Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ovde vidim da je neko napao tog momka a ne vidim baš da je nekoga on napao..
На Твитеру поставили да дечкоња већ има неку фирму.Samo sto MUP tako ne vidi. To sto si ti slep to je tvoj problem.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, PS Voždovac u saradnji sa Drugim osnovnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su Z. Lj. (19) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i uništenje i oštećenje tuđe stvari. On je, kako se navodi, iscrtavao grafite na Visokoj školi elektrotehnike i računarstva u Beogradu, a zatim napao studente u blokadi koji su došli da ga spreče u tome.
Po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa da on je izgleda jedan od onih fiktivnih ljudi preko koga peru pare.На Твитеру поставили да дечкоња већ има неку фирму.
Тако мали, а већ диријектор што ће неком "иебат матер"
Nije jedan od onih, već jedan od više hiljada.Pa da on je izgleda jedan od onih fiktivnih ljudi preko koga peru pare.
secas li se, kada je Slavica Djukic Dejanovic, dostavila podatke o pacijentu Aleksandru Kornicu, koji su objavljeni na PinkuOtporaš, crtaš detetu metu na čelo?
A kukate na objavljivanje podataka iz pasoša.
bice toga jos...ovo je samo uvod, u kakva s.ranja su napredni radikali spremni da uvale Srbiju...mozemo ocekivati i brutalne napade na studente...navijacke grupe, predvodjene svojim vodjama, koji su uglavnom narkodileri...Ово са црвеним крцем је најглупља ствар коју су могли да измисле.
Лого народног покрета за народ и државуОво са црвеним крцем је најглупља ствар коју су могли да измисле.
Права ствар коју је СНС упутио сваком Србину који подржава или не било коју политичку опцију.
Policija samo ispunjava zahteve studenata koji između ostalih zahteva traže da svako za koga oni kažu da ih je napao bude uhapšen..uhapsili su Z. Lj. (19) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela