Snovi...

Al ste se raspisali oko jedne jednostavne stvari.Neki ljudi jednostavno imaju mogucnost prekognicijskih ili prorockih snova,nije to u tvojoj psihi vec jednostavno trenutno imas tu mogucnost.Uzivaj dok mozes i to je to.Nema tu nikakve misterije

Heh,pa zabavno je diskutovati o tome. ;):)

a i zar nije misterija kako i zasto se to desava? :)

Mi vodimo podsvesne zivote. U toku snova downloadujemu mnoge informacije u nasu podsvestod nase NadDuse (Viseg Ja) kao i od drugih Izvora. Nemoj ih zanemarivati vec naprotiv, pocni da ih belezis sto je moguce vise. Pre ili kasnije ce poceti da ti se pojavljuje smisao u informacijama koje dobijas. A ako bi se dovoljno izvestio, onda bi mogao svesno da postavljas pitanja i dobijas odgovore o onome za sta ' nemas vremena jer moras ocene u skoli da popravljas'. Mogao bi slatko da se ismejes uskoro toj svojoj recenici... ;-)

hehehe.... nisam mislio na deja vu ili na svakodnevne radnje,vec na tajno znacenje snova....koje btw uopste :dontunderstand:... :confused:

jeste,jeste.....sanjam ja da sam deo elitne spasilacke jedinice koja je poslata da spasi naucnike od dinosaurusa,na izmeku apokalipse sveta......ili da se ja i neki drugari borimo sa king kongom na brodu jack sparow-a usred mora pored nekog ostrva......ili najbolje,kad sam otiso sa simsponovima na fudbalsku utakmicu pa se ceo stadion pretvorio u zombije i morao sam da bezim. :DDD xDDDD

znaci,ne pricam o tim snovima. :);):lol::lol::lol:
fala bogu imam dovoljno pameti pa ne izvlacim tajno znacenje iz toga!!! :hahaha:

...

primeri su veoma....delikatne prirode. :neutral::(

dacu ti na primer....
znaci npr :
- sedim s drugarom negde,i dodje neki tip i upuca drugara....i par dana kasnije,drugaru se desi nesto mnogo lose...
- sanjam da sam dobio sedmicu na lotou i tog dana nadjem sto dindzi na ulici...
- i tako dalje...

snovi nemaju bukvalno isto znacenje i ne desavaju se iste stvari kao i u snu,jer bi to onda bio deja vu i ne bi imalo nikakvog znaci....sem mozda da sam to vec jednom doziveo,ili predvideo buducnost.... i ne bi sad ovde tupio ku*ac time......

znaci,jedino znacenje koji snovi imaju,jesu to da su vezani za buducnost,i da ce mi se desiti ili dobre ili lose stvari,zavisno od toga sta sam doziveo u snu....a i na javi pre sna. :confused::confused::confused:

:)
neznam onda :lol:, mozda je slucajnost, nzm. :)
i ja sam imao slicne snove kao moj drug - dva moja su bila kao nastavak na jedan njegov, jedan je bio pravi kosmar vezan isto za njega i njegovu porodici i mene i moju porodicu, i jedan je bio kad smo sanjali slicnu nepoznatu devojku na nekom ostrvu, mozda je sve to sto smo ja i on dosta slicne licnosti :)

neznam onda :lol:, mozda je slucajnost, nzm. :)
i ja sam imao slicne snove kao moj drug - dva moja su bila kao nastavak na jedan njegov, jedan je bio pravi kosmar vezan isto za njega i njegovu porodici i mene i moju porodicu, i jedan je bio kad smo sanjali slicnu nepoznatu devojku na nekom ostrvu, mozda je sve to sto smo ja i on dosta slicne licnosti :)

Hehe....a provali trip :

Sad na ekskurziju kad smo isli,pola nas skoro uvek spavalo i dremalo u busu,a pola njih se uvek dralo...... xD..... i ima ga jedan lik,drao se : "NEMA SPAVANJA,NIKAD VISE. JEL JASNO!? I SAD TI KAZES JASNO.... " i sve nas zarazio time,nonstop nas budili.....i sad u skoli kad spavam na casu. xD drug mi pridje i elegntno mi se razdere na uvo. xD :\

e sad u cemu je fora.....
vratili se mi sa ekskurzije.....vratili se kuci,i naravno spavali.
i sutradan....ja,drugarica i jedan drug sanjali tog lika kako dolazi i kako nas budi time : NEMA SPAVANJA itd.... :eek: :D :hahaha::hahaha::hahaha:

....

znaci tolko je zarazan da nam je u snove uso..... :eek::mrgreen::lol::hahaha:

Hehe....a provali trip :

Sad na ekskurziju kad smo isli,pola nas skoro uvek spavalo i dremalo u busu,a pola njih se uvek dralo...... xD..... i ima ga jedan lik,drao se : "NEMA SPAVANJA,NIKAD VISE. JEL JASNO!? I SAD TI KAZES JASNO.... " i sve nas zarazio time,nonstop nas budili.....i sad u skoli kad spavam na casu. xD drug mi pridje i elegntno mi se razdere na uvo. xD :\

e sad u cemu je fora.....
vratili se mi sa ekskurzije.....vratili se kuci,i naravno spavali.
i sutradan....ja,drugarica i jedan drug sanjali tog lika kako dolazi i kako nas budi time : NEMA SPAVANJA itd.... :eek: :D :hahaha::hahaha::hahaha:

....

znaci tolko je zarazan da nam je u snove uso..... :eek::mrgreen::lol::hahaha:
mora da vam je taj lik sto se drao bas dosadio
secam se pred prijemni za srednju skolu skoro svaku noc je bar njih dvoje iz razdreda sanjalo prijenni (da je uradilo lose ili dobro, nikako osrednje, najcesce lose), cesto ih je i vise za jednu noc sanjalo to

Ekipa,ako vas zanima tumacenje snova od osoba koje se time bave,slobodno mi se javite na pp da vas uputim na pravu adresu.Ja sam ostao iznenadjen kolicinom tacnih informacija koje sam dobio na temelju snova.Zapamtite,snovi su ogledalo duse i nikako ih nemojte zanemarivati.

mora da vam je taj lik sto se drao bas dosadio
secam se pred prijemni za srednju skolu skoro svaku noc je bar njih dvoje iz razdreda sanjalo prijenni (da je uradilo lose ili dobro, nikako osrednje, najcesce lose), cesto ih je i vise za jednu noc sanjalo to

Pa jes vala,ubio pojam time. :neutral:

al kako je smesno da neko zaspi i on,ili neko drugi,dodje pored njega i razdere mu se na uvo.....

i to meni bas.... :evil::lol:

hah.....doso i razdrao mi se,ja se probudio,onako pospan,kazem.... sta? :lol::lol::lol:

Ekipa,ako vas zanima tumacenje snova od osoba koje se time bave,slobodno mi se javite na pp da vas uputim na pravu adresu.Ja sam ostao iznenadjen kolicinom tacnih informacija koje sam dobio na temelju snova.Zapamtite,snovi su ogledalo duse i nikako ih nemojte zanemarivati.

mhm.....i usput,da mi uzme jedno 100-200 evra,cisto onako da ne radi za dzabe,jel? :mrgreen::hahaha:

mhm.....i usput,da mi uzme jedno 100-200 evra,cisto onako da ne radi za dzabe,jel? :mrgreen::hahaha:

Ni govora.To rade ljudi koji proucavaju cijeli svoj zivot snove,rade to iz ljubavi i zelje da pomognu drugima,nikakve pare se nemora dati,a veoma strucno ce protumaciti snove.Recimo meni je bilo dovoljno samo jedno tumacenje u kojem je pogodjena srz problema..ono sto me dugo muci a bilo je zatomljeno duboko u meni.Zbilja se isplati,nista ne mozete izgubiti

Ni govora.To rade ljudi koji proucavaju cijeli svoj zivot snove,rade to iz ljubavi i zelje da pomognu drugima,nikakve pare se nemora dati,a veoma strucno ce protumaciti snove.Recimo meni je bilo dovoljno samo jedno tumacenje u kojem je pogodjena srz problema..ono sto me dugo muci a bilo je zatomljeno duboko u meni.Zbilja se isplati,nista ne mozete izgubiti

a jel imaju ti ljudi email ili tako nesto?
posto me bas nesto mrzi da trckaram po Srbiji i trazim odgovore. :) ;)

Ja ne znam da li neko zna znacenje (mada ne verujem da ima neko znacenje jer su snovi nebulozni) ali ja KONSTANTO sanjam,znaci sigurno bar na svakih 10 dana san u kome se meni ide u WC(na malu nuzdu ;) ) i jednostavno NE MOGU...Odem u WC ili se stvori neka guzva,ili ne secam se ni ja vise sta bude...To su razlicite situacije,ali sustina sna ista...

Evo sad popodne sam se odmarala i opet isto,i kao odem negde i ono neka voda pada na mene,pa ja trcim u more,ono nema vode presusilo haha,i na kraju odem u neki kafic,ono muski...ma uzas

Ja ne znam da li neko zna znacenje (mada ne verujem da ima neko znacenje jer su snovi nebulozni) ali ja KONSTANTO sanjam,znaci sigurno bar na svakih 10 dana san u kome se meni ide u WC(na malu nuzdu ;) ) i jednostavno NE MOGU...Odem u WC ili se stvori neka guzva,ili ne secam se ni ja vise sta bude...To su razlicite situacije,ali sustina sna ista...

Evo sad popodne sam se odmarala i opet isto,i kao odem negde i ono neka voda pada na mene,pa ja trcim u more,ono nema vode presusilo haha,i na kraju odem u neki kafic,ono muski...ma uzas

haha...interesantan san. :)
ja sam jednom konstantno sanjao da me juri autobus. xD i da sam uvek ispred njega za dlaku,samo sto me ne udari.... :neutral::lol:
sanjao sam to 4-5 puta za jedno 10ak dana. :confused: naravno,nisam protumacio san....nem' pojma sta bi to moglo da znaci. :lol:

mada,ne mora da znaci da nema znacenje posto je nebuloza.......a btw,mislim da nije(ovaj tvoj san).
npr.... u zivotu,sta osecas kad ne mozes da odes u wc? pritisak,bol...? :S
nesto te muci...

ja od kako znam za sebe najmanje jednom mesecno sanjam letelice, najcesce su neutralne, ponekas neprijateljske a retko kad pruzaju pomoc, obicno su svaremene kao lovacki avioni, svemirski bod, ali jos savremenije od danasnjih, nekoliko puta sam sanjao daupravljam sa njima ali na karatko, recimo da sanjam cesto i jednom u dve nedelje, ali 1 mesecno sigurno, zadnja je bila kao f117a al neutralna, bila je mala i letela nisko i ipak sam je rokno drvetom aha, pre nje neki transportni avion, brujao je strasno, ma da su skoro uvek bezcujene kada ih sanjam, odjednom su sa zemlje otvorili vatru da se nebo nije videlo, pre toga duze vreme bile potpuno neutralne, ovo sad valjda sto sam gledao neke snimke i podsetio se "milosrdnog andjela"

ja kad me jure i kad vidim da ce me ubiti lili kad vidim da cu pasti sa neke zgrade obavezno skocim odma ili im olaksam da me ubiju, da se ne bi zamajavo', ili se okrenem pa se borim

A cini mi se da ponekada u snovima mi mozemo da odlucujemo sta ce dalje da se desi. Tada obicno
pocinju erotski snovi :D
Takodje cesto nemamo nikakvu kontrolu. Misim da zavisi od vremena kada sanjamo.
Da li je jutro ili je jos uvek noc.
Volim da sanjam. :)

Back