Master_Chief
Veoma poznat
- Poruka
- 11.747
Ne ali mislim da mi je to zbog igre Ninja Gaiden...Kad_LupimLupim:A da nisi mozda gledao i Matrix skoro?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ali mislim da mi je to zbog igre Ninja Gaiden...Kad_LupimLupim:A da nisi mozda gledao i Matrix skoro?![]()
). I sad to mu dodje kao bioskop; celo drustvo se okupilo, ja namestio na wide-screen
, 5,1 saraund
. I onda se budim oko 7 i jedem umijem se i tako to i onda oko 10 ponovo zaspim. I pazi sad cuda sanjam mene i komsu kako smo u nekoj cudnoj bolnici onako izolovanoj u nekoj sumi( ko u nekom hororu); uglavnom komsi kazu da ima mozdani poremecaj i da ja treba da ga lizem
kako bi ozdravio. Tu ja pocnem da vristim i pobegnem iz bolnice...
. A sad me nazove drug i kaze da kupuje DVD plajer :shock:
mslav:Ja preksinoc sanjao da sam ucio geografiju i pr|sere mi se. I tako ja |serem 4 g0vneta :shock: na rolnu toalet papira i tad meni dodje drustvo pa ja brze bolje posakrivam g0vna ispod cebeta. I tada ortak vidi i kaze "A mene ne sluzis cokoladom!!!". I tada ja nekako uspem da uvijem g0vna u papir i iznesem ih do WC solje. I sada jedan taj drug radi u FBI :shock: i vidi na skrivenoj kameri da ja nisam uopste **** a da ima g0o0o0o0o0o0vanaaaaa i prijavi me pa me jure panduri...![]()

ali nazalost :? , nisam uspeo da se udaljim od aviona na vreme :x (glupi san)

jaoooooooo VOLIM TEmslav:Ja preksinoc sanjao da sam ucio geografiju i pr|sere mi se. I tako ja |serem 4 g0vneta :shock: na rolnu toalet papira i tad meni dodje drustvo pa ja brze bolje posakrivam g0vna ispod cebeta. I tada ortak vidi i kaze "A mene ne sluzis cokoladom!!!". I tada ja nekako uspem da uvijem g0vna u papir i iznesem ih do WC solje. I sada jedan taj drug radi u FBI :shock: i vidi na skrivenoj kameri da ja nisam uopste **** a da ima g0o0o0o0o0o0vanaaaaa i prijavi me pa me jure panduri...![]()
antipatija me sretne na moru i pocne muvati,pred ocima mog momka.i pokusa poljubiti ali ga moj momak utopi u more i on se udavi.kad sam otisla kuci,veeeeliki buket ruza ispred vrata i njegov potpis i ljubavna poruka.kuca neko na vrata,kad on.beskonacno mi je slao cvijece i poruke i to ponovo sazna moj decko,ali ovaj put kaze da mu ne smeta da budem sa njim(antipatijom).i mi se kao pocnemo zabavljati...... nije se dovoljno potrudila ...Swan:pa ne znam,ona je pokusavala i pokusavala...ali kaze da nije mogla da nadje smisao....
ma nebitno...![]()
*objasnjenje* za tumacenje po Frojdu ((; p mislim, slozices se da bas i nije mesto LoLSwan:oki![]()
![]()
nema veze
((; p da ((: moracu jedan dan da uzmem da ga opet procitam .. p cu da ga detaljnije 'razradim' ((8Swan:da,da....slazem se!ja:ja kad sam prvi put procitala sam se zaista sva najezila .. grrrrrr ... ali sad kad razmisljam san je fenomenalan ... odusevljava me ... razvoj ljudi ... na neki nacin putavanje kroz vreme ... osecaj saznanja da si mozda vec ziveo ... necu dalje ... OoPs ali predivno u svakom slucaju ...
spuki ... nadam se da se san nije ponavljao ... .... ?Perverzomir:Ulazim u mracnu sobu . U njoj se nalazi samo jedna fotelja . Prilazim fotelji , okrecem je i vidim sebe mrtvog kako sedim u njoj .
satro ako sanjas neciju smrt produzio si mu zivot? ROLLjana/ue:p.s. sta znaci kada sanjas Smrt??? :? :? :?
8) 8)
8) 
Joj, ja sam jedno vreme redovno imala takve snove. Tako sam se istripovala da sam lezbos da sam htela da crknem. :shock: Dobro je, sve se vratilo u normalu. 100% 8)wild_child:Sanjala sam da se ljubim sa devojkom O_oops:
![]()
![]()
:wink:
He, moji su bili uzivancija. Ali, bash zbog toga sam se i istripovala!!!!!! :shock: :shock:wild_child:Hihihi ma devojka je sva bila neka muskobanjasta i nije se bas lepo ljubila.........