Snovi koji se ponavljaju

Betty:
Gazda, ako si ambidekster tj. ako podjednako koristiš obe ruke - onda ti je svejedno kakve su makaze? Meni je svejedno. Sve što mogu desnom mogu i levom, po potrebi.
Sluzila sam se podjednako s obje ruke, od pisanja pa nadalje, dok nisam dobila ljevoruku uciteljicu... Od tada sam presla na lijevu ruku i vecinu stvari radim sa njom... Desna mi je malo zakrzljala... :lol:
Elem, to me ne sprecava da se redovno pogubim kad treba pokazati lijevu ili desnu stranu... :(

I ja sam na početku pisala levom - ali su mi stalno premeštali olovku u desnu - sad ko god me vidi kako pišem vrišti od smeha. Ali ne, ne mogu više da pišem levom... Probala sam da crtam levom pred spavanje, da vidim šta će biti sa snovima... I evo, posle dva meseca istog sna, ja već dve noći sanjam nešto potpuno drugačije, budim se lakše i nemam osećaj straha.

Izgleda da stvarno pali to sa levom rukom... Ajd nek još neko proba, da budem sigurna da se ne tripujem nego da stvarno ,,radi'' :wink:

majcheki:
I ja sam na početku pisala levom - ali su mi stalno premeštali olovku u desnu - sad ko god me vidi kako pišem vrišti od smeha. Ali ne, ne mogu više da pišem levom... Probala sam da crtam levom pred spavanje, da vidim šta će biti sa snovima... I evo, posle dva meseca istog sna, ja već dve noći sanjam nešto potpuno drugačije, budim se lakše i nemam osećaj straha.

Izgleda da stvarno pali to sa levom rukom... Ajd nek još neko proba, da budem sigurna da se ne tripujem nego da stvarno ,,radi'' :wink:

I mene su mucili, ali sam ja kao fol pisao desnom, a u stvari skrabao nesto bezveze i nastavljao da pisem levom.Posle su odustali(uciteljica, keva).
Mogu i desnom, ali necu.
Imao sam snove koji se ponavljaju, ali su se nekako gubili uvek kad bi resio neku dilemu, problem, presao neku prepreku u zivotu.

Mislim da je Frojd tumacenje snova zasnovao kao i celu svoju teoriju na seksualnosti...tako da ne mogu bas da kazem da sanjanje da letis znaci nedostatak seksa ( tako on tumaci)....jeb...nije sve u zivotu vezano za sex...

ili jeste ?

ja sam sanjala da sam trudna :shock: Ali nisam sigurna da sam baš ja to bila, sanjala sam i Mačkicu Ns ...pomešao mi se u san i Diablo i Koyote :shock: I Cali....i neki bronzer za nju, što je trap of the darkness postavljen na ulici, prosijava i mami...a ja kao heroj...:? Svašta. Ustala sam u 13:59 :P

i ja sam nekoliko puta sanjala da sam trudna :shock:
i bilo je grozno :?
a sada stalno sanjam da plivam pod vodom,i da ne disem,i da je oko mene gomila ria,korala,morskih zivotinja...divno :D samo sto se umorna budim onda :roll:

Banshee:
i ja :lol: a prvo se uhvatim za stomak da proverim da nije porastao :shock:
jednom sam cak i plakala u snu,jer nisam htela dete a pocela sam da sanjam san kada sam vec imala ogroman stomak :lol: i nije da sam bas imala izbora :lol: :roll:
Hahaha i ja! :lol: :lol: :lol: I kao racunam u snu kada cu da se porodim i da li cu moci u Srbiju na leto. :roll: :lol: I onda sam se sva ubedacila kada sam izracunala da se poradjam u julu. :lol:

Desilo se samo jednom.Isti trip ko sa cigarama.Neka bezveze zaboravljena prica,nemam stomak al je sve u smislu normalno da sam trudan...onda se setim u snu: :shock: Cekaj bre,pa ja sam MUSKO!!!AAAAA sta cu da radim ima da me boli!!!!! :shock: :shock: ...i onda se probudim.

Back