Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako posejes tako i pozanjes.
https://www.telegraf.rs/vesti/polit...reagovao-na-napade-na-njihovog-poslanika-foto
#StopRazbijanjuAutomobila
Деко, ћути и примај ту пензију .
Деко, ћути и примај ту пензију .
Ако се договоримо да ти дека прати возила преко "Алмакса" и извештава стање, док ти своје "допунске" послове за 2. "фирму" обављаш, ту сам, ако ниси "стипса", као доста твојих компањона, па се жале на особље, те назахвални, те краду гориво, слабо знају царинске прописе, муче се са документацијом и сл.
Ако се договоримо да ти дека прати возила преко "Алмакса" и извештава стање, док ти своје "допунске" послове за 2. "фирму" обављаш, ту сам, ако ниси "стипса", као доста твојих компањона, па се жале на особље, те назахвални, те краду гориво, слабо знају царинске прописе, муче се са документацијом и сл.
Bicu u Jazz baru u 18h. Naidji, pa se dogovaramo.
Ne razumem, kako mislim dopunske poslove?
Zao mi je covekovog auta, grehota, al da se vidi s kilometra da su ga ledenice s krova unistile, vidi se. Ovo bi trebao da tuzi ili grad ili skupstinu stanara...
a sta cemo mi koje su napadali i pokrali pristalice sns-a?
Zašto narodni poslanik nema dostupnu biografiju? Friziranu, nema veze.
Наш "мрачак" мора добро да се пази свог ортака "лесандра" јер га шије бар дупло у примањима, мада је "лесика" обер-бот и има
пристојна, за наше појмове, примања, али га "мрачке" као "пи ар" странке, дебело шиша + што има "транспортну квоту" без лимита,
док његови компањони из струке морају са региструју фирме ван Србије.....парола :"снађи се, прикључи се, и не бригај...док траје.." !?