SNS pokrenuo obojenu revoluciju protiv SNS Vlade...SNS Majdan u Novom Sadu...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
38.269
...

Autorski osvrt na SNS drzavni udar protiv SNS drzave...

U senci Beogradskog maratona..., danas se u Novom Sadu odvija cirkus...tj SNS drzavni udar protiv SNS drzave...

SNS je upravo pokrenuo obojenu revoluciju protiv SNS Vlade...
Tako da imamo ovaj kečerski SNS Majdan u Novom Sadu...

I sad me brine što ne znam na čijoj strani je Ljuban Karan...🤔

P.S.
I da li će izaći nova knjiga autora Vučića - "Kako sam obojio obojenu revoluciju!"

...

To je borba protiv duboke države sa kojom se i Ljuban bori u stilu Trampa.

Znaci Ljuban je pokrenuo novu "Jogurt revoluciju" u Novom Sadu ?! :eek::eek::eek:

1706857_06-40.jpg

343105006_1l.jpg

Znao sam da je čovek iz naroda!
I da za topli obrok uzima burek 300 grama s mesom!
Ali...došla kriza...
Više ni na americkom nosaču aviona nema klope...pa tako i Ljuban sve cesce porucuje "200 grama prazan"...
I to više nije moglo da se trpi ! :mafijas:

...

Znaci Ljuban je pokrenuo novu "Jogurt revoluciju" u Novom Sadu ?! :eek::eek::eek:

1706857_06-40.jpg

343105006_1l.jpg

Ali...došla kriza...
Više ni na americkom nosaču aviona nema klope...pa tako i Ljuban sve cesce porucuje "200 grama prazan"...

...
Vreme je da se žuti izbace iz pravosudja i policije. :deda2:

...

Autorski osvrt na SNS drzavni udar protiv SNS drzave...

U senci Beogradskog maratona..., danas se u Novom Sadu odvija cirkus...tj SNS drzavni udar protiv SNS drzave...

SNS je upravo pokrenuo obojenu revoluciju protiv SNS Vlade...
Tako da imamo ovaj kečerski SNS Majdan u Novom Sadu...

I sad me brine što ne znam na čijoj strani je Ljuban Karan...🤔

P.S.
I da li će izaći nova knjiga autora Vučića - "Kako sam obojio obojenu revoluciju!"

...
Pa redno je bilo i da pokrenu.
Nego, šta misliš, oće li biti narandžasta ko što Vučić onomad, 2004.
najavi taj čuveni Euromajdan,
ili će u neku novu boju pošto ova ispucana?
Možda će u Pink?
Bila u Gruziju 2003. ona revolucija ruža, imala i ona ponekad nešto rozikasto,
ali ruže su različitih boja, pa se to ne važi.
Ili će u

1776513322719.png

iskreno ja sam ocekivao da se Vucic pridruzi blokaderima. Ipak je on lud.
Блокира блокадере, ко Трамп Иранску блокаду... Отмицом против комичара...

Прогласиће победу, иако су блокаде и даље на снази

Vreme je da sns lopovi zajedno sa zutacima i radikalima, socijalistima.....idu na dozivotne robije.
Vreme je da se počne sa poštovanjem zakona u ovoj državi,a ne da nam svako malo kojekakvi izlaze na raskrsnice i blokiraju saobraćaj.Ja sam za to da naša policija u roku od odmah počne da primenjuje demokratsko postupanje policije iz EU,pa da vidite kako može da se postane uređeno društvo kada padne pendrek preko leđa i robija za to što radite.

Vreme je da se počne sa poštovanjem zakona u ovoj državi,a ne da nam svako malo kojekakvi izlaze na raskrsnice i blokiraju saobraćaj.Ja sam za to da naša policija u roku od odmah počne da primenjuje demokratsko postupanje policije iz EU,pa da vidite kako može da se postane uređeno društvo kada padne pendrek preko leđa i robija za to što radite.
Нека почне од овог злочиначког скупа против невине нам полиције...

Докле више да тешка срца пребијају људе из опозиције, док за владу спремају пуч?

Докле више да тешка срца пребијају људе из опозиције, док за владу спремају пуч?
Ja mislim da treba da počnu od ovih bahatih i bezobzirnih na raskrsnicama što nam svako malo blokiraju saobraćaj.
Prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima (ZOBS) i Zakonu o javnom okupljanju u Srbiji, blokada saobraćaja je načelno zabranjena, ali postoje strogo definisane procedure pod kojima se saobraćaj može privremeno obustaviti.

Evo ko sme da blokira saobraćaj i na koji način:
1. Ko sme da blokira saobraćaj?
Ministarstvo unutrašnjih poslova (Saobraćajna policija): Imaju isključivo pravo na neposredno regulisanje i obustavu saobraćaja radi bezbednosti.
Ovlašćena lica kod izvođenja radova: Izvođači radova na putu mogu obustaviti saobraćaj uz prethodnu dozvolu nadležnih organa.
Organizatori prijavljenih javnih okupljanja: U skladu sa Zakonom o javnom okupljanju, organizator može privremeno blokirati ulicu ako je skup prijavljen, odobren i ako su obezbeđeni redari.

1706857_06-40.jpg

Ali...došla kriza...

...
Треба звати Драгана Јове Торбицу. Он је добар у гађању јогуртом. Можда опет спичи Ђоку Чваркова у лице. :super:

1706857_06-40.jpg

343105006_1l.jpg

Ali...došla kriza...

...
on nije sposoban da zatvori ratnog dezertera vesica a ti mislis da on ima muda da uradi cistku svoje partije?

Maštali ste o lustraciji, eto vam sada lustracije...malo u policiji,
malo u tužilaštvu, malo na fakultetima...malo pomalo da se ne uzbunite.

Back