SNIŽEN KREDITNI REJTING SRBIJI, USKORO NAM EKONOMSKOG SPASA NEĆE BITI

Ne zaboravi da svaka partija u opoziciji samo jaca, samim tim ako je vlast losa. Ne bih ja zanemarila taj milion, mnogi nemaju ni toliko.
Kad budu izbori bez koalicija onda cemo imati pravu sliku. Ja sam za ravnotezu, nije dobro da nema SRS-a, ni DS-a, a najzalosnije je sto Dinkica ustvari nema ali mu je dodato. ;) Apsurd.

ДСС није ојачао у опозицији. Није ни ЛДП. Нису ни радикали.

Имам утисак да неће ни ДС. Ко год да буде на њеном челу.

bilo je ovde tekstova ekonomista o tim stranim investicijama i crno na belo je dokazano da je samo spekulacija u pitanju, a da posle toga ostaje dug drzavi. ja ne bih slepo verovao prethodnim vlastima oko tih tumacenja

nema tu nikakve spekulacije..nasuprot ako stranac recimo izgradi nesto u Srbiji, hotel recimo. on investira a ne drzava. Ako ode ta investicija ostaje u Srbiji, moze da je recimo proda ako ima kupca a ako nema ...ostaje tamo gde je UPROSCENO za drzavu Srbiju nema nikakvog duga ...

nema tu nikakve spekulacije..nasuprot ako stranac recimo izgradi nesto u Srbiji, hotel recimo. on investira a ne drzava. Ako ode ta investicija ostaje u Srbiji, moze da je recimo proda ako ima kupca a ako nema ...ostaje tamo gde je UPROSCENO za drzavu Srbiju nema nikakvog duga ...

Ceo NORMALAN SVET se i rukama i nogama bori da nekako privuce stane investicije, a nasi pricaju da su to "spekulacije"....:hahaha:

NEVEROVATNO!

Браћа Кинези сигурно, и већ улазе са озбиљним инвестицијама, али руски олигарси су се намерачили да пазаре ЕПС за џ и само на то чекају. Нема од њих вајде - треба их најурити и из НИС-а, што ће се и десити када народ, дал на изборима или на улици, најури ове некомпетентне и лажљиве "проруске" властодршце.

EPS je nas ..... :kafa:

Da, samo što to ide malo drugačije, kad stranac oće da investira, on traži da mu država plati pola, da zemlju za džabe, smanji porez i trista drugih podobnosti da bi on zaposlio par stotina ljudi i davao im mizerne plate.
Aj molim te.

Back