Snovi vs. java

Kada na nekoga mislis puno ..sanjas ga..cesto se desavanja iz jave preslikavaju u snove..mada idilčicnije..neznije i onako kako bih zelela..java je surovija..pa onda pozelim da nastavim da sanjam...:)

a ne volim da sanjam...ni lepo ni lose kada je lepo onda se smorim kada se probudim jer je sve bilo samo san a kada je ruzno onda ceo dan ne mogu da se oporavim od utiska...sve u svemu lose je kada sanjam...secam se pre par godina sam bas bila zaljubljena u jednog decka ali smo raskinuli i ja sam ga jedno dve nedelje sanjala skoro svaku noc,skroooz isto,radnja sve i bilo je jezivo i mucno...

Koliko snovi uticu na vas ljubavno-seksualni zivot i odnos sa partnerom? Razgranicavate li san od jave ostrom granicom, ili postoji izmedju njih neka interakcija? Tipa nesto sanajate sto na javi skrivate, san vam razbistri neke stvari i onda lepo resavate problem na javi? Desava li se da sanjate nesto lepo ili ruzno i da vam ceo dan prodje u slicnoj atmosferi?
Dok sam imala partnera ja sam stalno imala neke ruzne snove i tako kada bi razmisljala onda ne bi nikad ni imala partnera vise.jednom se stvarno naljutio na mene jer sam mu rekla nesto sto sam ustvari sanjala
a sanjala sam da je otiso na odmor bez mene u tursku.ha ha ha naravno nije...

Koliko snovi uticu na vas ljubavno-seksualni zivot i odnos sa partnerom? Razgranicavate li san od jave ostrom granicom, ili postoji izmedju njih neka interakcija? Tipa nesto sanajate sto na javi skrivate, san vam razbistri neke stvari i onda lepo resavate problem na javi? Desava li se da sanjate nesto lepo ili ruzno i da vam ceo dan prodje u slicnoj atmosferi?

: ) snovi.
ne bih o uticaju. sve može da utiče, u nekoj meri.
ne razgraničavam oštrom granicom, čak šta više... volim da sanjam lucidne snove i živim lucidnu javu.

nema puno veze sa temom,ali sam se setila.
nocas sam sanjala da ima neki psihopata koji uvek zrtve oznaci tako sto im odsece pramen kose,i onda ih nadje i ubije.i onda je pokusao mene da uhvati,pa smo se jurili po nekom groblju gde je bilo puno te kose i ja sam trcala i preznojila se.onda u kljucnom trenutku istrcava onaj narandzasti iz miami csi i neki njegovi potrci,spasavaju me i krecu u poteru za manijakom.
i ne znam sta je dalje bilo.posle sam se mislila zasto sanjam takve gluposti kad nisam imala neke traume u poslednje vreme,i shvatila kad sam se probudila i bila gola voda,da sam kreten koji se na plus trideset pokriva prejanim jorganom i da uvek imam nocne more i psihopatske snove kad mi je pretoplo.

nocas sam sanjala da ima neki psihopata koji uvek zrtve oznaci tako sto im odsece pramen kose,i onda ih nadje i ubije.i onda je pokusao mene da uhvati,pa smo se jurili po nekom groblju gde je bilo puno te kose i ja sam trcala i preznojila se.onda u kljucnom trenutku istrcava onaj narandzasti iz miami csi i neki njegovi potrci,spasavaju me i krecu u poteru za manijakom.
i ne znam sta je dalje bilo.posle sam se mislila zasto sanjam takve gluposti kad nisam imala neke traume u poslednje vreme,i shvatila kad sam se probudila i bila gola voda,da sam kreten koji se na plus trideset pokriva prejanim jorganom i da uvek imam nocne more i psihopatske snove kad mi je pretoplo.

i veceras cu da ti navratim u snove :twisted::twisted:

немој више такве ствари да сањаш.замисли шта би било да није било истражитеља из мајамија :rolleyes: следећи пут пре него да заспиш узми спреј и стави под јастук

Uf. Sanjam toliko da mi se cini da imam iskustva od 3 zivota. Uglavnom sanjam psihodelije najrazlicitijih vrsta i oblika, stvari koje nikad nisam videla u zivotu, uzasno cudne perspektive iz kojih posmatram. U posledje vreme stalno sanjam globalne katastrofe (nuklearne ratove, potope, bolesti) i onda me to proganja celog dana. Postajem paranoicna :confused:.

....ma jok bre....
..o'ma padne zornjak i to je to...:super:

Back