gost 208439
Aktivan član
- Poruka
- 1.689
Da....i to nije ni malo prijatno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo nešto strašno? Meni se jednom deilo, ali potpuno nezanimljiva stvar. Nebitno, razmišljao sam posle puno o tome.
Ne ali jesam sanjao ono sta se dogodilo kasnije. To je valjda nekakvo lutanje svesti kroz vreme..

Ne,to se zove Deja Vu.![]()
Da li ste nekada nešto sanjali i posle utvrdili da se to zaista dešavalo u vreme vašeg sna?

sta ti znas o muzici ? prvo se edukuj !
Sta lupas ti!?

Nemi,Demi i Milice.....ja mislim da pura nije mislio na ono sto ce se vama desiti,nego na neki dogadjaj koji se dogodio u trenutku vaseg sna...
Ma ne mislim na to o čemu govoriš. Radi se o nečemu što se nije događalo u mojoj blizini.A pa to je onda cista psiha, nema tu niceg ni natprirodnog ni misterioznog. Jednostavno neke informacije dopiru do tebe ali ti ih u tom trenutku samo registrujes u snu. Kao na primer ja jednom kada sam u snu trazio fiksni po celoj kuci jer je zvonio i posle kada sam ustao video sam stvarno da je neko zvao. (01) je bilo na ekranu (propusten poziv). Cista psiha...
A pa to je onda cista psiha, nema tu niceg ni natprirodnog ni misterioznog. Jednostavno neke informacije dopiru do tebe ali ti ih u tom trenutku samo registrujes u snu. Kao na primer ja jednom kada sam u snu trazio fiksni po celoj kuci jer je zvonio i posle kada sam ustao video sam stvarno da je neko zvao. (01) je bilo na ekranu (propusten poziv). Cista psiha...

Ne,to se zove Deja Vu.![]()
to je francuski Deža vu i znaci nesto sto se ponovo desilo!

Колико пута ми се то десило...Задњих пар недеља ми се чини да проживљавам снове,тј као да сам све већ сањао,и у неким тренутцима тачно знам шта ће се десити!

Kako objasniti kad se nesto desava danas a to ste sanjali pre nekoliko godina (3 do 5). I tog trenutka kad stanete pred kucu ili ulicu ili uradite nesto setite se sna kao da ste ga tog dana sanjali.. Da li neko ima takva iskustva?

imam ja,al ne toliko dugotrajna.
bas mi se pre neki dan to desilo.
a sanjao sam pre nekoliko meseci....
kao lezao sam na krevetu i gledao nesto na tv-u i zazvonio mi je mobilni...i to mi se desilo u petak ili subotu...
izbezumio sam se u trenutku.![]()
imam ja,al ne toliko dugotrajna.
bas mi se pre neki dan to desilo.
a sanjao sam pre nekoliko meseci....
kao lezao sam na krevetu i gledao nesto na tv-u i zazvonio mi je mobilni...i to mi se desilo u petak ili subotu...
izbezumio sam se u trenutku.![]()