Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hrvati nisu stranci, naši ljudi breU ovoj reprizi 5 oktobra on je sporedan lik koji je sve lose zasluzio ali ne na ovaj nacin
Treba mi da ga skidamo a ne stranci
hiljadu puta nezavisniji od nasalbanci su znaci nezavisni...
nezavisni su od Srbije, to je tacno...ali, od NATO, bas i nisu...hiljadu puta nezavisniji od nas
a mi smo nezavisni od natoa?nezavisni su od Srbije, to je tacno...ali, od NATO, bas i nisu...
nismo, jedino Rusija i Belorusija...svi ostali odmah zaigraju moravac, kada ujka Sem zasviraa mi smo nezavisni od natoa?![]()
Evo ti "narod" na ovoj temi. Sve vreme na internetu imaju u vid u SNS blato i svejedno ih podržavaju a šta ćemo tek sa stotinama hiljada koji prate samo SNS medije...aman, prestanite da krivite narod, pa svi znamo kako se krade na izborima, ali i predizbornim kampanjama itd - kako je narod kriv ako je sekta satrla opoziciju, prisvojila medije sa nac. frekv. itd?
Ovog puta nisu mogli sprečiti da njihovo blato vidi šira masaTek posle ovoga?
Da, na saslušanju zbog ovih postova dok tvoje stranačke kolege krvavih ruku slobodno vrebaju nove žrtve.Evo i ova poruka je dokaz da uzivas slobodu i demokratiju. U totalitarizmu bi vec bio na nekom saslusanju.
Nisam u SNSDa, na saslušanju zbog ovih postova dok tvoje stranačke kolege krvavih ruku slobodno vrebaju nove žrtve.