SNS i srpstvo? Ne ide u istoj recenici.

secam se pedje markovica kad mi je dolazio na promo premijeru jednog filma mi ga cekali misleci covek ce doci audijem sa obezbedjenjem a bilo bas u vreme tenzija..a on lik ide ulicom peske sam bez ikakve pratnje i smeje se,... kad je prisao kaze, sta misite da sam ja kao ovi drugi da mi treba obezbedjenje....

covek je bio vaspitan, obrazovan i knjizevnik...a ne kao ova stoka danas.

i dan danas zivi isto kao ranije.

slusaj ovu dileju anu... ybt kaze ako nas nema nema, povecanja plata, nema povecanja penzija, nema para za nikoga... ybt...

ako nas nema nema budzeta nema nicega svi cete propasti...svi cete se razboleti nece imati ko da vas leci...

ko tu dileju stavi na to mesto taj nema mozga.
А бивша министарка екологије, тек да видиш каква је то морална громада.
У младости 2 пута привођена због подвођења другарица. Иначе је дотична праунука Саве Ковачевића, великог убице Срба.

У младости 2 пута привођена због подвођења другарица. Иначе је дотична праунука Саве Ковачевића, великог убице Срба.
znam. taj sava je bio kriminalac i ubica.

Не, него проклетство је њихово и трансгенерацијско (ових што су на власти у Србији од 1944.г.)

Да се покају, а ми да им опростимо што су нас стрељали, отели нам имовину и развалили и државу и друштво.

Али, прво они морају да се покају !

Кажи им да морају прво признати злочин !

Онда може помирење, после покајања
Знам ја добро кога ти овде пљујеш, редовно. Чим кажеш ,,њихови ђедови ", јасно је на кога мислиш.

Са таквим олошем никада нема помирења.
Када таква стока може свом роду да наноси такво зло, пуних 80 година, такав човек нема ни трунку људскости а о Божијем у себи да не говорим.

Слажем се, али дао сам им и џентлменску и светосавску понуду , да не буду без икаквог излаза када се дигне буна на Дахије

Црвени бандитски сталеж, чији дух и даље влада са својим унуцима

Back