savasavanovic
Buduća legenda
- Poruka
- 27.496
Има вас 500 000 а не можете један Београд да очистите од снега.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Има вас 500 000 а не можете један Београд да очистите од снега.
Očistićemo smradikale i vučića.Има вас 500 000 а не можете један Београд да очистите од снега.
E tako je već bolje.Neka korist i od njih.
Misliš da smo mi iz KG trebali ponovo da dođemo da vas "čistimo"?Има вас 500 000 а не можете један Београд да очистите од снега.

Ume li i jedan SNS-ovac da koristi lopatu, ali onako iskreno?E tako je već bolje.Neka korist i od njih.
А шта је било са вашим професорима из афере "Индекс"?Misliš da smo mi iz KG trebali ponovo da dođemo da vas "čistimo"?
![]()
To je posledica fenomenalnog uspeha SNS-ovaca, koji zavrsavaju fakultete u rekordnom roku.Србија је у колапсу јер имамо премало електромонтера, електричара,електротехничара, мајстора и физикалаца у ЈКП а превише филозофа, драматурга,историчара уметности, глумчића, и других факултетски образованих стручњака за паламуђење и просеравање.Имамо 240 000 студената, и само 231 000 средњошколаца, значи више је студената него средњошколаца.Имамо 500 000 ученика основних школа и у просеку њих 70-80% ће ићи на факултет, што је невероватно.
Ume li i jedan SNS-ovac da koristi lopatu, ali onako iskreno?
Па ако је 200 хиљада СНС-оваца већ дипломирало, како они могу утицати на то да тренутно имамо 240 000 студената?Шта ћемо да радимо са толико факултетски образованих?To je posledica fenomenalnog uspeha SNS-ovaca, koji zavrsavaju fakultete u rekordnom roku.
Ja mislim da sigurno ima barem 200.000 SNS-ovaca koji su uspesno diplomirali u rekordnom roku, u poslednjih 10 godina.
Sns ćaci treba da uče zanat umesto što kradu bogu dane u komunalnom ćacilendu.Србија је у колапсу јер имамо премало електромонтера, електричара,електротехничара, мајстора и физикалаца у ЈКП а превише филозофа, драматурга,историчара уметности, глумчића, и других факултетски образованих стручњака за паламуђење и просеравање.Имамо 240 000 студената, и само 231 000 средњошколаца, значи више је студената него средњошколаца.Имамо 500 000 ученика основних школа и у просеку њих 70-80% ће ићи на факултет, што је невероватно.
Biće dosta radne snage čim sns padne sa vlasti. Barem pola miliona fuzikalaca momentalno. Sa doktorata u rudnik ili izgradnju puteva.У Србији се смањује број становника, а све више је студената.Тренутно имамо 240 000 ученика виших разреда основних школа(5-8 разред), 231 000 средњошколаца и 240 000 студената.Како је кренуло, сви они ће бити одлични и ићи ће на факултете. Онда ће да нам серуцкају како су они нека "елита" , а како елиту може чинити 80-90% једне старосне групе?
Costili su pre par godina, mrzi me da trazim ta video, ali sigurna sam.Da li SNS-ovci umeju da koriste lopatu?
Ja vecinu ovih sto znam nemaju pojma, lopatu u rukama nikad nisu drzali.
Costili su pre par godina, mrzi me da trazim ta video, ali sigurna sam.
Uostalom, dosta mi je vasih vestackih mrziteljskih podela, cisti kad ko moze i treba pomoci drzavi u ovakvim situacijama.

Могли би да конобаришу и служе Хрвате, а то је највеће достигнуће за другосрбијанске аутошовинисте.
Costili su pre par godina, mrzi me da trazim ta video, ali sigurna sam.