СНС ПЛАНИРА ДА ПРОДАЈЕ ЗЕМЉУ СТРАНЦИМА

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/233922/Stranci-ce-moci-da---kupuju-zemlju
PLAN SNS DA NAPUNI BUDŽET AKO BUDE NA VLASTI
Stranci će moći da kupuju zemlju

BEOGRAD - Svesni smo da su nezaposlenost i loš standard najveći problemi u Srbiji koje treba da rešavamo. Svesni smo da to neće biti lako, i da to neće ići brzo, ali verujemo da će ljudi pokazati razumevanje onda kada vide da počinjemo nešto da pomeramo s mrtve tačke – kaže za „Blic” Aleksandar Vučić, zamenik predsednika SNS, upitan da odgovori kako komentariše ocene da je SNS na mitingu samo ponudio promene koje se baziraju na kritici aktuelne vlasti, dok za njih u stvari nema praktično rešenje.
114403_0201-vucic-foto-beta_f.jpg

– To plasiraju oni koji su ostali gluvi kada smo o tome govorili na mitingu. Govorili smo da je potrebno da obezbedimo investicije. Jasno je da nije lako privući investicije. Treba najpre da donesemo zakon o restituciji i zakon o građevinskom zemljištu, gde će i stranim i domaćim investitorima biti omogućeno da budu vlasnici. Zatim, treba da obezbedimo jedno mesto na kojem će investitori moći da dobiju sve odgovore, a ne da šetaju od institucije do institucije i da podmićuju. Zato treba da smanjimo birokratiju – kaže on.

Na pitanje kako će da ako dođu na vlast napune budžet, zamenik predsednika naprednjaka tvrdi da oni ne mogu da menjaju fiskalno okruženje, ni akcize, zato što je budžet prazan.

– Zbog toga treba da pokrenemo proizvodnju. Nema novih radnih mesta, ni većih plata, ako nema veće proizvodnje. A nema proizvodnje bez investicija. Strani i domaći investitori moraju da osete plodno tlo za investicije.

...................
....................
Полако ове гњиде показују своје право лице,
све са задацима које су добили са запада....
:per: :per: :per:

То је свуда нешто најнормалније. Небулоза је да се земљиште добија у закуп од 99 година и сличне комунистичке бљувотине. Генерално гледало питање власнштва и промета земље и других непокретности је велики проблем пошто су нам закони жалосни, а земљишне књиге неуређене.

Већ сам писао да су Николић & Вучић два највећа ђубрета на нашој политичкој сцени... са њима једино може да се "такмичи" у свињаријама Чеда-прашак и Динкић "стручњак"...

Ова двојица су барем доследни политици
коју заступају....
;) ;) ;)

Мачак, пошто ти волиш пророчанства, прочитај оно од монаха Гаврила који је рекао да ће после побуне народа , странци куповати земљу и да ће се за све питати. То време иде и биће много горе него сад.

Ко не буде имао своје, **бо је јежа у леђа.;)

ПС
Све ово има смисла. Држава мора да се очисти. Ово је једини начин.;)

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/233922/Stranci-ce-moci-da---kupuju-zemlju
PLAN SNS DA NAPUNI BUDŽET AKO BUDE NA VLASTI
Stranci će moći da kupuju zemlju

BEOGRAD - Svesni smo da su nezaposlenost i loš standard najveći problemi u Srbiji koje treba da rešavamo. Svesni smo da to neće biti lako, i da to neće ići brzo, ali verujemo da će ljudi pokazati razumevanje onda kada vide da počinjemo nešto da pomeramo s mrtve tačke – kaže za „Blic” Aleksandar Vučić, zamenik predsednika SNS, upitan da odgovori kako komentariše ocene da je SNS na mitingu samo ponudio promene koje se baziraju na kritici aktuelne vlasti, dok za njih u stvari nema praktično rešenje.
114403_0201-vucic-foto-beta_f.jpg

– To plasiraju oni koji su ostali gluvi kada smo o tome govorili na mitingu. Govorili smo da je potrebno da obezbedimo investicije. Jasno je da nije lako privući investicije. Treba najpre da donesemo zakon o restituciji i zakon o građevinskom zemljištu, gde će i stranim i domaćim investitorima biti omogućeno da budu vlasnici. Zatim, treba da obezbedimo jedno mesto na kojem će investitori moći da dobiju sve odgovore, a ne da šetaju od institucije do institucije i da podmićuju. Zato treba da smanjimo birokratiju – kaže on.

Na pitanje kako će da ako dođu na vlast napune budžet, zamenik predsednika naprednjaka tvrdi da oni ne mogu da menjaju fiskalno okruženje, ni akcize, zato što je budžet prazan.

– Zbog toga treba da pokrenemo proizvodnju. Nema novih radnih mesta, ni većih plata, ako nema veće proizvodnje. A nema proizvodnje bez investicija. Strani i domaći investitori moraju da osete plodno tlo za investicije.

...................
....................
Полако ове гњиде показују своје право лице,
све са задацима које су добили са запада....
:per: :per: :per:

.pa to je svugde u kapitalistichkom svetu moguce ,hteli smo kapitalizam imamo ga u najgorem obliku .......

Здрав економски резон господина Вучића :)

Здрав за беду и госте, а не за српског домаћина човека, који је на своме и не да своје.
Пичи ти у ЦГ , па тамо, ако ишта имаш, продај колико ти воља.;)

То је свуда нешто најнормалније. Небулоза је да се земљиште добија у закуп од 99 година и сличне комунистичке бљувотине. Генерално гледало питање власнштва и промета земље и других непокретности је велики проблем пошто су нам закони жалосни, а земљишне књиге неуређене.
Наравно, ко ће да инвестира ако нема власништво над земљиштем, већ само право на закуп.
Међутим, комунизам се нама Србима увукао под кожу, па не можемо да се рјешимо рецидива те пропале идеологије.

Аман људи раздвојте гусле од економије...кад је ријеч о политици, гуслајте колико вам је воља, а економија (а нарочито капиталистичка, сем ако нисмо комуњаре) има своје законитости и нема ту боја, нација, расе и сл...

Здрав за беду и госте, а не за српског домаћина човека, који је на своме и не да своје.
Пичи ти у ЦГ , па тамо, ако ишта имаш, продај колико ти воља.;)

Треба одвојити рационалне од ирационаних страхова. Конкретно ово питање заиста представља проблем неза стране инвеститоре него и за тебе, мене или неког петог ко сутра буде хтео да направи фабрику, воћњак или сагради зграду, а смисао конфузије и лоших законских решења је што већа могућност малверзација и корупције.

У случају евентуалних злоупотреба ту су конфискација, екпропријација и други инструменти којима се држава може заштитити од евентуалне злоупотребе монополиста или странаца.

Већ сам писао да су Николић & Вучић два највећа ђубрета на нашој политичкој сцени... са њима једино може да се "такмичи" у свињаријама Чеда-прашак и Динкић "стручњак"...

To sto vredjas je jako ruzno i samo govori o tebi i o tvom sefu kojeg predstavljas, aj sad razmisli da imas kes i da hoces da otvoris fabriku ili nesto da zaposlis ljude da li bi insistirao da kupis i zemlju pa naravno da bi, zato te Seseljevske fraze molim te za sebe...

Уколико дође Тома са патолошким лажовом Вучићем на власт, ја вам кажем правићемо ми Тадића од блата. Јер, потурица је увек гори од Турчина....да се покаже и докаже.

Потпуно тачно.

Уколико дође Тома са патолошким лажовом Вучићем на власт, ја вам кажем правићемо ми Тадића од блата. Јер, потурица је увек гори од Турчина....да се покаже и докаже.

Ukoliko dodje SRS na celu sa Seseljugom i Todorovicem, ja se selim odmah jer ne zelim da me bolesni i izopaceni umovi vode u propast, za njih je Tadic mala beba.

To sto vredjas je jako ruzno i samo govori o tebi i o tvom sefu kojeg predstavljas, aj sad razmisli da imas kes i da hoces da otvoris fabriku ili nesto da zaposlis ljude da li bi insistirao da kupis i zemlju pa naravno da bi, zato te Seseljevske fraze molim te za sebe...

*ебена држава НЕ МОЖЕ ДА ОБАВИ РЕСТИТУЦИЈУ ЈЕР ОНА КОШТА НАЈМАЊЕ 200 МИЛИЈАРДИ ЕВРА - АЛИ ЗАТО ИМА ИЗРОДЕ И КРЕТЕНЕ ТИПА НИКОЛИЋ-ВУЧИЋ КОЈИ БИ ТУЂУ ЗЕМЉУ ДА ПРОДАЈУ СТРАНЦИМА тј. ЗЕМЉУ ОТЕТУ И ОПЉАЧКАНУ ОД СТРАНЕ КОМУНИСТА - о чему ти пишеш, човече, спусти се мало из лебдећег стања???

Аман људи раздвојте гусле од економије...кад је ријеч о политици, гуслајте колико вам је воља, а економија (а нарочито капиталистичка, сем ако нисмо комуњаре) има своје законитости и нема ту боја, нација, расе и сл...

Slovaci ne prodaju zemlju strancima
Bratislava -- Slovačka želi da zaštiti svoje poljoprivrednike i rešila je da produži zabranu prodaje poljoprivrednog zemljišta strancima.

http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2011&mm=01&dd=13&nav_id=485467
Litva traži produljenje zabrane prodaje zemljišta strancima
http://www.entereurope.hr/cpage.aspx?page=clanci.aspx&pageID=13&clanakID=5158
Cafe del Montenegro > Politika > Buducnost Crne Gore
Da ili Ne, prestanak prodaje zemljista i nekretnina Strancima

http://forum.cafemontenegro.com/showthread.php?t=20339
Za sada je u Ukrajini, upozorava, na snazi zabrana prodaje zemlje strancima.
http://www.politika.rs/rubrike/Ekonomija/t34440.lt.html
Странци неће моћи да купе пограничне земље у Русији
http://serbian.ruvr.ru/2011/01/17/40098672.html

Након накарадно изведене приватизације од које је свака четврта пропала,није још пуно тога остало да се прода,Телеком,ЕПС,домаће осигуравајуће компаније...СНС вероватно рачуна да би до њеног освајања власти и ово мало компанија требало да буде продато странцима па ће они када дођу на власт бити у ситуацији да немају шта да продају осим земље.Такав потез напредњака може имати катастрофалне далекосежне последице о којима дотични у својој алавости и не размишљају.Са друге стране добар проценат земље по Војводини а и у другим деловима Србије је фактички у рукама страних банака,пошто су их грађани давали под хипотеку банкама приликом подизања кредита под најнеповољнијим условима у Европи.Банке су за кредит од 10 000 еура узимале хипотеку на 25 000 и више еура !

Ukoliko dodje SRS na celu sa Seseljugom i Todorovicem, ja se selim odmah jer ne zelim da me bolesni i izopaceni umovi vode u propast, za njih je Tadic mala beba.
Отприлике се слажем. Мада је мени СРС тачно једнако зло колико и ДС и Г17.
Демагози, галамџије, пуни шупљих фраза које ништа не значе, много причају-мало раде и наравно бјеже од власти као ђаво од Крста.

Ја нисам члан СРС - али два смрада о којима сам писао врло добро познајем... и за њих немам ни једну једину лепу реч.

Pa ni ja nisam clan nijedne stranke ali vrlo dobro znam ijedne i druge a boga mi i one trece, zato ti i kazem da na vreme izadjes iz tog misljenja kojim si zatrovan.

Back