Snimljen jeziv napad vrana u Nišu - Obrušile na devojku, ona vrištala i bežala, pa pala: Uradila je baš ono što nikako ne treba! (video)

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
78.935

SNIMLJEN JEZIV NAPAD VRANA U NIŠU Obrušile na devojku, ona vrištala i bežala, pa pala: Uradila je baš ono što nikako ne treba! (VIDEO)​

Vrisak jedne devojke odzvanjao je Ulicom Blagoja Parovića u Nišu, kada su je napale vrane! Osim nje, neko je sa obližnjeg prozora snimio "napad" na bar još dva muškarca.

Najmanje dve ptice okomile su se na devojku. Pošto se dala u beg, pala je u žbunje kraj pešačke staze. Ona je pokušala da se odbrani mašući parčetom papira koji je držala u ruci.
.
FOTO: INSTAGRAM/NISHNOCU_OFFICIAL / SCREENSHOT
.
Starijeg gospodina napale su dok je prelazio pešački prelaz. Dok je rukom prelazio preko glave, gledao je put drveća gde su se vrane sklonile. Deluje da niko nije ozbiljnije povređen.

Napadi vrana učestali​


Napadi vrana nisu retkost u ovo doba godine. Napadaju u blizini gnezda, a kako se navodi na snimku, jedno ptiče je ispalo iz gnezda, pa su se zato okomile na ljude. Tokom maja, mladunci dobijaju perje i uče da lete, pa se desi i da ispadnu iz gnezda.
Osim na drveću, gde je uobičajeno da se gnezde, njihovih gnezda ima i na dalekovodima i sličnim mestima.
Dobra vest je da ovakvi "ispadi" vrana traju desetak dana, pa se pripazite kada čujete upozoravajuće gakanje.

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/v...istala-pa-pala-u-zbunje-dok-je-bezala/93qpv9x
 
sećam se nekog Velje, našo malu vranu i probao da je stavi na granu da je spasi od mačaga
vrane ga zapamtile a nisu ukapirale dobru nameru
posle toga par meseci (Veljo živeo 300m od kafića gde smo zgubidanili) čim čujemo ptice da luduju znamo da je izašao iz zgrade i da će da stigne za minut dva
scene ko u filmu keve mi
al Veljo bio mrtav ladan, terao ih od sebe kao da su muve
 

Back
Top