажалост) дали своје животе борећи се за Караџићеву непризнату државу Републику Српску (данашњи мањи босанско-херцеговачки ентитет који се исто зове није настао на бојном пољу већ су га Американци направили 1995-те у Дејтону).S 29 500 poginulih.Nisu Srbijanci ginuli za Republiku Srpsku.
Тако су "поштено платили" да Србијанским добровољцима који су погинули у рату у БиХ нису ни споменик подигли.Платили сте ви то поштено.
Oко 500 Србијанских добровољаца и нешто око 200 црногорских су (нажалост) дали животе борећи се за Караџићеву непризнату државу Републику Српску (данашњи мањи босанско-херцеговачки ентитет који се исто зове није настао на бојном пољу већ су га Американци направили 1995-те у Дејтону).
Тако су "поштено платили" да Србијанским добровољцима који су погинули у рату у БиХ нису ни споменик подигли.
Србијанци не траже нити су тражили од Бањалуке да подигне споменик погинулим добровољцима из Србије. Али, њихово је било да се сами те жртве сете и споменик сазидају; Босанци, међутим, на Србију гледају само као на краву музару.Ми Србијанци не тражимо хвала ако помажемо.
Ok je pomagati, ali ako nije građanski rat u pitanju. Ili seljačka buna kao što je bio slučaj.Ми Србијанци не тражимо хвала ако помажемо.
Republiku Srpsku je stvorila VRS, ništa Srbima nije poklonjeno od nikog.Oко 500 Србијанских добровољаца и нешто око 200 црногорских су (нажалост) дали своје животе борећи се за Караџићеву непризнату државу Републику Српску (данашњи мањи босанско-херцеговачки ентитет који се исто зове није настао на бојном пољу већ су га Американци направили 1995-те у Дејтону).
Тако су "поштено платили" да Србијанским добровољцима који су погинули у рату у БиХ нису ни споменик подигли.
Ne budi nezahvalan!Republiku Srpsku je stvorila VRS, ništa Srbima nije poklonjeno od nikog.
У Србију 99е дошло нешто Руса и Лукашенко. Ко је дошао, добродошао.Ok je pomagati, ali ako nije građanski rat u pitanju. Ili seljačka buna kao što je bio slučaj.
Ni ti ne budi nezahvalna.Vidi kako sam te pazio kad si bila mala.Ne budi nezahvalan!