SNS botovi u pokusaju kontre...se navukli na njihov novi simbol - Crveni srednjak...

Profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu Bojan Pajić kaže za Nova.rs da mu je visoko pozicionirani funkcioner javio da brat predsednika Srbije Andrej Vučić, kontroverzni biznismen Zvonko Veselinović i izvesni Boske spremaju navijače iz Beograda kako bi srušili studentske blokade u Novom Sadu.

Već gotovo dva meseca studenti širom Srbije drže pod blokadom fakultete tražeći pre svega odgovornost za pogibiju 15 ljudi u padu nadstrešnice u Novom Sadu. Upravo je Novi Sad mesto koje postalo prepoznatljivo kao simbol bunta i otpora.

Nakon više incidenata koji su obeležili blokade u ovom gradu, prema rečima profesora novosadskog Pravnog fakulteta Bojana Pajtića, izvesno je da se spremaju novi.

U izjavi za Nova.rs, Pajtić navodi da mu je visoko pozicionirani funkcioner vlasti u ponedeljak javio da brat predsednika Srbije Andrej Vučić, Zvonko Veselinović i izvesni Boske spremaju navijače iz Beograda i drugih delova Srbije da ih dovedu i rasporede po novosadskim javnim preduzećima.

Bolje i to nego Albanska krvava sakica
Pa vidi, Albanci nemaju jednu vlast 12 godina koja drži sudstvo, medije i celu državu kao taoce. Od 2010-te oni su imali tri predsednika iz različitih partija, a ovaj poslednji je vanstranačka ličnost.

Kod nas jedino Đoković eventualno može da postane predsednik kao vanstranačka ličnost.

Tako da imamo mi još da guramo da dostignemo Albaniju, bar u tom smislu.

Pa vidi, Albanci nemaju jednu vlast 12 godina koja drži sudstvo, medije i celu državu kao taoce. Od 2010-te oni su imali tri predsednika iz različitih partija, a ovaj poslednji je vanstranačka ličnost.

Kod nas jedino Đoković eventualno može da postane predsednik kao vanstranačka ličnost.

Znamo da tebi nije problem i Albanac da budes
Ti si transformers za zelene novcanice,dno dna nema gore

Znamo da tebi nije problem i Albanac da budes
Ti si transformers za zelene novcanice,dno dna nema gore
Da, svi programeri rade za nekakve novčanice, pa tako i ja.

Nadam se da to insistiranje na novčanicama (kao da neko drugi voli svoj posao da radi džaba) nije posledica toga što nemaš argumente.

Ili nemaš novčanice.

Ili oba?

Da da i ja sam astronaut,evo pozdravlja te cika Soros sa Meseca
Ne, ti nisi astronaut, a ja jesam sistem inženjer u IT-ju. Gomila ljudi sa foruma me zna lično a mnogi od njih su bili kod mene u firmi.

Zato ti nemaš zelene novčanice, a ja imam.

Ali dobro, možda jednog dana stvarno postaneš astronaut, i eto para kao salate.

albanci su znaci nezavisni...

Back