Sneshko-smeshko

Kažu mi da imam prelep osmeh, kada je iskren. Verujem da jeste prelep zato što se ja tada osećam prelepo i nema to nikakve veze sa svesnim flertovanjem. Jednostavno, kada mi neko izmami takav osmeh greh je da se zaboravi. A njegov osmeh, mislim na sve muškarce koji su me očarali osmehom, automatski izmami moj. Ne umem tako da se nasmejem namerno, mada je i to lepo. Kada se desi onda je sve divno.
Šteta je što se takvi osmesi ne završe uvek poljupcem. A možda je i dobro. Ipak mislim da kada se nekome tako nasmejete ili se neko vama tako nasmeje ne treba ništa da se kaže. Svaka reč je suvišna. :)

.........gledam jutros moj bratanac napravio sneshka bash lepog,lepe ochi,lep nos i bash lep,lep osmeh ............i premda mi sneg izaziva romantiku setim se nekih svojih izlazaka ,pa da pitam ............izadjete upoznate neku slatku osobu suprotnog pola super se provodite,ona sharmantna ,malo ste popili ,prichate joj svashta neshto a ona se samo smeshka ,gleda vas i hipnotishe i smeshka se ,cuti i obara vas sa nogu ............radite li i vi ovo nekom ili je to neko vama radio ........opchinio vas osmehom a nishta nije rekao ...........:lol::lol:

Retki su oni kojima je uspelo da mi izmame "takav" osmeh....
Neki ljudi te jednostavno inspirišu.....Dok ti govore ti halapljivo upijaš njihove reči i lepo ti je i smeju ti se i oči i nos i čitav ti se smeješ....I ne želiš da prestane da te gleda, da te zavodi rečima... Po meni ovakva situacija spada u "fluidne"...
A da li vam se nekada dogodilo da zurite jedno u drugo bez i jedne reči....sa osmehom od uva do uva?

Retki su oni kojima je uspelo da mi izmame "takav" osmeh....
Neki ljudi te jednostavno inspirišu.....Dok ti govore ti halapljivo upijaš njihove reči i lepo ti je i smeju ti se i oči i nos i čitav ti se smeješ....I ne želiš da prestane da te gleda, da te zavodi rečima... Po meni ovakva situacija spada u "fluidne"...
A da li vam se nekada dogodilo da zurite jedno u drugo bez i jedne reči....sa osmehom od uva do uva?

Da :)
Ali onako najlepsha situacija koja mi se desila je bila u periodu 1999 -2001, sa bivshim dechkom u fazi dok smo se muvali. Poshto je on bio izuzetno stidljiv, a bogami i ja (jer sam bila zaljubljena do ushiju), uspeli smo da napravimo pravo savrsheno romantichno veche sa samo par rechi. To je zaista bio trenutak kao iz neke bajke, i stvarno ga nikada necu zaboraviti...
Nju bih izdvojila kao bash bash posebnu, a i posle togaje bilo mnogo situacija koje su bile slichne...svaka lepa na svoj nachin...:)

.........secam se svojih ranih radova,bila neka veoma slatka devojka koju sam znao iz grada ,kretali se u istom drushtvu izlazili na ista mesta ,svaki put kad se sretnemo i malo popijemo hvatamo jedno drugom pogled i osmeh i tako smo mogli satima da se gledamo i da uzivamo jedno u drugom ,to je trajalo mesecima i nikako da neko napravi prvi korak kao da nam je bilo dovoljno to shto zelimo jedno drugog,posle 4 meseca otprilike ipak se mi smuvamo i to je kratko trajalo ,ponestalo magije kao da nas je rastojanje ispunjavalo ..........otad mi je nekad lakshe da odem kuci a da nishta nisam pokushao sa osobom sa kojom dozivim neshto slichno ...

Imala sam i ja par takvih primeraka...i nisam nikad pozelela da se relacija menja...
Sasvim je bila lepa konekcija ocima sa njima...uvek drugacijim osmesima...nemi odnos, tajanstven...pun cudnovatih fluida...

Znam taj osećaj...
Ona me gleda, ja gutam knedle...
Ne smem ni da kažem šta se dešava ako se prstići upletu...
:oops:
Brrrrrrrr....
Ja kad gledam u neku, verovatno misli da sam retard.
Ili me u najboljem slučaju pita - jel imam neku fleku negde, jel sam se umazala?
Pa ne...
Pa šta buljiš onda!?!?

Ja baš umem glupo da gledam...

Znam taj osećaj...
Ona me gleda, ja gutam knedle...
Ne smem ni da kažem šta se dešava ako se prstići upletu...
:oops:
Brrrrrrrr....
Ja kad gledam u neku, verovatno misli da sam retard.
Ili me u najboljem slučaju pita - jel imam neku fleku negde, jel sam se umazala?
Pa ne...
Pa šta buljiš onda!?!?

Ja baš umem glupo da gledam...

:lol::lol::lol:

Back