Snovi...

Imao sam jedan san dok sam bio u drugom gradu. Spavao sam kod rodjaka. Sanjao sam kako smo kum i ja na nekoj kucnoj zurci (kucu nikada ranije nisam video) i kada je prosla zurka izasli smo na zadnja vrata na kojima je bio lep vitraz. Uglavnom mislio sam da je san kao i svaki bez veze. Na putu kuci autobusom naletim na kucu istu kao u mom snu, i kada smo zasli iza nje na zadnjim vratima je bio vitraz!

Moje jedino cudno iskustvo sa snovima, ali nije bilo nimalo strasno, vec samo nekako cudno.

Колико пута ми се то десило...Задњих пар недеља ми се чини да проживљавам снове,тј као да сам све већ сањао,и у неким тренутцима тачно знам шта ће се десити!

Nemi,Demi i Milice.....ja mislim da pura nije mislio na ono sto ce se vama desiti,nego na neki dogadjaj koji se dogodio u trenutku vaseg sna...

npr,covek sanjao da mu neko krade kola i odjednom ga probudio alarm svog auta dok je neko pokusao da ga obije. :)

Ne bih da pricam u ime drugih,ali mislim da je to bilo purino pitanje... :)

meni se to nikad nije desilo.....ili mozda jeste,al ja tog nisam bio svestan,ili nisam saznao da se to desilo u stvarnosti. :confused:

a dezavu sam doziveo sto puta.... bas je full osecaj. :)

haha,jednom sam sanjao da sam dobio keca na pismenom iz matematike,bas na dan pre pismenog....Bas sam jasno video svaki detalj i sve to...bilo je suncano vreme,sedeo sam u drugoj klupi u redu do vrata,drzao vezbanku u rukama i video da sam dobio keca...sutradan je bio pismeni zadatak....nedelju dana kasnije,kad je nastavnica donela vezbanke,dobio sam keca i sve je bilo onako kao u snu!!! bio je suncan dan,sedeo sam u drugoj klupi od vrata sa leve strane i gledao u svoju jedinicu. :):confused::(

Bem ti tu vidovitost,kad mi vec pokaza keca,mogla je i zadatke da mi pokaze. :evil::lol:

Poslednja izmena:
A pa to je onda cista psiha, nema tu niceg ni natprirodnog ni misterioznog. Jednostavno neke informacije dopiru do tebe ali ti ih u tom trenutku samo registrujes u snu. Kao na primer ja jednom kada sam u snu trazio fiksni po celoj kuci jer je zvonio i posle kada sam ustao video sam stvarno da je neko zvao. (01) je bilo na ekranu (propusten poziv). Cista psiha...

A pa to je onda cista psiha, nema tu niceg ni natprirodnog ni misterioznog. Jednostavno neke informacije dopiru do tebe ali ti ih u tom trenutku samo registrujes u snu. Kao na primer ja jednom kada sam u snu trazio fiksni po celoj kuci jer je zvonio i posle kada sam ustao video sam stvarno da je neko zvao. (01) je bilo na ekranu (propusten poziv). Cista psiha...
Ma ne mislim na to o čemu govoriš. Radi se o nečemu što se nije događalo u mojoj blizini.

(purin post od iznad)
npr,sanjao si kako je tamo neki talibanac uneo bombu u avion i razneo ga u param parcad...kasnije kad se probudis,vidis na vestima da se to stvarno desilo pre par sati. :):confused:

Колико пута ми се то десило...Задњих пар недеља ми се чини да проживљавам снове,тј као да сам све већ сањао,и у неким тренутцима тачно знам шта ће се десити!

Kako objasniti kad se nesto desava danas a to ste sanjali pre nekoliko godina (3 do 5). I tog trenutka kad stanete pred kucu ili ulicu ili uradite nesto setite se sna kao da ste ga tog dana sanjali.. Da li neko ima takva iskustva?

Poslednja izmena:
Kako objasniti kad se nesto desava danas a to ste sanjali pre nekoliko godina (3 do 5). I tog trenutka kad stanete pred kucu ili ulicu ili uradite nesto setite se sna kao da ste ga tog dana sanjali.. Da li neko ima takva iskustva?

imam ja,al ne toliko dugotrajna. :)

bas mi se pre neki dan to desilo. :):eek:

a sanjao sam pre nekoliko meseci....:confused:

kao lezao sam na krevetu i gledao nesto na tv-u i zazvonio mi je mobilni...i to mi se desilo u petak ili subotu... :confused::)

izbezumio sam se u trenutku. :lol::)

imam ja,al ne toliko dugotrajna. :)

bas mi se pre neki dan to desilo. :):eek:

a sanjao sam pre nekoliko meseci....:confused:

kao lezao sam na krevetu i gledao nesto na tv-u i zazvonio mi je mobilni...i to mi se desilo u petak ili subotu... :confused::)

izbezumio sam se u trenutku. :lol::)

tako nekako... ali meni su bas ali bas jasne slike znaci skroz jasno sanjam nesto i to se posle dogadja.. malo me strah :confused:

Back