Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
uglavnom sanjam avanturisticke i jestive snove,i jeste utice mi na raspolozenje na javi,sto je super kad je neki dobar san,a u suprotnom katastrofa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

U zadnje vreme sanjam kako me progoni![]()

spenkuje ga vojislav iz noci u noc...ko te progoni, srce moje?
jel vojo?
cuo sam da se povlaci iz politike![]()

plagijatoresmarash

Dok sam imala partnera ja sam stalno imala neke ruzne snove i tako kada bi razmisljala onda ne bi nikad ni imala partnera vise.jednom se stvarno naljutio na mene jer sam mu rekla nesto sto sam ustvari sanjalaKoliko snovi uticu na vas ljubavno-seksualni zivot i odnos sa partnerom? Razgranicavate li san od jave ostrom granicom, ili postoji izmedju njih neka interakcija? Tipa nesto sanajate sto na javi skrivate, san vam razbistri neke stvari i onda lepo resavate problem na javi? Desava li se da sanjate nesto lepo ili ruzno i da vam ceo dan prodje u slicnoj atmosferi?
Koliko snovi uticu na vas ljubavno-seksualni zivot i odnos sa partnerom? Razgranicavate li san od jave ostrom granicom, ili postoji izmedju njih neka interakcija? Tipa nesto sanajate sto na javi skrivate, san vam razbistri neke stvari i onda lepo resavate problem na javi? Desava li se da sanjate nesto lepo ili ruzno i da vam ceo dan prodje u slicnoj atmosferi?
Deshava se... npr sanjam da me prevario, pa se probudimo i ja pijem kafu besna a on nema pojma shta mi je...
A deshavalo mi se i da mi se u snu "slozze kockice"...

nema puno veze sa temom,ali sam se setila.
nocas sam sanjala da ima neki psihopata koji uvek zrtve oznaci tako sto im odsece pramen kose,i onda ih nadje i ubije.i onda je pokusao mene da uhvati,pa smo se jurili po nekom groblju gde je bilo puno te kose i ja sam trcala i preznojila se.onda u kljucnom trenutku istrcava onaj narandzasti iz miami csi i neki njegovi potrci,spasavaju me i krecu u poteru za manijakom.
i ne znam sta je dalje bilo.posle sam se mislila zasto sanjam takve gluposti kad nisam imala neke traume u poslednje vreme,i shvatila kad sam se probudila i bila gola voda,da sam kreten koji se na plus trideset pokriva prejanim jorganom i da uvek imam nocne more i psihopatske snove kad mi je pretoplo.

nema puno veze sa temom,ali sam se setila.
nocas sam sanjala da ima neki psihopata koji uvek zrtve oznaci tako sto im odsece pramen kose,i onda ih nadje i ubije.i onda je pokusao mene da uhvati,pa smo se jurili po nekom groblju gde je bilo puno te kose i ja sam trcala i preznojila se.onda u kljucnom trenutku istrcava onaj narandzasti iz miami csi i neki njegovi potrci,spasavaju me i krecu u poteru za manijakom.
i ne znam sta je dalje bilo.posle sam se mislila zasto sanjam takve gluposti kad nisam imala neke traume u poslednje vreme,i shvatila kad sam se probudila i bila gola voda,da sam kreten koji se na plus trideset pokriva prejanim jorganom i da uvek imam nocne more i psihopatske snove kad mi je pretoplo.
....ma jok bre....Koliko snovi uticu na vas ljubavno-seksualni zivot i odnos sa partnerom? Razgranicavate li san od jave ostrom granicom, ili postoji izmedju njih neka interakcija? Tipa nesto sanajate sto na javi skrivate, san vam razbistri neke stvari i onda lepo resavate problem na javi? Desava li se da sanjate nesto lepo ili ruzno i da vam ceo dan prodje u slicnoj atmosferi?