СНС победила у Приштини

Gde je ono Vučić obećavao već izgrađeni most, mrzi me da tražim temu?

Put koji je Vučič obećao zapravo je u izgradnji, a 950.000 evra koliko je potrebno za gradnju obezbedila je Vlada Kosova. Zanimljivo je da je upravo je Nebojša Nikolić, nosilac liste naprednjaka za opštinu Priština, bio jedan od potpisnika Memoranduma za izgradnju puta između predstavnika Gračanice i Lapljeg Sela sa Vladom Kosova.

Uprkos tome, prilikom gostovanja Vučić je najavio da će naprednjaci ukoliko osvoje vlast u toj opštini konačno izgraditi put Gračanica – Laplje Selo. :mrgreen:
 
"Српска напредна странка је саопштила да је освојила 2.092 гласа, на изборима за одборнике скупштине града Приштине, које је у Грачаници и још десетак околних села организовала Влада Србије."

P.S. Da ne otvaram novu temu, nova vlast u Zemunu vratila Todorovicu zicu:lol:
 
Смири се ... Још кажу да не славе, а учитељица нам је сва устрептала :hahaha::hahaha:

Šta da slave?
Ovo???
Одзив бирача у Грачаници и још десет села био је око 35 одсто, од нешто више од 10.000 уписаних бирача на Косову.
:dash:
 
00:12
СНС ПОБЕДИЛА НА ИЗБОРИМА ЗА ОДБОРНИКЕ СКУПШТИНЕ ПРИШТИНЕ

ГРАЧАНИЦА – Српска напредна странка (СНС) је, према прелиминарним подацима, освојила највише гласова на ванредним локалним изборима за одборнике скупштине града Приштине које је у Грачаници и још десетак околних села организовала Влада Србије.

Одзив бирача у Грачаници и још десет села био је око 35 одсто, од нешто више од 10.000 уписаних бирача на Косову.

СНС је освојила 1.201 глас, друга странка са освојених 700 гласова је Социјалистичка партија Србије у коалицији са ЈС, ПУПС и групом грађана „Видовдан”.

Трећа је Демократска странка са освојених 588 гласова, Српска радикална странка је четврта са 528 гласова, ДСС је пета странка са 161 гласом, а шеста је група грађана „Опстанак” са освојених 367 гласова.

СНС би од 47 одборника, по добијеном броју гласова, имала 16 одборничких места, СПС - 9 , ДС - 8, СРС - 7, група грађана „Опстанак” пет и коалиција ДСС - НС два мандата.

То су прелимирани резултати гласова бирача на Косову, а коначни исход ванредних избора биће познат када се зброје и гласови расељених лица у централној Србији.

Избори за градску скупштину Приштине и скупштине општине Пећ су организовани након смене претходних руководстава и увођења привремених мера.

У скупштини града Приштине управљачко тело чинили су представници Српске радикалне странке.
http://www.politika.rs/vesti/najnovije-vesti/index.1.sr.html#v100119

(Нисам се вратио на политику, него рекох да вам проследим вести....)

Sta je ovde dobra vest?
 

Back
Top