SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam sinoć sanjao da sam poljubio jednu curu kojoj sam se sviđao, a i ona meni da ne lažem, ali it didnt work well... :sad2:
Taman sam to bio zakopao ali mi je san danas izmjenio sve stvari. :sad2:

Danas sam opet sanjao, i zapamtio sam 2 sna: :lol:

U prvom snu sam otisao sa drugovima u Hrvatsku na letovanje. I nakon sto smo se raspakovali, ja sam otisao sam ka moru, niz neku malu ulicicu. I tu krecu da me napadaju par hrvata, i ja ih upucam sa UMP 45 :lol: I jos veci trip, oni se respawnuju i opet krenu na mene. Ja ih ubijam i ubijam. I onda pobegnem iz te ulice, i zazvoni mi mob. Ja se javim, i neki glas mi kaze. Dobro si nas preveslao, izvukao si se. Savetujem ti da bacis karticu koju sad koristis. I ja u fazonu ok. I odem da se kupam u nekoj bari. Vratim se da ubedim drugove da bezimo odavde, stizemo do nase vikendice, a ona spaljena i srusena. I u daljini vidim dvojicu ljudi koje ne znam, ali nekako znam da su "nasi" kako ih ubijaju Hrvati. I tu se svi naoruzamo i krenemo da se pucamo. Dalje se ne secam detaljno.
Ali fazon je sto je sve bilo u stilu Modern Warfare 2. Cak se i imena vide iznad ljudi :lol:

A drugi san je bio, ja u mojoj srednjoj skoli, spremamo se za ekskurziju, i meni razredna kaze, Veljko tebe necu voditi jer uvek pravis sranja. I ja se tu smorio. Dalje se ne secam detalja :mrgreen:

I meni sad nije jasno kako je moguce da san traje samo par sekundi, a gledaj sta se sve izdesava u snu... :think:

Nego, ja odavno ili nisam sanjao ili se ne secam snova...bamr :(

Pa to je glupost. Koliko znam u snovima ne moze da se meri vreme. A cini mi se da naucnici smatraju da snovi traju po par minuta tako sto posmatraju aktivnost mozga.
Imaju one fensi spravice, pa deo mozga zasvetli kad je aktivan taj deo. I verovatno ta svetlost traje par sekundi.

Znaci, svaki deo mozgica radi po par sec. kad spavamo? To mi je vec daleko razumnije... :mrgreen:

Mozda zato postoji izreka "Odoh da odspavam par minuta"...ili to samo moji tako pricaju... xD :lol:

Jel neko nekad imao lucidne snove? Ne mislim lucidne kao i Incepted, ali blazi oblik lucidnosti, kao da mozete da provalite da sanjate a da se ne probudite :eek:

Kolege sa NPiM se kurce da imaju tu sposobnost :P

Jel neko nekad imao lucidne snove? Ne mislim lucidne kao i Incepted, ali blazi oblik lucidnosti, kao da mozete da provalite da sanjate a da se ne probudite :eek:

Kolege sa NPiM se kurce da imaju tu sposobnost :P

Ja sam ranije par puta sanjao i skapiram da sanjam i nekako se uplasim i to me probudi... :lol:
Kad se ne bih uplasio, ko zna, mozda bih mogao nastaviti sanjati ono sto ja zelim...au, kako bi to bilo dobro...

#TS
Evo ja sam sinoc sanjala kako idem na trcanje. I vidim odjednom flamingo mi prolece iznad glave, i to ruzicast neverovatno, i skapiram da sigurno sanjam.
I jos mislim, ako sad trcim (u snu), je l cu morati da trcim i kad ustanem, ili se i ovo racuna.
I na kraju odlucim da ce me flamingo odvesti do zakopanog blaga, i nastavim da trcim za njim, i zaboravim da sanjam.

Hm.

Obicno,kada postanem lucidan u snu,zelim da letim,da stvaram neka srranja i da silujem

Samo ,ovaj put je bilo drugacije-imao sam ..cudnu zelju- da svi eksplodiraju u krvavom oblaku ,i pokusavao sam da to zamisljam duboko da bi se stvarno desilo ,ali nije..steta

Idi bre Direkt... :lol: Jesi ti siguran da je ludara na 500m od tvoje kuce? :lol:

@tema

Sanjao sam kako par mojih drugara, jednu devojku i mene oko naseg kraja jure nekakva cudovista, neki dzinovi, na konjima, a i mi isto bezimo na konjima, samo sto su nasi konji brzi, ludji...ima dobrih scena (kojih se secam) gde uletimo u zgradu i cekamo na terasi da vidimo da li ce se cudovista prikazati i sl. a sve mrak oko nas, pravi horor...mnogo dobar san bio, dokaz je sto sam ustao pre pola sata...hoho :lol:

Back