hehehe.... nisam mislio na deja vu ili na svakodnevne radnje,vec na tajno znacenje snova....koje btw uopste

...
jeste,jeste.....sanjam ja da sam deo elitne spasilacke jedinice koja je poslata da spasi naucnike od dinosaurusa,na izmeku apokalipse sveta......ili da se ja i neki drugari borimo sa king kongom na brodu jack sparow-a usred mora pored nekog ostrva......ili najbolje,kad sam otiso sa simsponovima na fudbalsku utakmicu pa se ceo stadion pretvorio u zombije i morao sam da bezim.

DD xDDDD
znaci,ne pricam o tim snovima.

fala bogu imam dovoljno pameti pa ne izvlacim tajno znacenje iz toga!!!
...
primeri su veoma....delikatne prirode.

dacu ti
na primer....
znaci npr :
- sedim s drugarom negde,i dodje neki tip i upuca drugara....i par dana kasnije,drugaru se desi nesto mnogo lose...
- sanjam da sam dobio sedmicu na lotou i tog dana nadjem sto dindzi na ulici...
- i tako dalje...
snovi nemaju bukvalno isto znacenje i ne desavaju se iste stvari kao i u snu,jer bi to onda bio deja vu i ne bi imalo nikakvog znaci....sem mozda da sam to vec jednom doziveo,ili predvideo buducnost.... i ne bi sad ovde tupio ku*ac time......
znaci,jedino znacenje koji snovi imaju,jesu to da su vezani za buducnost,i da ce mi se desiti ili dobre ili lose stvari,zavisno od toga sta sam doziveo u snu....a i na javi pre sna.