SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sma nocjas bila na Sejshelima :D Covece kako je DIIIIIVINO :D pesak,palme,more,cvecje,ptice aaaaaaaah :D :D :D :D '
a onda posle sam otisla na cert od maidena(toliko sam opterecena time da li dolaze ili ne)i onako,palme se ljuljaju u ritmu 'fear of the dark'... :lol: :lol:
onda ide deo sna koji ne bih da pricam skroz je weird :shock: :shock:

Crazy_creature:
Bliznakinja:
Crazy_creature:
Jao bozhe...sanjala sam Sashu i Bliz... haha, koma :lol: :lol:

Јел ти мене сањаш свако вече :?: :lol: :lol: :lol:
Шта је било овај пут :?: :)
Ma ja kao slavila slavu, i ti doshla kod mene (to je san posle Sashe)...i ja ispalila neku svoju sestru zbog tebe,pa se ona naljutila shto sve vreme provodim s tobom... :lol: (jadna seka :( ) :lol:

Ма прсла си скроз :lol: :lol:

Marinica:
NAUCNO DOKAZANO DA SVAKI SAN, PA I ONAJ NAJDUŽI TRAJE OSAM SEKUNDI, NEKOLIKO TREPTAJA OKA.
san se sastoji iz 5 faza ... samo u poslednjoj fazi sna sanjamo i ona traje 20-30 min. to je ono kada (ako ste nekad posmatrali coveka dok spava) se primecuje kao da se oci pokrecu (; i kada bi ste nekoga ko je u toj fazi sna probudili on ne bi jos 'bio u snu' odnosno trebalo bi mu malo vremena da razazna sta je san, a sta java ... (8
nadam se da mi u skorijem vremenskom periodu nece niko pomenutu snove ... jer vise ne mogu da pricam o njima RoLL

ovaj san od Roby-girl SHOCK sva sam se najezila kad sam citala ...

guarana:
... da me je spicio grom... napolju olujcina,ja prilazim prozoru da ga zatvorim,kad ono ni pet ni sest nego sedam! salim se! kad ono ni pet ni sest nego... BUUUUUUM! pravo u mene! u tom trenutku se budim i :shock: ...
tako se mi sami branimo od snova ... ((;

@ Swan - oces da ti rastumacim onaj san po cika Frojdu LoL LoL elem, sad ozbiljno ... samoona sama moze protumaciti taj san ... sta joj ta drugarica znaci, da li zna njenog oca, sta na misli o njemu i sl.

znate za onaj san od neke poznate licnosti .. zaboravih koga OoPs ... uglavnom taj san je taj covek sanjao cini mi se 5 godina ... kao penje se uz neke stepenice, a na vrhu stepenica vrata ... i svake godine on se popne za jedan stepenik vise ... na kraju kada se popeo na poslednji stepenik i otvorio vrata iza je pisala godina njegove smrti i to je bila ta godina i on je stvarno te godine i umro ... tako nesto ... jeste culi za to?
i ovo mi je drug pricao ... da je valjda potvrdjeno da vecina ljudi koji dozive klinicku smrt sanjaju kako se nalaze sa jedne strane reke, a sa druge vide ljude koji su mrtvi i hoce da odu/predju tamo, ali ne mogu ...
inace, ja smatram da san ne nosi nikakvu pouku, da je to samo 'sredjivanje kockica' onoga sto nam se do sad desilo ...

evo vidim sad da neki od vas imaju te tripove da misle da se stvarno desilo ono sto su u stvari sanjali ... kao sto rekoh gore, to je verovatno jer vam se san naglo prekinuo iz nekog razloga ...
bla ... valjda sam rekla sve sto sam imala RoLL
p.s. postojala je jos jedna stara slicna tema RoLL

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

@Tisha-pokusavali smo da ga rastumacimo....i sa tom devojkom....ali nista!Medjutim na kraju su se njih dve posvadjale...tako da mozda i tu ima neceg :roll:
aj rastumaci ga po Frojdu :D

sto se tice Roby-nog sna...jezivo zaista :cry:

Tish- to za klinichku smrt i sanjanje nije tachno, mislim bar u mom sluchaju. Mislim, nisam je imala klinichku smrt vec neko meni jako blizak, tako da...

Swan:
@Tisha-pokusavali smo da ga rastumacimo....i sa tom devojkom....ali nista!Medjutim na kraju su se njih dve posvadjale...tako da mozda i tu ima neceg :roll:
p nije fora da pokusava da ga rastumaci sa nekim ... ta devojka nema nikakve veze sa snom ... u smislu - nje ona trazila da je sanja ... stvar je u tome da ona sedne i sama se udubi kako bi ga protumacila ... da razmisli zasto je bas nju sanjala, sta misli o njenom ocu, o njoj ... sve stvari koje se pojavljuju u snu da protumaci po svom znacenju ... mi, ljudi, smo kompleksni ... :pPp tako da ne moze se to tek tako protumaciti ... dakle mora sama da to pokusa, ako stvarno zeli i ako se udubi mozda i dodje do necega .. :D
Swan:
jojjjjjjjjjj ima ovde male dece ... OoPs a i nisam mnogo kvalifikovana za to ... mogla bih samo nest otprilike OoPs ali mi je bzvz ... OoPs
Swan:
ja kad sam prvi put procitala sam se zaista sva najezila .. grrrrrr ... ali sad kad razmisljam san je fenomenalan ... odusevljava me ... razvoj ljudi ... na neki nacin putavanje kroz vreme ... osecaj saznanja da si mozda vec ziveo ... necu dalje ... OoPs ali predivno u svakom slucaju ...
Tinar:
Tish- to za klinichku smrt i sanjanje nije tachno, mislim bar u mom sluchaju. Mislim, nisam je imala klinichku smrt vec neko meni jako blizak, tako da...
svakako ((; nisam ja rekla da svi to dozive ... ali prema nekim ispitivanjima vecina ljudi to 'sanja' (?) nisam rekla da to svako dozivi ... a to sto kazes sanjanje mislis na to sto sam rekla koji je san u klinickoj smrti? ili ... ?RoLL
Pozdrav! :D
heh ... kako malo ljudi obraca paznju na moje postove LoL

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

mortishaaa:
Swan:
p nije fora da pokusava da ga rastumaci sa nekim ... ta devojka nema nikakve veze sa snom ... u smislu - nje ona trazila da je sanja ... stvar je u tome da ona sedne i sama se udubi kako bi ga protumacila ... da razmisli zasto je bas nju sanjala, sta misli o njenom ocu, o njoj ... sve stvari koje se pojavljuju u snu da protumaci po svom znacenju ... mi, ljudi, smo kompleksni ... :pPp tako da ne moze se to tek tako protumaciti ... dakle mora sama da to pokusa, ako stvarno zeli i ako se udubi mozda i dodje do necega .. :D
pa ne znam,ona je pokusavala i pokusavala...ali kaze da nije mogla da nadje smisao....
ma nebitno...:p
Milica:
Swan:
jojjjjjjjjjj ima ovde male dece ... OoPs a i nisam mnogo kvalifikovana za to ... mogla bih samo nest otprilike OoPs ali mi je bzvz ... OoPs
oki :wink: :wink:
nema veze
Milica:
Swan:
ja kad sam prvi put procitala sam se zaista sva najezila .. grrrrrr ... ali sad kad razmisljam san je fenomenalan ... odusevljava me ... razvoj ljudi ... na neki nacin putavanje kroz vreme ... osecaj saznanja da si mozda vec ziveo ... necu dalje ... OoPs ali predivno u svakom slucaju ...
da,da....slazem se!

Moon Child:

Jeee,ja sad citam cika Frojda al jos nisam pocela Tumacenje snova :wink: Javicu vam kad pocnem :lol:

Ajd ti rastumaci ovo!
Sanjam, 2 svetski rat, sam Hitler me ubacuje u sobu punu lepih devojaka, zatvara me u stakleni kovceg, znaci mogu da vidim sve, sobu puni vodom do vrha, gledam kako se dave sve te devojke, udaraju u kovceg u kojem sam, uzasan prizor! I na kraju umirem od gusenja! Isprepadala sam se ziva! Znaci budim se, gola voda, katastrofa! :shock:

Sinoc sam sanjala kako sam u igrici The Sims (o boze!!!) i idem nekom zicharom u neki snowboard park. I lepo, padam ja sa zichare i pokushavam da stavim nogu na bord i neuspeshno. Dolaze neki momci, ja sva postidjena odlazim.
:? WTF!!!!!

Back