СНП НАШИ: ФЕСТИВАЛ МИКСЕР УЗЕО УЧЕШЋЕ У ПРОМОЦИЈИ НЕЗАВИСНОСТИ КОСОВА

gost 280909

Poznat
Poruka
7.809
СНП НАШИ: ФЕСТИВАЛ МИКСЕР УЗЕО УЧЕШЋЕ У ПРОМОЦИЈИ НЕЗАВИСНОСТИ КОСОВА

Саопштења
Share on facebook Share on twitter Share on email 31. мај 2012.

Српски народни покрет НАШИ најоштрије осуђује скандалозни и срамни противуставни акт менаџмента фестивала Миксер и скреће пажњу јавности да је на фестивалу Миксер у Београду одржана промоција шиптарске организације Косово 2.0 која за основну мисију има декларисану промоцију „независне државе Косово“.

СНП НАШИ јавно позивају српске надлежне органе и јавно тужилаштво Републике Србије да случај ове криминалне групе, која је први пут разоткривена на Шер Конференцији крајем априла ове године и поводом чега су СНП НАШИ већ поднели кривичну пријаву Јавном тужилаштву Републике Србије, уврсти као хитан случај и да подхитно реагују у складу са уставним и законским обавезама и овлашћењима.

Наиме, од стране неколико невладиних организација, познатих по свом ангажману на промовисању „геј прајд“ идеологија и по подржавању организација које иза себе имају тешка кривична дела говора мржње и дискриминације попут вређања лика патријарха Павла и институције српског патријарха, на територији Републике Србије се промовишу циљеви и деловање организације Косово 2.0, иако су сви ти циљеви и деловање ове организације недвосмислено декларисани и обједињени у дефиницији „представљања нове европске државе“ Косово, што стоји и на сајту прошиптарске и антисрпске организације Косово 2.0.

Подсећамо јавност да је менаџмент организације Косово 2.0 недавно отказивање њиховог гостовања на Шер Конференцији у медијима окарактерисао као „кршење слободе које се наноси грађанима Косова од стране Србије“, док је Бојана Шекељић, представник организације Докукино, тим поводом рекла да се они боре за „стварање бољег друштва и за Србију и за Косово“.

Под видом деловања у сфери културе и регионалног повезивања младих, организација Косово 2.0 под покровитељством ЦИА организације НЕД (The National Endowment for Democracy) и других сличних организација, успешно врши своју мисију промоције „независне државе Косово“, а овај пут гостовање и промоција деловања организације Косово 2.0 је одржано у Београду на фестивалу Миксер 31. маја 2012. године.

СНП НАШИ ће у најкраћем могућем року и званично поднети кривичну пријаву против одговорних лица фестивала Миксер, али и предложити забрану овог фестивала због несумњивог противуставног деловања, као што ће предложити забрану и за организације Егзит Фондација, Докукино и Косово 2.0.

..............
Данас је иначе Б92 дрвио о "екстремистима и фашистима из СНП Наши" који су тобож претили промоцији филма, као и мултиетничком и мултикултуралном филму Косово 2.0 у коме наводно и Срби учествују.
 

Back
Top