SNS se sprema da izglasa zakone manje od standarda u EU da bi privukao što više iskopavanja ruda

ne moze to da radi jer prosto ne mozemo uci u evropsku uniju ako nemamo zakone koji su usaglaseni sa evropskim.

svi nasi zakoni se sad i kroje da bi se usaglasili sa evropskom unijom i sigurno nece jedan koji je usaglasen da menjaju
Eu to neće sprečiti jer to i traže nezvanično od nas.

ne moze to da radi jer prosto ne mozemo uci u evropsku uniju ako nemamo zakone koji su usaglaseni sa evropskim.

svi nasi zakoni se sad i kroje da bi se usaglasili sa evropskom unijom i sigurno nece jedan koji je usaglasen da menjaju
Izvinjavam se, na Krstarici treba da ima slobode govora, naročito na pdf politika, ali da li možda autor teme ne bi trebalo da nečim potkrepi ove tvrdnje iz naslova: EU bi bukvalno glavu otkinula bilo kojoj srpskoj vlasti ako bi pokušala da zaobilazi ekološke standarde, zaobilaženje propisa je jedno, ali donošenje takvih zakona bi bilo percipirano kao otvorena objava rata i tu ne bi bilo milosti.

Autorska
Poslednji je trenutak da se dogodi narod.
U suprotnom za kratko vreme većina Srba će pod
SNS REŽIMOM POSTATI STANAR U SOPSTVENOJ DRŽAVI JER ĆE SVU ZEMLJU KUPITI STRANAC ZA KOPANJE RUDA.
nemate mnogo vremena jer nas Srbe na Kosovu su rasprodali za siću.
Može li link od nekog teksta u kom možemo da vidimo predloge tih zakona?

Ej be, na mene mi vikav tuj na forum Bugarin. Ti me na Šiptara napravi.
Djeca?
Pa dokle više?
Šiptari, ustaše i muslije koji se predstavljaju kao Srbi, a ne zna
se koji je od njih gluplji...
Čovek se na drugim temama jasno izjašnjava kao Bugarin, i to kao gorljivi bugarski nacionalista.

Back