- Poruka
- 76.576
Председник Републике Србије Господин Александар Вучић је, заједно са Председником Додиком и Патријархом Порфиријем на челу СвеСрбског Сабора!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vucicevic i Jovana.
Sta je ovo neka nova sekta zastavicari!
Јел и теби смета Србски Барјак?Sta je ovo neka nova sekta zastavicari!
Ne smeta ali ovo kicenje i ovaj cirkus mi smeta.Јел и теби смета Србски Барјак?
Зашто ти смета позив на СвеСрбско Јединство?Ne smeta ali ovo kicenje i ovaj cirkus mi smeta.
Pozivao je i Seselj na Veliku Srbiju pa od Srbije osta prcvoljak, a lozili smo se itekako.Зашто ти смета позив на СвеСрбско Јединство?
Није крив Шешељ за то, већ НАТО и Запад против којих се Шешељ борио!Pozivao je i Seselj na Veliku Srbiju pa od Srbije osta prcvoljak, a lozili smo se itekako.
Nije samo jedinstvo nego je vazno ko poziva.
Obican cirkus vladajuce ekipe.Ne smeta ali ovo kicenje i ovaj cirkus mi smeta.
Dok se Seselj bogatio Srbi su ginuli za njihove interese.Није крив Шешељ за то, већ НАТО и Запад против којих се Шешељ борио!
Srpski politicari su srpski narod.Ne.
To su srpski politicari.
Нажалост, насео си на ту пропаганду.Dok se Seselj bogatio Srbi su ginuli za njihove interese.
СНС је Народна Странка!Srpski politicari su srpski narod.
Narad nam je bas takav kakav je SNS.
SNS je ogledalo svog srpskog blata.СНС је Народна Странка!
СНС је странка честитих и поштених Срба!SNS je ogledalo svog srpskog blata.
Mi volimo o sebi da mislimo da smo neki vrh narod, ali mi smo to sto smo, a sto nam SNS pokazuje vec 12 godina.
Obican cirkus vladajuce ekipe.Ne smeta ali ovo kicenje i ovaj cirkus mi smeta.
Nisu.Srpski politicari su srpski narod.
Narad nam je bas takav kakav je SNS.
SNS i srpsktvo su sinonimi.
To sto je SNS, to je srpstvo.
Pravo realno srpstvo, ne ono u narativima i epskim pesmama, nego srpstvo na terenu.
Ne postoji nista srpskije od SNS-a.