Ružan finansijski
Aktivan član
- Poruka
- 1.495
Kako sam dobio informacije niko nije imao skoro signal ko je bio na protestu. Oni koji žive oko ulice gde je upotrebljen zvučni top, imaju slabiji internet i 4g
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma jok. na severu je stalno tako na poluvremenu kad su vece utakmice.Kako sam dobio informacije niko nije imao skoro signal ko je bio na protestu. Oni koji žive oko ulice gde je upotrebljen zvučni top, imaju slabiji internet i 4g
Da, ali u krugu 500m gde je upotrebljen zvucni top, danima slab signal i telefonski i internetma jok. na severu je stalno tako na poluvremenu kad su vece utakmice.
premnogo ljudi na malom prostoru i bazna stanica ne moze da podnese toliki protok.
To ce biti jos goreKada se uvode 5g kiji je dosta jaci, mogu da ga du.aju
Pa kako mislis van WIF-i da ides na net?Treba da je ugase skroz, samo ubija narod
To ce biti jos gore
aj nemoj da si naivan.Da, ali u krugu 500m gde je upotrebljen zvucni top, danima slab signal i telefonski i internet
mobilna telefonija?Pa kako mislis van WIF-i da ides na net?
Ne znam, ne zivim tu. Pisu po drustvenim mrezama da su primetili da im je net malo sporiji i blago sustanje kada razgovarajuaj nemoj da si naivan.
zvucni top nije elektronsko oruzje..on ne moze da osteti mobilnu mrezu.. ovo sad vec preterujes.
zvucni talas ne moze da osteti opremu.. barem ne u frekventnom opsegu u kome je pusten.A kako rade mobilne mreze?
Ima li tu nekih veza sa nekim frekvencijama, ajmo osnovno znanje iz fiizike.
Obnovi fizikuzvucni talas ne moze da osteti opremu.. barem ne u frekventnom opsegu u kome je pusten.
a on je davno prosao da bi sad u realnom vremenu ometao signal
F
ajmo malo osnova fizike.
i ti...Obnovi fiziku
![]()
Sta ti mislis o smetnjama u mobilnoj mrezi koja je bila tokom protesta 15.03.?добро , већина тих протестаната и јесу позери , ако они оду на протест а не поставе слику на фејс , на инстаграм , као и да нису билу ..позери
premnogo ljudi na jednom mestu..kao neko ko zna fiziku trebala bi da znas sta je propusna moc.Sta ti mislis o smetnjama u mobilnoj mrezi koja je bila tokom protesta 15.03.?