SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moon Child:
winnetou:
ah, ja sam se nekoliko puta upiskila :oops: :oops: sanjam da idem na wc. tj. u kupatilo, i taman kad sednem na solju da piskim - ja se upiskim u krevet.. :oops:
meni se to jednom desilo kad sam bila mala :D sanjala sam kao andjelka i djavolka,i sad jedan prica 'uzmi noshu,uzmi noshu' a drugi 'u krevet,u krevet' i tako se prepucavaju i ja na kraju poslusam ovog :twisted: djavolchicja :lol: :lol: :lol:

pa dobro, i ja sam ovo sanjala kad sam bila mala.. ih, sad znam da se kontrolisem.. cim pocnem da sanjam kupatilo, ja se trgnem :wink:

ja sam pre par dana sanjao da idem go mojom ulicom onako kroz bljuzgavicu od snega i naidjem na merlin mensona koji se upravo vraca iz jutarnje kupovine na pijaci. on ide nesto poguren i namrsten (naravno sav u crnom) i nosi korpu sa hlebom i jos nekim stvarima. ja stanem i gledam ga, on uradi isto. on me gleda namrsteno ko da sam mu ucinio ko zna sta. a sto je najcudnije, i ja cinim isto, samo neznam sto. i odjednom, dodje mi i ja pocnem da sikcem na njega i da pljujem. on me gleda ko da sam lud ili retard, ali i dalje nesto besan na mene, mamu mu njegovu. sve se zavrsilo kako sam bezao ulicom do kuce, dok me je on jurio. toliko sam se isprepadao sto me juri da je to za cudjenje. a znate ono, bezis u snu i nikako da ubrzas, vec lebdis i nesto te gura unazad, a ovaj se priblizava. uzas... ali opet... retardiran san, majke mi :oops: :lol: :P

hit:
ja sam pre par dana sanjao da idem go mojom ulicom onako kroz bljuzgavicu od snega i naidjem na merlin mensona koji se upravo vraca iz jutarnje kupovine na pijaci. on ide nesto poguren i namrsten (naravno sav u crnom) i nosi korpu sa hlebom i jos nekim stvarima. ja stanem i gledam ga, on uradi isto. on me gleda namrsteno ko da sam mu ucinio ko zna sta. a sto je najcudnije, i ja cinim isto, samo neznam sto. i odjednom, dodje mi i ja pocnem da sikcem na njega i da pljujem. on me gleda ko da sam lud ili retard, ali i dalje nesto besan na mene, mamu mu njegovu. sve se zavrsilo kako sam bezao ulicom do kuce, dok me je on jurio. toliko sam se isprepadao sto me juri da je to za cudjenje. a znate ono, bezis u snu i nikako da ubrzas, vec lebdis i nesto te gura unazad, a ovaj se priblizava. uzas... ali opet... retardiran san, majke mi :oops: :lol: :P

:lol: :lol:

ja nocas sanjala kako su mi se pocepale pantalone negde ispod kolena,i ujutro mi donosi mama oprane lone sa nekom crtom na mestu gde sam ja sanjala da je pocepano i kaze:"nemam pojma otkud ovo"....
:shock:

Moon Child:
ja nocas sanjala kako su mi se pocepale pantalone negde ispod kolena,i ujutro mi donosi mama oprane lone sa nekom crtom na mestu gde sam ja sanjala da je pocepano i kaze:"nemam pojma otkud ovo"....
:shock:
he he, ovo je kao u nekim skeri filmovima kad sanja, probudi se i shvati da je sve to bilo istina. znaci gotovo identicno nekom filmu. ma ti si to gledala film :wink:
ili mozda ne... (muzika iz X files).... :?

Sanjala sam mnogo chudan san. :lol: Mnogo je zamrshen. Fora je u tome shto ja i moja naj drugarica idemo ne neku zurku ali upadamo u duty free lavirint. Ono lavirint, a svuda oko nas prodavnice. I mi tu igramo i udjemo u jednu radnju gde su bili neki momci. I oni su mnogo duvali i svuda je bilo zagushljivo i ja se naduvam. :lol: I pochnem da se valjam po nekom krevetu, u minicu, i cepam se sve vreme i sve vreme mi je zavrnut minic i vide mi se gace. O BOZE!!!!!!! :shock:

sinoc sam sanjnala otprilike nesto kao da bezim od neke stene, ali da me svi gledaju.
fora je u tome sto se ja uvek kad se probudim secam sbova, ali do uvece zaboravim, osim nekih bitnih

Hm....nema mog sna...steta
Ajd opet:

Ulazim u kupatilo da se umijem, kad tamo gde je stojala kada prazan prostor. Na podu plave plocice, i ima neka kako prasina pomesana sa vodom, pa se to napravilo u neko blato, i par barica...bezveze.

Sanjao sam jednom da sam u spejs satlu i crkli motori a ja lebdim u konzervi (satlu) po svemiru i sve sam blizi jupiteru koji polako pocinje da privlaci svojom gravitacijom, a u daljini zemlja postaje sve manja i manja, a ja je gledam i doslo mi da placem i vristim istovremeno jer znam da ce jupiterovo gravitaciono polje da me uhvati i da cu da sagorim u njemu (jupiter je tecan). I tako pichim polako ka jupiteru, zemlja sve manja i manja, i probudim se.
Mislm da je bio jos neko tu samnom, davno sam sanjao ovo.

Posle ovog prvog sna sanjao sam (tacno znam kad sta sanjam, nemam pojma kako???) kako neki kao nlo (u obliku kante) pada polako ka zemlji, i jedan moj drug iz odeljenja ga uhvati i spusti na terasu, i mi pocnemo da ga razvaljujemo sekirama, medjutim alien pobegne (uspeo sam da ga posecem po kitchmi).

Seticu se vec nekih opichenih.

E da. Zna neko da mi kaze zasto u snu nikad nikome ne vidim oci? (tj ne "hvatam" pogled)

Da li su vam snovi u boji ili crno-beli?
Moji svi obojeni ali onako tamnim bojama, kao kad je oblacno, pa onako sve sivkasto

Ja ne znam zasto,ali stalno kad sanjam neku bezaniju,ja kao da trcim kroz testo,odnosno kao da su mi noge do kolena u nekom testu ili jos bolje kao da trcite kroz vodu koja vam je do kolena,osecate da vam nesto ne da da trcite brzo,to me nervira i to mi upropasti sve snove gde mo

Master_Chief:
Ja ne znam zasto,ali stalno kad sanjam neku bezaniju,ja kao da trcim kroz testo,odnosno kao da su mi noge do kolena u nekom testu ili jos bolje kao da trcite kroz vodu koja vam je do kolena,osecate da vam nesto ne da da trcite brzo,to me nervira i to mi upropasti sve snove gde mo
to,ja nekad imam trip kao da u mene duva neki mnogo jak vetar pa ne mogu da se pomeram...to je bas bedak...

Peruzzi:
E da. Zna neko da mi kaze zasto u snu nikad nikome ne vidim oci? (tj ne "hvatam" pogled)

Da li su vam snovi u boji ili crno-beli?
Moji svi obojeni ali onako tamnim bojama, kao kad je oblacno, pa onako sve sivkasto
meni su uvek u boji,al nekad tako zamuceno,kao magla a nekad onako kao neko zaslepljujuce svetlo...

Master_Chief:
tako isto i kod mene...mislim da niko u snu ne moze brzo da trci(osim naravno negativaca i onih koi te jure :lol: )

Moon Child:
Master_Chief:
tako isto i kod mene...mislim da niko u snu ne moze brzo da trci(osim naravno negativaca i onih koi te jure :lol: )
to je tako tipicno...

miss:
meni su uvek u boji,al nekad tako zamuceno,kao magla a nekad onako kao neko zaslepljujuce svetlo...
Do yaya
A nebo? Kod mene samo siva povrsina koju uopste i ne vidim (praznina....ista stvar kao i kod ociju, jednostavno je van vidnog polja, iako gledam u njih)
Why??

Back