John Marston
Domaćin
- Poruka
- 3.717
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I jos veci trip, oni se respawnuju i opet krenu na mene. Ja ih ubijam i ubijam. I onda pobegnem iz te ulice, i zazvoni mi mob. Ja se javim, i neki glas mi kaze. Dobro si nas preveslao, izvukao si se. Savetujem ti da bacis karticu koju sad koristis. I ja u fazonu ok. I odem da se kupam u nekoj bari. Vratim se da ubedim drugove da bezimo odavde, stizemo do nase vikendice, a ona spaljena i srusena. I u daljini vidim dvojicu ljudi koje ne znam, ali nekako znam da su "nasi" kako ih ubijaju Hrvati. I tu se svi naoruzamo i krenemo da se pucamo. Dalje se ne secam detaljno.

I meni sad nije jasno kako je moguce da san traje samo par sekundi, a gledaj sta se sve izdesava u snu...
Nego, ja odavno ili nisam sanjao ili se ne secam snova...bamr![]()
Jel neko nekad imao lucidne snove? Ne mislim lucidne kao i Incepted, ali blazi oblik lucidnosti, kao da mozete da provalite da sanjate a da se ne probudite
Kolege sa NPiM se kurce da imaju tu sposobnost![]()

Ja sam ranije par puta sanjao i skapiram da sanjam i nekako se uplasim i to me probudi...
Kad se ne bih uplasio, ko zna, mozda bih mogao nastaviti sanjati ono sto ja zelim...au, kako bi to bilo dobro...

Jel neko nekad imao lucidne snove? Ne mislim lucidne kao i Incepted, ali blazi oblik lucidnosti, kao da mozete da provalite da sanjate a da se ne probudite
Kolege sa NPiM se kurce da imaju tu sposobnost![]()
O tome ti pricam... u jbte kako me nalozio Inception![]()
.Niko meni neće ukrasti nešto iz podsvesti,to sam siguran 
Jesi ti siguran da je ludara na 500m od tvoje kuce?