Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Botina jedna....nego kako je bot ako se zna ko je on, da nisi pomešao čoveka sa svojim osećajem da si nula, mislim klončina, bot?...
Jedan autorski osvrt na "borbu simbola"...
Prvo je slaboglagiljivi gradonacelnik Kraljeva isprozivao studente pogotovo ugrozivsi bezbednost jednog...da su ustaše...
Morala je da intevenise i majka tog studenta koja je na pristojan nacin doticnog nazalost gradonacelnika poslala u sve tri lepe...Ako!
A potom je taj slaboglagoljivi gradonacelnik Kraljeva na FB ili gde bese okacio crveni srednjak u pokusaju kao da kontrira krvavoj ruci...
Onda je taj krvavi srednjak prihvatio i preneo i Novo Pazarski SNS..., a sad evo krecu i da ga po Udba kvislinskom izdajnickom zadatku serijski šraju po Beogradu...
Нападнути студенти на Вождовцу! Нападач прети да ће се вратити и РАЗБИТИ ИМ ГЛАВЕ!
https://srbin.info/drustvo/napadnut...adac-preti-da-ce-se-vratiti-razbiti-im-glave/
...
Djole, i ti si postao mašinski mozak ili samo slušaš intelegenciju mašinskog mozga?
Botina jedna....nego kako je bot ako se zna ko je on, da nisi pomešao čoveka sa svojim osećajem da si nula, mislim klončina, bot?
pa i da se ljutiš, istina je neumoljiva....Metro bot mi kaze...pa se ne ljutim
...
Neces da rusis ono sto nije tvoje. Na izbore pa se izmjeri. Tvoje u Srbiji je da slusas i radis, nemas sta ti umovati!
Samo pravi Srbi imaju da odredjuju sudbinu srpskih zemalja. Kada se posrbite mozemo pricati, do tada trebate da slusate sta vam se govori sa ove strane Drine. Hai capito?Kako objašnjavaš činjenicu da ste većinski vi iz Republike Srpske zapeli da nama objasnite kako i štab treba da radimo
Odakle vam pravo, odakle vam ideja da to smete i možete da radite
Mešam li se ja u to što ste vi izabrali Dodika, Stanivukovića, onoš što je zaglavio zatvor zbog korupcije ili bilo koga drugog?
Ne brate, vaša zemlja, tamo živite i radite, tamo plaćate porez, tamo plate primate, uređujte kako mislite da treba.
Pristojni ljudi bi se isto tako ponašali i u kontra smeru ali pristojnost očigledno nije pojam na koji se obazirete
Sta je po tebi referenca pravog srbina?Samo pravi Srbi imaju da odredjuju sudbinu srpskih zemalja. Kada se posrbite mozemo pricati, do tada trebate da slusate sta vam se govori sa ove strane Drine. Hai capito?
Ne odgovaram klonovima!Sta je po tebi referenca pravog srbina?
Svako danas sa gramom mozga zna u kom pravcu treba da gleda, ako vec nije za 13 godina razumeo sta se desava u drzavi.Kad ovakvi DEMONI podrzavaju Vucica...
Ne treba ti veci znak od Boga na koju stranu da stanes...
...
O cemu pricas?Ne odgovaram klonovima!
I ovo je krivicno delo sto su uradili jer on nije vise predsednik stranke a organizovao je nesto u svojoj privatnoj reziji.
Sve sto je srpstva to sa ove strane Drine je!O cemu pricas?
Daj mi referencu srbina, ako je nemas onda ti je svako lupanje u rodoljubive grudi na nivou onog genijalca iz vlast srpske kome se sudi za lopovluk.