ja sam u skorije vreme bio duboko istraumiran nekom slichnom situacijom
tako da ne zelim da debatujem na ovoj temi:sad:
jbga,izgleda da na kraju uopste nije progoworila..?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam u skorije vreme bio duboko istraumiran nekom slichnom situacijom
tako da ne zelim da debatujem na ovoj temi:sad:
jbga,izgleda da na kraju uopste nije progoworila..?
.........gledam jutros moj bratanac napravio sneshka bash lepog,lepe ochi,lep nos i bash lep,lep osmeh ............i premda mi sneg izaziva romantiku setim se nekih svojih izlazaka ,pa da pitam ............izadjete upoznate neku slatku osobu suprotnog pola super se provodite,ona sharmantna ,malo ste popili ,prichate joj svashta neshto a ona se samo smeshka ,gleda vas i hipnotishe i smeshka se ,cuti i obara vas sa nogu ............radite li i vi ovo nekom ili je to neko vama radio ........opchinio vas osmehom a nishta nije rekao ...........
Retki su oni kojima je uspelo da mi izmame "takav" osmeh....
Neki ljudi te jednostavno inspirišu.....Dok ti govore ti halapljivo upijaš njihove reči i lepo ti je i smeju ti se i oči i nos i čitav ti se smeješ....I ne želiš da prestane da te gleda, da te zavodi rečima... Po meni ovakva situacija spada u "fluidne"...
A da li vam se nekada dogodilo da zurite jedno u drugo bez i jedne reči....sa osmehom od uva do uva?
.........istopi se sneshko ,osta samo sherpa i shangarepa ......i naravno metla .........
Shargarepu pojedi, sherpu stavi u shpajz (za sledeceg Sneshka)....a bratanca vodi u Mek ili na klizanje....8-)
...........o ljubavi moja sa foruma tvoj mozak i moj humor dobitna je kombinacija .........
Znam taj osećaj...
Ona me gleda, ja gutam knedle...
Ne smem ni da kažem šta se dešava ako se prstići upletu...
ops:
Brrrrrrrr....
Ja kad gledam u neku, verovatno misli da sam retard.
Ili me u najboljem slučaju pita - jel imam neku fleku negde, jel sam se umazala?
Pa ne...
Pa šta buljiš onda!?!?
Ja baš umem glupo da gledam...
.........istopi se sneshko ,osta samo sherpa i shangarepa ......i naravno metla .........
Pravi osmeh se retko u zivotu vidi i pamti se jako dugo.
KO to dozivljava i vidi cesto nema pojma sta je pravi osmeh.
Nisi ti video MOJ osmeh...