- Poruka
- 3.568
Evo ga moj mačakElvin:ajde ra-ta-tako sredi ih možeš ti to mnogo bolje...

vidiš kakvi su ovi momci, teraju me na blud

ali ništa im ne vredi

Evo ga moj mačakElvin:ajde ra-ta-tako sredi ih možeš ti to mnogo bolje...
Ma istina, bre, kad imas tipa kojim te dobro tuc a, ona mirna, ti mirnaJa tako gledam histericne zene koje srecem, i uvek kazem-ovoj treba kita.snoshaj efendija:Nema nista lose. Idi sa svojim deckom koji te verovatno lose kara u pozoriste i usetnju a posle dodji na ******* kod nekog ko ne voli pozoriste ali voli p...ku. To ti je dobitna kombinacija da lepo ispunis vece.
Uživanje u sakaćenju. Ništa sveto. Čak ni svoje. Uvek nešto destruktivno.CaLiMeRo:Mislim da je džiberski tendenciozno
otvarati teme o drugim forumašima.
E yebi ga kakva je onad vajda od tebe kad neces da daaas....etotako:Ma neće on da se odmara od mene![]()
a neću ni ja od njega, tako da ću ja da peglam one košulje![]()
vidim,vidim rade sizifovski posaoetotako:Evo ga moj mačak
vidiš kakvi su ovi momci, teraju me na blud![]()
ali ništa im ne vredi![]()
takav ti je život basoje... nekom majka, a nekom maćehaAleksej_BASO:E yebi ga kakva je onad vajda od tebe kad neces da daaas....
Mislim super si ti imas i svoj sajt, (stizu ti melovi, postala si siber zvezda) ali bez sexa nama ni keksa... :wink:
Don't Break The Oath je satanisticki satkan album, ali ti nisi upucen u to pa ni u rad Mercyful Fate i King Diamond-a, zato bolje cuti.UrBaNiYaK:...i kakav covek bi samom sebi dao naziv po albumu neke HM grupe...Sanjar mozda, ili veciti tinejdzer zarobljen u svom dlakavom telu sa crnom majicom i njegovim gibsonom (ili je hammer ili kramer u pitanju) "strela ubica" dok svira nothing else matters(sto znam i ja iako sam totalni antisluhista) i place za svojom dragom koja ga je ostavila i pokusava da realizuje socialne kontakte na sranyu kao sto je forum a pritom ima najbolju prijateljicu(ako to jos uvek postoji) a sto se tice prijatelja sumnjam...(pichckopacenik)...
mogu samo da laju na zvezdeElvin:vidim,vidim rade sizifovski posao
šta ćeš hoće oni smrtnici da se uzdignu do tvojih nebeskih visina
jednostavno ne ide:smile:
etotako:takav ti je život basoje... nekom majka, a nekom maćeha![]()
Gde si Kojo, p..kin dusmanine? yebesh li sta?kojote:Uživanje u sakaćenju. Ništa sveto. Čak ni svoje. Uvek nešto destruktivno.
Samo da je nešto, kao, posebno. U suštini: truć-truć, blam-bla-blam...Ova kokoška živi na svom poljskom zlu. Shvatate li, vi? ( ovo je cali pitanje - s mero m ) Jednu jedinu reč, zameni drugom, koja je u suštini - ONA - jedna ( yeboTe ) ista.
Ni jedna bez repa...
Dont_Break_The_Oath:Don't Break The Oath je satanisticki satkan album, ali ti nisi upucen u to pa ni u rad Mercyful Fate i King Diamond-a, zato bolje cuti.
A moja strela ubica (Gibson Flying V) je samo jedna od mojih Muza, a sa nijedne neces cuti pacenicke pesme poput "Nothing Else Matters", nego harmonije koje preko 20 godina ugradjujem u svoj stil sviranja.
.
etotako:mogu samo da laju na zvezde
što i rade :wink:
jadničakAleksej_BASO:E yebi ga.....
Da si mi samo dala nagovestaj mislim da bih kadro celu noc, danas sam bas napaljen, a posle mozes i da me ispalis, takve su devojke i inace bile prema meni, ali ovako... Moracu da gledam rnicepooo...
Na athenas.com imas klipove gde neke forumashice sisaju dobermanima u parku u sred Zuricha...Aleksej_BASO:E yebi ga.....
Da si mi samo dala nagovestaj mislim da bih kadro celu noc, danas sam bas napaljen, a posle mozes i da me ispalis, takve su devojke i inace bile prema meni, ali ovako... Moracu da gledam rnicepooo...
homo homini lupus estElvin:naravno da rade
šta ćeš ljudska zloba je beskonačna
znaš onu staru latinsku
homo homini lupus est![]()
Da, cuo sam da ci sa Cak Berijem isao u osnovnu skolu. Hani ti bila razredna.Dont_Break_The_Oath:A moja strela ubica (Gibson Flying V) je samo jedna od mojih Muza, a sa nijedne neces cuti pacenicke pesme poput "Nothing Else Matters", nego harmonije koje preko 20 godina ugradjujem u svoj stil sviranja.
etotako:jadničak![]()
jeste baš je tužno što onda dolaze ovde da leče frustracije iživljavanjem nad drugim forumašima:-(etotako:homo homini lupus est
da![]()
uslovi života umeju to ljudima da urade
i onda klasno društvo u svojoj kapitalističkoj formi ponovo ima smisla
Evo me, qronjo! Rogonjo :-) , piješ li Jelen pivce?snoshaj efendija:Gde si Kojo, p..kin dusmanine? yebesh li sta?
joj da... mogućnosti su nepresušneElvin:jeste baš je tužno što onda dolaze ovde da leče frustracije iživljavanjem nad drugim forumašima:-(
a možda su jednostavno psihopate nikad se ne zna sa takvim ljudima:?
etotako:joj da... mogućnosti su nepresušne
možda su neki i ubice, siledžije, narkomani, lopovi
teški mentalni bolesnici... sve je moguće, za neke sam čak sigurna :-?
ali ima i finog sveta![]()
cmokić
u pravu si i ja sam za neke 99% siguran da su narkomani,da ne pričam o tim siledžijama i mentalnim bolesnicima:-(etotako:joj da... mogućnosti su nepresušne
cmokić
daElvin:u pravu si i ja sam za neke 99% siguran da su narkomani,da ne pričam o tim siledžijama i mentalnim bolesnicima:-(
ali ne obaziri se na njih samo idi napred
dont let them get to you:-)
pozz
cmokic...ih, sva si mi fina. Izacice Elvinu tvoj cmokic na glavic, vidim ja...etotako:joj da... mogućnosti su nepresušne
cmokić