SNS i srpstvo? Ne ide u istoj recenici.

Све то и НАТО-позиција и НАТО-опозиција треба да сагори у пламену неког пуча, грађанског рата, слома државе, државног удара !

Е, после тог исцрпљивања, може народ да подигне Устанак са Вождом !
tacno. nismo jos dotakli egzistencijalno dno. ko misli da je izbegao rat bezeci u srbiju iz hrvatske ili bosne grdno se vara.

ovde ce iskusiti nesto jos mnogo gore o cemu nije ni sanjao.

Не показујем ја никакв инат никоме. А то што подржавам одређену политичку опцију не чини ме ни убицом, нити било шта.

Мени је ,брале, савест чиста. ;)

Мисао путује у колективну свест, од које смо ми добили појединачну и личну.

Одродио си се зарад вође и његове мефистофеловске дијаболичности

Опет устанци, државни удари, грађански ратови, убијање ...
Ионако нас има мало, треба и то мало да се поубијамо...???

Ови који су сада на власти не би се са тобом сложили да им Ђедови нису чинили још гору ствар

Ratove i ubijanje ovde jedino ti pominjes. Proveri.
Drugi uglavnom pominju Zabelu.
Провери ти мало боље:

Све то и НАТО-позиција и НАТО-опозиција треба да сагори у пламену неког пуча, грађанског рата, слома државе, државног удара !

Е, после тог исцрпљивања, може народ да подигне Устанак са Вождом !
Шта је колега Мистик овде написао, јасно је споменуо пуч, грађански рат, слом државе, итд.

Ако мислиш да све то пролази безболно, онда си стварно тешка наива.

Мисао путује у колективну свест, од које смо ми добили појединачну и личну.

Одродио си се зарад вође и његове мефистофеловске дијаболичности
Џаба теби толико читање кад ништа ниси разумео. Све духовно и метафизичко има и своју материјалну варијанту. И све што ти се чини да је тако, можда је баш управо супротно.
Ти сагледаваш само материјално све што се дешава, не умеш да сагледаш дубљу, духовну страну наше збиље, па и власти.

То је зато што те је занела проста, профана политичка острашћеност. Послушај мало Мудрог Драгослава.

Провери ти мало боље:

Шта је колега Мистик овде написао, јасно је споменуо пуч, грађански рат, слом државе, итд.

ako neko kao ti za koga znamo sta ovde pises, kazes nekome sa takvim obrazovanjem i politickom i istorijskom mudroscu da je naiva, onda se ne trebamo cuditi da se blato lozilo ili da se stanica srusila ili da se obrenovac poplavio.

ako neko kao ti za koga znamo sta ovde pises, kazes nekome sa takvim obrazovanjem i politickom i istorijskom mudroscu da je naiva, onda se ne trebamo cuditi da se blato lozilo ili da se stanica srusila ili da se obrenovac poplavio.
Образовање је голи к, ако не умеш то да примениш у пракси. Пракса је исто толико важна, можда и важнија.
Књига је битна свакако, али је разумевање и још боље спровођење тога у дело, још битније. Јер џабе ти знаш напамет све што си прочитао, ако од тога немаш ништа.

Иначе, нисам рекао за Мистика да је наива, чак ни то ниси успео да схватиш . :)

Образовање је голи к, ако не умеш то да примениш у пракси. Пракса је исто толико важна, можда и важнија.
Књига је битна свакако, али је разумевање и још боље спровођење тога у дело, још битније. Јер џабе ти знаш напамет све што си прочитао, ако од тога немаш ништа.

Иначе, нисам рекао за Мистика да је наива, чак ни то ниси успео да схватиш . :)
tebi je znaci obrazovanje biflanje napamet.

da se prekrstim.

ovde je jedino goli kuracc nesto sto nije obrazovanje a jos manje strukovna analitika, a jos manje didaskalicna entropija ono malo mozga sto bosanci zovu dusom.

a mi srbi kazemo, a gde ce ti dusa crni sine zapitas li se nekad?

tebi je znaci obrazovanje biflanje napamet.

da se prekrstim.

ovde je jedino goli kuracc nesto sto nije obrazovanje a jos manje strukovna analitika, a jos manje didaskalicna entropija ono malo mozga sto bosanci zovu dusom.

a mi srbi kazemo, a gde ce ti dusa crni sine zapitas li se nekad?
Бифлање је ако се:

1 Не разуме правилно,
2. Не користи у пракси.

Онда је чисто бифлање.

Провери ти мало боље:

Нема шта ти или ја да мислимо, већ они неодговорни који производе корупцију, злочин, климу, атмосферу за сукоб и незадовољство народа за општу безбедност и сигурност...

ОЗНА је већ пустила низ воду једног, па другог прогутао мрак, пази да Вучић не буде трећи и да оде у пакао !

Зато је он сваки дан у медијима - да га не би нека противничка фракција из ОЗНА-е напујдала керове на њега

Која си ти смејурија !?!?

Опет ти са својим анти-прекодринским аутошовинизмом.

Не, него проклетство је њихово и трансгенерацијско (ових што су на власти у Србији од 1944.г.)

Да се покају, а ми да им опростимо што су нас стрељали, отели нам имовину и развалили и државу и друштво.

Али, прво они морају да се покају !

Кажи им да морају прво признати злочин !

Онда може помирење, после покајања

slusaj ovu dileju anu... ybt kaze ako nas nema nema, povecanja plata, nema povecanja penzija, nema para za nikoga... ybt...

ako nas nema nema budzeta nema nicega svi cete propasti...svi cete se razboleti nece imati ko da vas leci...

ko tu dileju stavi na to mesto taj nema mozga.
"Nece biti ni subvencije za poljoprivrednike" :rotf: i ovako ste se pretrgli da im date, koliko puta su samo strajkovali i uvek izvisili.

Не, него проклетство је њихово и трансгенерацијско (ових што су на власти у Србији од 1944.г.)

Да се покају, а ми да им опростимо што су нас стрељали, отели нам имовину и развалили и државу и друштво.

Али, прво они морају да се покају !

Кажи им да морају прво признати злочин !

Онда може помирење, после покајања
Са таквим олошем никада нема помирења.
Када таква стока може свом роду да наноси такво зло, пуних 80 година, такав човек нема ни трунку људскости а о Божијем у себи да не говорим.

Back