snima te kamera - pažlja zemnjače!

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Poruka
80.888
1736406320150.jpeg

Web kamere su postale hit gedžet sredinom 2000-ih zamenom dial-up interneta sa širokopojasnim koji je bio potreban za video komunikaciju.
Bake su koristile kameru na pokojnom skype-u za kontakt sa unucima u drugoj državi (bili da je baka gastos, bilo da su Džordž i Johan deca gastosa Mileve i Radovana).
Svi ostali su te kamere koristili na naopak način što su dokoni hakeri ubrzo ubacili na "one sajtove" zajebancije radi ali im se i smuĉilo kakve su sve nalazili sa razrogačenim.oĉima.

Elem, kad smo obradili smisao kamere u onom vremenu da se pozabavimo vremenom današnjim.
Kamere svih vrsta i formata su svuda oko nas, dal potrebno dal ne tek nastala je nova profesija- "BULJAČ U KAMERU" i što je najgluplje za to se stvarno dobija plata.

Ipak, a vama hvala na čitanju, nisam pokretao temu ni zbog čeg pomenutog već zbog šokantno idiotskog.
Ogromna većina laptopova ima kameru na sebi, po nekoj logici to su poslovne mašine pa mnogi tako održavaju i sastanke.

Želeći da automatizujem postupak skidanja proizvodjačkih drajvera (mada nikad nisam primetio da drajver novijeg datuma neśto bolje napravi računar, tu je rešenje samo novo) instaliram sa sajta proizvodjača njihovu Lenovo Vantage aplikaciju.
Inicijalno je uradila svoj deo posla i instalirala sve potrebno a zatim bi smarala iako sam naveo u opcijama da ne želim.
E maločas mi puko film i krenem da je deinstaliram
Next next next i opa bato komercijalni antivirus (windowsov to ne radi) javlja da Lenovo Vantage pristupa kameri?!
Čekaj malo, skidam smaračku app a ti me još "fotkaš za kaznu"?
Da neće možda da me stave na stub srama?
"Pogledajte ove njuške, oni ne koriste našu lepu aplikaciju"

Znači ovo prvi put doživljavam da je nekom palo na pamet.
I to od uslužne aplikacije za mesečno korišćenje?

Kud ide ovaj avet...

Колегница комуњарка се жали на вас из Супермаркета да је посматрате камерама док се пресвлачи и после то шаљете Мишковићу у Делез у Лондон да обрађују те податке.

@Slavenska
Nemoj molim te . Na rubu sam :lol:

Pogledajte prilog 1669062

Web kamere su postale hit gedžet sredinom 2000-ih zamenom dial-up interneta sa širokopojasnim koji je bio potreban za video komunikaciju.
Bake su koristile kameru na pokojnom skype-u za kontakt sa unucima u drugoj državi (bili da je baka gastos, bilo da su Džordž i Johan deca gastosa Mileve i Radovana).
Svi ostali su te kamere koristili na naopak način što su dokoni hakeri ubrzo ubacili na "one sajtove" zajebancije radi ali im se i smuĉilo kakve su sve nalazili sa razrogačenim.oĉima.

Elem, kad smo obradili smisao kamere u onom vremenu da se pozabavimo vremenom današnjim.
Kamere svih vrsta i formata su svuda oko nas, dal potrebno dal ne tek nastala je nova profesija- "BULJAČ U KAMERU" i što je najgluplje za to se stvarno dobija plata.

Ipak, a vama hvala na čitanju, nisam pokretao temu ni zbog čeg pomenutog već zbog šokantno idiotskog.
Ogromna većina laptopova ima kameru na sebi, po nekoj logici to su poslovne mašine pa mnogi tako održavaju i sastanke.

Želeći da automatizujem postupak skidanja proizvodjačkih drajvera (mada nikad nisam primetio da drajver novijeg datuma neśto bolje napravi računar, tu je rešenje samo novo) instaliram sa sajta proizvodjača njihovu Lenovo Vantage aplikaciju.
Inicijalno je uradila svoj deo posla i instalirala sve potrebno a zatim bi smarala iako sam naveo u opcijama da ne želim.
E maločas mi puko film i krenem da je deinstaliram
Next next next i opa bato komercijalni antivirus (windowsov to ne radi) javlja da Lenovo Vantage pristupa kameri?!
Čekaj malo, skidam smaračku app a ti me još "fotkaš za kaznu"?
Da neće možda da me stave na stub srama?
"Pogledajte ove njuške, oni ne koriste našu lepu aplikaciju"

Znači ovo prvi put doživljavam da je nekom palo na pamet.
I to od uslužne aplikacije za mesečno korišćenje?

Kud ide ovaj avet...
Nisu dokoni. Uzeli su lepe pare za sextortion.

Колегница комуњарка се жали на вас из Супермаркета да је посматрате камерама док се пресвлачи и после то шаљете Мишковићу у Делез у Лондон да обрађују те податке.

@Slavenska

Тебе су снимили како носиш фотељу украдену из скупштине 5 Октобра , већ си евидентиран у контрол центру .

@Slavenska
Mišković pola dana smišlja kako da opljačka raju i zgrne još koju milijardu, a pola dana profiliše našu forumašicu @Slavenska

Тебе су снимили како носиш фотељу украдену из скупштине 5 Октобра , већ си евидентиран у контрол центру .
Како то "већ" сам евидентиран, кад је од тог милог догађаја прошло четврт века?

Хебеш ти такву евиденцију кад ни скупштинску фотељу нумете да нађете.

Не знам зашто је вама спрдња урушавање приватности и слободе човека

Ако ти је снимање и слобода човека на првом месту,

онда би био ред да прво искритикујеш своју идеолошку браћу из Комунистичке партије Кине.

Тамо камере раде к'о да је "1984".

Како то "већ" сам евидентиран, кад је од тог милог догађаја прошло четврт века?

Хебеш ти такву евиденцију кад ни скупштинску фотељу нумете да нађете.

Украдена фотеља је симбол мафије која је државним удром дошла на власт , да не спомињем тепих , уметничке слике .

Украдена фотеља је симбол мафије која је државним удром дошла на власт , да не спомињем тепих , уметничке слике .
Ја сам љубитељ уметности. А тепих нисам дирао.

Цениш да ће да ме зову за Инсајдер да причам мудре мисли?

tebi je urusena privatnost onog trenutka kad izadjes na ulicu, neko te posmatra :D

a i onaj postar..sta on ima da ti donosi licna pisma, racune i obavestenja... on to moze sve da procita...

Само сама навела примере које су фирме задужене за наводну безбедност објеката и под чијом палицом раде а то нисам измислила ја него су бивши усполеници то изнели у јавност

Ја сам љубитељ уметности. А тепих нисам дирао.

Цениш да ће да ме зову за Инсајдер да причам мудре мисли?

Требали би на годишњицу и да понесеш фотељу а вероватно и водитељка има једну у својој колекцији

Требали би на годишњицу и да понесеш фотељу а вероватно и водитељка има једну у својој колекцији

Тражићу од Бранкице да ми седне на наслон од фотеље.

За сликање.

За Инста. Да скупљам лајкове.

Само сама навела примере које су фирме задужене за наводну безбедност објеката и под чијом палицом раде а то нисам измислила ја него су бивши усполеници то изнели у јавност
ko god da je zaduzen zaista mislis da bila gejtsa zanima sta si kupila u prodavnici ili kad si prdnula jer brine za tvoje zdravlje?

Ja volim markete sa 24ili 30 kamera u radnji , jer sam bezbrizan ako neko pokusa da me pokrade ili da mi uvali pricu da ja kradem...
Cak i kad nemaju radnika koji to gleda, snima software i posle mozes da dobijes pregled tacno negde da se vidi sta te interesuje...
Za market dusu dalo , stvarno mi godi ta opcija..

U lidlu sam jednom u Vojislava Ilica zapazio ljude koji cekaju prate i kad se kupac udalji u lidlu , oni prilaze onim ormanima i probaju da ponove sifru da bi maznuli ono sto je ostavljeno u ormanima....nezam uspesnost ali sam video da to rade po ceo dan....
To se prilicno lako resava ako imas jednu kameru koja baca na ormane...
Drugo postoji supervizor sifra tako da ko zaboravi sifru , dve kineskinje zaboravise, pa mi obezbedjenje otkri supervizor sifru, ali to necu da koristim...takve stvari ne radim...i kad znam, ne znam..

Ciga iz kraja u koga niko ne sumnja je probao BIM slavija fazon da me pokrade za ostavljenu kesu sa mesom....dzabe mu svo tzv postenje i to sto su ga branili zaposleni koji su mu komsije, snimak je pokazao a i njegovo ponasanje da je imao nameru da pokrade...posle se povezalo da krade velike kofere sa zenom po aerodromu...i tako mic po mic.....sad ce morati manje da trosi po marketima....sad je provaljen...a staniste nece da menja....
Tako da kamere su nekad dobre....i privatno sad svaka susa zna da koristi kalauz ili kupi onaj alat za 40e i moze svaku bravu da otvori...a zaebi ti to...i onda dok si ti na poslu , oni ti maznjavaju po kuci , malo da ne primetis .....ali dovoljno , moju komsinicu mladu zgodnu , ojadise, radi negde solo neudata, i prvo je mislila da joj ja ili neko drugi iz bliskog komsiluka krade ves, to joj falilo , pa je videla da joj fali i iznutra...pogan...a ceo komsiluk aminuje....sise..

A ja potegnem vezu u elektrodistribuciji kad nastupi kvar pa se ponovi sutradan tj neko ima neispravnu klimu pa rusi ceo kvart sa strujom....iako ne moram da potegnem vezu...

Poslednja izmena:

Back