SNS pokrenuo obojenu revoluciju protiv SNS Vlade...SNS Majdan u Novom Sadu...

Ja mislim da treba da počnu od ovih bahatih i bezobzirnih na raskrsnicama što nam svako malo blokiraju saobraćaj.
Prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima (ZOBS) i Zakonu o javnom okupljanju u Srbiji, blokada saobraćaja je načelno zabranjena, ali postoje strogo definisane procedure pod kojima se saobraćaj može privremeno obustaviti.

Evo ko sme da blokira saobraćaj i na koji način:
1. Ko sme da blokira saobraćaj?
Ministarstvo unutrašnjih poslova (Saobraćajna policija): Imaju isključivo pravo na neposredno regulisanje i obustavu saobraćaja radi bezbednosti.
Ovlašćena lica kod izvođenja radova: Izvođači radova na putu mogu obustaviti saobraćaj uz prethodnu dozvolu nadležnih organa.
Organizatori prijavljenih javnih okupljanja: U skladu sa Zakonom o javnom okupljanju, organizator može privremeno blokirati ulicu ako je skup prijavljen, odobren i ako su obezbeđeni redari.
Ko ti tebi u okolinu Rume blokira saobraćaj? Neki poljoprivrednici možda?
I to baš, baš ponekad kad ih baš muka natera,
A ćute i trpe seljaci.
A šta je bilo pre dva i kusur meseca kad pče blokada u Mrčajevcima?
Seljaci-blokaderi?
Nisu u pravu možda?

Ko ti tebi u okolinu Rume blokira saobraćaj? Neki poljoprivrednici možda?
I to baš, baš ponekad kad ih baš muka natera,
A ćute i trpe seljaci.
A šta je bilo pre dva i kusur meseca kad pče blokada u Mrčajevcima?
Seljaci-blokaderi?
Nisu u pravu možda?
Богуми бате, тешко ће бити. Мастер ћаци 90% ситуација окрене у своју корист. Знамо ти и ја да је то фалсе али већина ће да гласа за њега.

...

Autorski osvrt na SNS drzavni udar protiv SNS drzave...

U senci Beogradskog maratona..., danas se u Novom Sadu odvija cirkus...tj SNS drzavni udar protiv SNS drzave...

SNS je upravo pokrenuo obojenu revoluciju protiv SNS Vlade...
Tako da imamo ovaj kečerski SNS Majdan u Novom Sadu...

I sad me brine što ne znam na čijoj strani je Ljuban Karan...🤔

P.S.
I da li će izaći nova knjiga autora Vučića - "Kako sam obojio obojenu revoluciju!"

...
Pun si ideja ko svi neuspešni pisci....novinari u pokušaju...

...

Autorski osvrt na SNS drzavni udar protiv SNS drzave...

U senci Beogradskog maratona..., danas se u Novom Sadu odvija cirkus...tj SNS drzavni udar protiv SNS drzave...

SNS je upravo pokrenuo obojenu revoluciju protiv SNS Vlade...
Tako da imamo ovaj kečerski SNS Majdan u Novom Sadu...

I sad me brine što ne znam na čijoj strani je Ljuban Karan...🤔

P.S.
I da li će izaći nova knjiga autora Vučića - "Kako sam obojio obojenu revoluciju!"

...
Smarate više sa tom današnjom sns cirkusijadom u ns

Pokupili statiste da odglume proteste u namestaljki između pilićacija i ćacidede

Statiste su stitili pilićaciji da ih ne bi novosađani pojurili govnjivom metlom

Vučić se izvinjava ćacidedi zbog policije a nije se izvinjavao prošle godine kad su polićaci odbili mudo dedi na protestu ispred suda...

Aj ne pali se!

Pozdravljam potez. Polako, polako, pa kad se dođe do srži, neko će da proguta žabu, neko zmiju

Pogledajte prilog 1888479
Није добро... Кад себе поједе. Креће у опште разарање тј Илуминацију, која је код темплара покољ

Није добро... Кад себе поједе. Креће у опште разарање тј Илуминацију, која је код темплара покољ
Ovima su templari prirodni neprijatelji. jer se drže za masone. A masoni su uzeli od mistike i nauke templara samo delić, ono što im je odgovaralo, pa čak i to izvitoperili. Masoni su bili samo slobodni zidari unajmljeni od strane templara da paramo koje im oni daju zidaju njihove građevine.
Templari nikad nisu nestali, ostali su negde u planinama Švajcarske i u Portugalu, Škotskoj i Irskoj sakriveni. A sad su krenuli da namiruju dugove.
Ratnici svetog Đorđa koji su se upoznali sa pravoslavljem i šiitskim islamom i zato su prokazani. Između ostalog. A one pare koje im ostao dužan Filip Lepi, počeli već da naplaćuju.

Ovima su templari prirodni neprijatelji. jer se drže za masone. A masoni su uzeli od mistike i nauke templara samo delić, ono što im je odgovaralo, pa čak i to izvitoperili. Masoni su bili samo slobodni zidari unajmljeni od strane templara da paramo koje im oni daju zidaju njihove građevine.
Templari nikad nisu nestali, ostali su negde u planinama Švajcarske i u Portugalu, Škotskoj i Irskoj sakriveni. A sad su krenuli da namiruju dugove.
Ratnici svetog Đorđa koji su se upoznali sa pravoslavljem i šiitskim islamom i zato su prokazani. Između ostalog. A one pare koje im ostao dužan Filip Lepi, počeli već da naplaćuju.
Ма могу са својим дечацима постељницима само изокола да уништавају... Опште не... Још...

Луцифер им је свезан у тартару, а без његове магије не могу да преваре профане...

Не ради вавилонска магија на Хришћане, мора Антихрист да глуми Православца убедљиво и да привидно штити све и сваког... А таквог глумца још немају... био Путин кандидат, ал га мушки балет кошта романсе и откривања содомије, што православље не прашта

Šta sa tim,je l' dobijaju subvencije,šta hoće?
Ma ništa. Što bi se kod nas na jug reklo, "azdisali".
Sve in potaman a oni oće još i još i još.
Ja ne znam, kome nije dosta 150 jevreja po hektaru?
Za te pare ima da se kupi... ma, i-ha i gorivo i đubrivo.
A tek što će uvoznički lobi da se sad smrzne od stra' da ne pričamo.

Pa redno je bilo i da pokrenu.
Nego, šta misliš, oće li biti narandžasta ko što Vučić onomad, 2004.
najavi taj čuveni Euromajdan,
ili će u neku novu boju pošto ova ispucana?
Možda će u Pink?
Bila u Gruziju 2003. ona revolucija ruža, imala i ona ponekad nešto rozikasto,
ali ruže su različitih boja, pa se to ne važi.
Ili će u

Pogledajte prilog 1888428
Овакве боје су само за Брнабићку...

Ma ništa. Što bi se kod nas na jug reklo, "azdisali".
Sve in potaman a oni oće još i još i još.
Ja ne znam, kome nije dosta 150 jevreja po hektaru?
Za te pare ima da se kupi... ma, i-ha i gorivo i đubrivo.
A tek što će uvoznički lobi da se sad smrzne od stra' da ne pričamo.
Ne treba da dobijaju ništa.Ne dobijam ni ja ništa jer sam zaposlen.Zašto bi oni dobijali a obrađuju svoje imanje?Ako im se ne isplati neka prodaju nekome.Ionako samo 3%BDP čini poljoprivreda.

Back