SNS Srbija u kolapsu

Čoveče pa njima je i na onoj Božićnoj proslavi pevao osuđivani ubica. 😐 Pa da li oni igde mogu ikoga da nađu za bilo šta da je uz njih da nije neki ubica. Nisu znali.... Doveli ga da peva precedniku, nisu znali da je ubica. Onaj ne da ljudima da idu gradom, izgleda da ne znaju da je i on višestruki kriminalac. Šta je ovo kakva je ovo država nebo te nejebalo

ili po nemackoj nema takvih blokaderskih idiota kao kod nas pa da krive drzavu za elementarne nepogode?
Niko ne krivi državu, već vlast čije su institucije u kolapsu zahvaljujući stranačkom zapošljavanju i bahaćenju članstvom sns.-u, u prevodu, radimo šta hoćemo, šta nam možete, baš nas briga ko će da čisti sneg, možemo vas uvek na režimskim tv ubeđivati da smo sve očistili, ionako neki ne veruju svojim očima nego nama
:mrgreen:

Dajte nam jos malo tih narativa.

Ono, SNS i Vucic su zasluzni kada se gradi nesto, kada se grade gubitaski i subvencionisani stadioni!!!

Nije Zasluzna evropa, zapad, i zapadne banke, zbog kojih i imaju vise pare koje mogu da trose na sve i svasta, zasluzan je bre diktator i SNS!!!

Ali nisu krivi kada nesto padne, ili kada ljudi nemaju struju i vodu!!!

Pa to je fenomenalno, dajte nam jos tih narativa, hajde :cepanje: :cepanje: :cepanje:

Hristos se rodi.
Kod mene u selu prava idila.
Bozicovali u Crkvi na molitvi i kod kuce.
Da Bog da da svaki Bozic bude ovalo bijel i leden.
Tako je. Srecan Bozic i sveti Stefan koji je danas kao 3. dan Bozica.

I ja volim sneg, ali ga u Nisu nema dovoljno za moj ukus, a cisti se normalno. Ima malo leda ali ni ne moze biti drugacije kad je temperatura ispod 0C nocu.

SNS diktatorsko blato i dno.

Svako ko podrzava SNS, mora da objasni kako to diktator jeste zasluzan kada se nesto gradi, ali nije kriv kada se nesto rusi, ili kada ljudi nemaju vodu i struju.

Hajde lepo da objasnite tu placenu sendvicarsku logiku.

SNS diktatorsko blato i dno.

Svako ko podrzava SNS, mora da objasni kako to diktator jeste zasluzan kada se nesto gradi, ali nije kriv kada se nesto rusi, ili kada ljudi nemaju vodu i struju.

Hajde lepo da objasnite tu placenu sendvicarsku logiku.
Pa nije Vucic kriv sto pada sneg. A nijedna zemlja ne moze u ovim uslovima odjednom da se snadje. Uostalom, vec se sve dovodi u red.

1767974001322.jpeg

Back