Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biza. Mentalno zaostali covek koji zivi kao pacov i pisa u flasu.Ко је ова дилеја?
Ne verujem u ove rekla kazala gluposti.
Već su im na instagramu nadenuli ime "Čuvari k***a"Mogu da se zovu Pokret SPN iliti Srednji Prst Za Narod ....ili skracenije Prstenac.
LČK- Lojalni Čuvari K..caVeć su im na instagramu nadenuli ime "Čuvari k***a"
Idiot.Biza, kruševački don
Овај није у винкли?Biza, kruševački don
Nekada je policija ovakve mlatila kao volove, a sada su u koaliciji.Овај није у винкли?
Овог можда не треба млатити, већ му пружити адекватну медициниску негу.Nekada je policija ovakve mlatila kao volove, a sada su u koaliciji.
Bolje i to nego Albanska krvava sakicaVeć su im na instagramu nadenuli ime "Čuvari k***a"
Odavno su oni dokazali da su pameti bez. Ajde to što im fali nego što se nešto pitaju ovoliko dugo." Čega se pametan stidi, time se lud ponosi" Odlična narodna izreka koja važi za ovaj sramotni grafit ili šta je već.
Pa vidi, Albanci nemaju jednu vlast 12 godina koja drži sudstvo, medije i celu državu kao taoce. Od 2010-te oni su imali tri predsednika iz različitih partija, a ovaj poslednji je vanstranačka ličnost.Bolje i to nego Albanska krvava sakica
Znamo da tebi nije problem i Albanac da budesPa vidi, Albanci nemaju jednu vlast 12 godina koja drži sudstvo, medije i celu državu kao taoce. Od 2010-te oni su imali tri predsednika iz različitih partija, a ovaj poslednji je vanstranačka ličnost.
Kod nas jedino Đoković eventualno može da postane predsednik kao vanstranačka ličnost.
Tako da imamo mi još da guramo da dostignemo Albaniju, bar u tom smislu.
Da, svi programeri rade za nekakve novčanice, pa tako i ja.Znamo da tebi nije problem i Albanac da budes
Ti si transformers za zelene novcanice,dno dna nema gore
Da da i ja sam astronaut,evo pozdravlja te cika Soros sa MesecaDa, svi programeri rade za nekakve novčanice, pa tako i ja.
Nadam se da to insistiranje na novčanicama (kao da neko drugi voli svoj posao da radi džaba) nije posledica toga što nemaš argumente.
Ili nemaš novčanice.
Ili oba?
Ne, ti nisi astronaut, a ja jesam sistem inženjer u IT-ju. Gomila ljudi sa foruma me zna lično a mnogi od njih su bili kod mene u firmi.Da da i ja sam astronaut,evo pozdravlja te cika Soros sa Meseca
A Aljek shipus?Znamo da tebi nije problem i Albanac da budes
Ti si transformers za zelene novcanice,dno dna nema gore
U ovoj reprizi 5 oktobra on je sporedan lik koji je sve lose zasluzio ali ne na ovaj nacinA Aljek shipus?
albanci su znaci nezavisni...Pa vidi, Albanci nemaju jednu vlast 12 godina koja drži sudstvo, medije i celu državu kao taoce. Od 2010-te oni su imali tri predsednika iz različitih partija, a ovaj poslednji je vanstranačka ličnost.
Kod nas jedino Đoković eventualno može da postane predsednik kao vanstranačka ličnost.
Tako da imamo mi još da guramo da dostignemo Albaniju, bar u tom smislu.